פורסם 2007 באוגוסט 1218 שנים שיר ישן, אבל זמר ישראלי בשם שגיא ריי חידש אותו בסגנון שקט-אקוסטי לאחרונה.
פורסם 2007 באוגוסט 1218 שנים לא צריך להרשם, אחלה וידאו ושיר פשוט אדיררר ! גם לי יש שיר שאני לא מוצא... הוא הולך ככה חח: Ohh oh... This is passion... Ohh ohh... this is passion לא זוכר ת'שאר, שיר רגוע כזה.. כן אה.. שיר פ33ה והבנות עוד יותר..
פורסם 2007 באוגוסט 1218 שנים שיר ישן, אבל זמר ישראלי בשם שגיא ריי חידש אותו בסגנון שקט-אקוסטי לאחרונה. אז אולי זה מה שאני מחפש, יש מצב שאתה עוזר לי? עריכה: מצאתי , תודה בכל מקרה
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים קניתי אוזניות חדשות, פצץ של אוזניות, אז תמליצו לי על שירים יפים עם קצב וסגנון בהיפ-הופ/רוק/טראנס.
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים קניתי אוזניות חדשות' date=' פצץ של אוזניות, אז תמליצו לי על שירים יפים עם קצב וסגנון בהיפ-הופ/רוק/טראנס. [/quote'] kindzadza infected-converting vegeterians sean paul-Pick It Up Drop it vibe tribe-melodrama the killers-somebody told me no doubt-dont speak beatles-yesterday jhon lenon-imagine ד.א איזה אוזניות? עריכה: אם כבר אני פה בפורום תוכלו לזהות לי את השיר מהמנגינה שמתחילה להתנגן ב3-4 שניות האחרונות של הסרטון,בבקשה. המנגינה נמצאת גם פה: ד.א סרטון מאוד נחמד שווה לראות[mike zambidis]תודה. עריכה No.2: אם תזהו גם את השני אז תכתבו לי(זה שמתנגן במהלך כל הסרטון)
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים kindzadza infected-converting vegeterians sean paul-Pick It Up Drop it vibe tribe-melodrama the killers-somebody told me no doubt-dont speak beatles-yesterday jhon lenon-imagine ד.א איזה אוזניות? עריכה: אם כבר אני פה בפורום תוכלו לזהות לי את השיר מהמנגינה שמתחילה להתנגן ב3-4 שניות האחרונות של הסרטון,בבקשה. המנגינה נמצאת גם פה: ד.א סרטון מאוד נחמד שווה לראות[mike zambidis]תודה. עריכה No.2: אם תזהו גם את השני אז תכתבו לי(זה שמתנגן במהלך כל הסרטון) AKG K26 כל הזמן קניתי את האוזניות של שופרסלדיל, אז נמאס לי כבר לשמוע משהו לא איכותי ב-30 ש"ח.
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים AKG K26 כל הזמן קניתי את האוזניות של שופרסלדיל' date=' אז נמאס לי כבר לשמוע משהו לא איכותי ב-30 ש"ח. [/quote'] לפי התגובות בזאפ נראה כי האוזניות מצוינות, תתחדש ושימוש מהנה.
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים המנגינה נמצאת גם פה: ד.א סרטון מאוד נחמד שווה לראות[mike zambidis]תודה. גרר. השם של המנגינה רשום שם.
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים מישהו יודע איך קוראים לשיר המפורסם הזה של מלך האריות או משהו:"אההההההההההההההההה צוניאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאה...."נו חחחח אתם בטוח יודעים למה אני מתכוון...
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים אמרתי שאני יודע את השם של השיר?יהיה לך הרבה יותר קל ומהיר לחפש את מילות השיר באינטרנט, מאשר לחכות לתשובה כאן.
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים http://www.google.co.il/search?q=lion+king+lyricsתוצאה ראשונה.תיכנס למילים של השירים, ותמצא.
פורסם 2007 באוגוסט 1518 שנים מצאתי אתר שאותר לכם איזה שירים כרגע מתנגנים ברדיו בכל מני תחנות.ניתן גם לערוך חיפוש איזה שירים נוגנו בכל תחנה בתאריך וזמן מסויים.תהנו.http://www.hingi.net/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.