עבור לתוכן

מה המלצתכם לכונן חיצוני בגודל 250GB ?

Featured Replies

פורסם

נתחיל מזה שעברתי על הרשום בפורום בנוגע להארדיסק חיצוני מ-01.01.07 ועדיין יש לי מספר שאלות....

א-מה כדאי לקנות מארז בנפרד ו-H.D בנפרד (זה אומר שאוכל לשדרג גודל H.D בעתיד ?) או להסתפק בהnלצת הפורום על w.d WDG1U2500E ?

http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=409716

ב-האם מישהו מכיר את ה- Hitachi EX35HDD250GB ?? בחיפוש בגוגל מצאתי אותו רק בארץ-אולם הוא נראה יותר קומפקטי וידידותי מה-w.d שלעיל.

http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=1781

בתודה

ערן

פורסם

הכוננים בכלל לא משהו

כונן + מארז בנפרד יהיה יותר זול ויותר טוב

פורסם

כונן + מארז בנפרד יהיה יותר זול ויותר טוב

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

:xyxthumbs: כונן + מארז בנפרד יהיה יותר זול ויותר טוב

תודה :xyxthumbs:

אם כך מהם המלצותכם לכונן+מארז בסביבות 450-500 שח?

ערן

פורסם

ישנם כונני USB2 שממש יושבים מחוץ למחשב, ומהירות העברת הקבצים היא בהתאם ל USB2 (איטי פי4 בערך מחיבור SATA)

ישנם מגירות SATAII שממש יושבות ליד ה CDROM, ואלו גם נחלקות לשניים: כאלו שמקבעות את הדיסקשיח לתוך תושבת שנכנסת לתוך המגירה, וכאלו שפשוט בולעות את הדיסק הערום ללא כל מגירה.

מה תעדיף? מבחינת מחירי מגירות. הכל נע בין 50-200 ש"ח בערך.

פורסם

הסברת את זה בצורה לא הכי מובנת - הנה הסבר קצת יותר מובן

מגירה שנכנסת באותו האופן של כונן CD אבל היא מקובעת במחשב - לא נייד ממחשב למחשב (אלא אם אתה תתחיל כל פעם לפרק ולחבר) וכשהכונן בחוץ הוא לא מוגן

si-1168ss_1.jpg

מגירה חיצונית עם יציאת USB - אתה מכניס את הHD למגירה וכשאתה רוצה לחבר למחשב אתה מחבר עם חיבור USB פשוט (איטי מהראשון)

IUB3A.jpg

מגירה חיצונית עם חיבור ESATA - כמו הראשון רק שאתה יכול להתנייד עם זה, חובה תמיכה של הלוח אם + יציאה פנויה [חיצונית ולא פנימית] אך לצערי זה לא נפוץ ברוב הלוחוץ (רק בחדשים וגם לא בכולם)

S-160.jpg

הערות - יש גם מגירת FireWire שהמהירות חיבור איטית מהUSB (אם כי אפקטיבית לא מרגישים) אך החיבור הזה גם לא נפוץ ועדיף לקחת מגירת USB

* התמונות להמחשה בלבד

פורסם

יש גם מגירת USB (דיסק לא חשוף).

האם אתה בטוח ש eSata לא יפעל אם אין בלוח תמיכה לכך? מה עם כרטיסי eSata שיושבים ב PCI בלוח ללא SATA?

פורסם
  • מחבר

תודה על ההסבר

הסברת את זה בצורה לא הכי מובנת - הנה הסבר קצת יותר מובן:

מגירה חיצונית עם יציאת USB - אתה מכניס את הHD למגירה וכשאתה רוצה לחבר למחשב אתה מחבר עם חיבור USB פשוט (איטי מהראשון)

IUB3A.jpg

הערות - יש גם מגירת FireWire שהמהירות חיבור איטית מהUSB (אם כי אפקטיבית לא מרגישים) אך החיבור הזה גם לא נפוץ ועדיף לקחת מגירת USB

* התמונות להמחשה בלבד

אני צריך את "המגירה " וה-h.d לנייד לבית של חבר על מנת להעתיק ממנו קבצי היי דיפינישן כך שנראה לי שהאפשרות השניה היא זו שתתאים לי.

אני פשוט רוצה מגירת איחסון פשוטה -שתהיה גם אמינה ושבעתיד תוכל לקלוט הארד דיסק גדול יותר.

מהם המלצותיכם??

בתודה

ערן

פורסם

הבאתי דוגמא לכזה

וברור שאם אתה תשים כרטיס PCI שיתן תמיכה בESATA אז זה יעבוד אבל לא בכל המחשבים יש כאלו ולא נראה לי שאתה תסתובב עם כרטיס PCI חיצוני ותתחיל לחבר בכל מחשב שתעבוד בו

וערן - יש לך העדפה לחנות מסויימת?

פורסם

ברור... חיבור ה eSata אינו תחליף ל USB בכוננים כאלו, אלא תוסף. נחמד שיש eSata בבית שכן הוא הרבה יותר מהיר, במיוחד אם הכונן ישמש כגיבוי. מחוץ לבית תמיד יהיה לך את ה USB.

פורסם
  • מחבר

הבאתי דוגמא לכזה

וברור שאם אתה תשים כרטיס PCI שיתן תמיכה בESATA אז זה יעבוד אבל לא בכל המחשבים יש כאלו ולא נראה לי שאתה תסתובב עם כרטיס PCI חיצוני ותתחיל לחבר בכל מחשב שתעבוד בו

וערן - יש לך העדפה לחנות מסויימת?

אני מחיפה.

יש ב-ksp מארזים חיצוניים-אבל ראיתי שאין באף אחד מהם איורור עצמאי כמו שיש בזה:

http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11883

האם יש חשיבות לאיורור עצמאי בנוסף לזה של ההארד דיסק עצמו?

האם המוצר שלעיל הוא בחירה טובה -אני פשוט מכניס את ההארדיסק לתוך המארז בפשטות?

ערן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים