פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים בשקופית המעבר היה רשום RED PRIESTתנסה אולי זה זהוגם איפה שהוא בהתחלה שהוא דיבר והסביר הוא אמר שם משהו על באך (איך שלא רושמים את השם של המלחין הזה)אולי זה שיר קלאסי שלו בגראסת רוק
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים מישהו יודע מה השם של המנגינה שהקופיף הקטן הזה מנגן? קופיף ? זו יצירה קלאסית של יוהאן סבסטיאן באך שנקראת Toccata and Fugue הנה ביצוע של ונסה מאי (כנרית מגניבה אחת) היצירה הזו שימשה גם כפתיח בסדרה המצויירת "היה היה" שאתה בטח לא מכיר כי אתה צעיר זב חוטם הנה הפתיח :
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים משהו מכיר במקרה תשיר הזה?הבוקר בא כל כך מהרשלעולם לא יגמר הרגש והאשכי את הכי יפה שיששמש צהריים השעה כמעט כבר שתייםהזמן עבר כל כך מהרצחקנו הרבה שתינו כוסיתכי ככה החיים מסתדרים לי יפהכל דקה היא חגיגה כי את הכי יפה שיש....הבוקר בא כל כך מהרשלעולם לא יגמר הרגש והאשכי את הכי יפה שישתודה עוזרים!
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים קופיף ? זו יצירה קלאסית של יוהאן סבסטיאן באך שנקראת Toccata and Fugue הנה ביצוע של ונסה מאי (כנרית מגניבה אחת) היצירה הזו שימשה גם כפתיח בסדרה המצויירת "היה היה" שאתה בטח לא מכיר כי אתה צעיר זב חוטם הנה הפתיח : הייתי די בטוח שזה של באך אבל לא ידעתי מה השם. ואני כן מכיר את היה היה זו סדרה יחסה יחסית (בלוגי...) תודה
פורסם 2007 באוגוסט 2618 שנים השיר הולך משהו כזה....mister lover lover.....mister bombastic mister fantastikמשהו כזה אבל אני לא בטוח כי שמעתי אותו כשהייתי קטן, מוכר למישהו?
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים משהו מכיר במקרה תשיר הזה?הבוקר בא כל כך מהרשלעולם לא יגמר הרגש והאשכי את הכי יפה שיששמש צהריים השעה כמעט כבר שתייםהזמן עבר כל כך מהרצחקנו הרבה שתינו כוסיתכי ככה החיים מסתדרים לי יפהכל דקה היא חגיגה כי את הכי יפה שיש....הבוקר בא כל כך מהרשלעולם לא יגמר הרגש והאשכי את הכי יפה שישתודה עוזרים!מצאתי את השיר!זה "הכי יפה שיש" של קובי פרץ!
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים זיהוי ממש פשוט לשיר של ג'ורג' מייקל..בקליפ הוא רוקד בשירותים במדים של שוטר והשירותים הופכים לדיסקוטק ויש שם כל מיני דמויות חוץ משוטר
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים Comptine d'une Autre Ete (Rhyme of another summer) - Yann Tiersenהתווים:http://music.glowingpixel.com/download.php?id=20
פורסם 2007 באוגוסט 3018 שנים אולי שאלו את זה,אבל איך נקרא השיר שבפרסומת החדשה של HOT עם ההוא שעל סוס ופעם על קטנוע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.