עבור לתוכן

Splinter cell 5:Conviction הספלינטר החדש בדרך אלינו-מידע+תמונות+וידאו

Featured Replies

פורסם

אוקי,זה ממש הזוי,אבל אמיתי.

Splinter cell:Conviction -עכשיו השמועות עליו נכונות.

מסתבר שיש משחק חדש תחת פיתוחה של UBISOFT MONTREAL

המשחק החדש ייקח צעד אחד ענקי קדימה ויעביר את כל הסדרה לסוג חדש לחלוטין של משחקיות בשילוב עם סביבות פתוחות.

המשחק החדש ימשיך מנקודת הסיום של המשחק הקודם,כאשר סאם נרדף על ידי ה-FBI מבלי שאלו יודעים על מצבו בתור סוכן UNDER COVER.

את המשחק עצמו נשחק ב-2 ערים מרכזיות: ניו יורק וושינגטון.

עכשיו,מה חדש במשחקיות אתם שואלים?

WELL,תשכחו מכל הגאדג'טים,הפעם זה נטו שימוש בסביבה עם הרבה יותר אינטנסיביות...מרבית המשחק יתרחש באור יום ובסביבות הומות אדם,כאשר לסאם תהיה היכולת החדשה להשתמש בכל אוביקט שנמצא בסביבה. רוצים להרים כיסא על שומר? תהנו. רוצים לקחת קרשים ולחסום דלתות? תהנו. רוצים לקחת דלי כדי לדפוק למישהו אותו בראש? תהנו. יתרה מזאת-המשחק יכלול מערכת קרב חדשה שהופכת את המשחק בפני עצמו למעין חצי BEAT'EM UP. עוד אלמנט מרשים שניתן לצפות בגיימפליי וידאו [שתכף אתן לינק לגירסאת ה-HD שלו] הוא היכולת של סאם להסתתר בין אנשים והצורך שלו להמנע מהשומרים שנמצאים בסביבה.

תאריך יציאה למשחק איננו ידוע,אך המשחק יוצא לXBOX360 ולמחשב [בתקווה למשחק שיעבוד טוב הפעם]

נ.ב-המשחק ירוץ על UNREAL ENGINE 3.0.

תמונות:

SplinterCellConviction.jpg

1251_0010.jpg

1251_0008.jpg

1251_0003.jpg

וכמובן-המתאבן העיקרי:

http://mainmirror.xboxyde.com/c0471a4bb06e204880f55747d449618f/ubidays_sc5_gp.avi

פורסם

נראה מבטיח ביותר :o

פורסם

מדהים!!!

פורסם

בחייאת, רק שלא יהפכו את זה לPOP... חוץ מזה נראה מדהים.

פורסם

W0W

פורסם

אני משחק עכשיו ברביעי, ומה אני אגיד לכם, אני מאוכזב. לדעתי הם שיחרורו את המשחק מוקדם מידי מבלי לתקן את כל הבאגים וגם הפאץ שהם הוציאו כמעט ולא מתקן כלום.

נקווה שלא כך יהיה במשחק הבא.

פורסם

nice

פורסם

סדרה מעולה

פורסם

לא עובד לי הלינק.

למישהו יש לינק אחר?או הורדה ישירה(סגנון Gamershell)?

פורסם

תראה ב GAMETRAILERS

פורסם

פשש נראה מדהים!!

חבל רק ששיחקתי בספלינטר הראשון וזהו! :-\

פורסם

חחח סיימתי את הראשון לא מזמן

כי הגעתי במחשב הישן יותר נכון אח שלי לפני איזה שלוש שנים .....

לשלב כלשהוא ושם נתקענו ...

אני לא זוכר איזה שלב סע**

פורסם

:o

לא יכול לחכות לו. סביבות פתוחות !

פורסם

4 לא משהו בכלל לעומת ה 3 , ה2 וה 1...

פורסם

ב-gamaspot כתוב שהתאריך יציאה של המשחק הוא ברבעון הרביעי של 2007:

http://www.gamespot.com/xbox360/action/tomclancyssplintercellconviction/index.html?q=splinter%20cell&tag=result;title;2

וגם כל משחק חדש הם משנים משהו....בסוף זה יהפוך להיות gta....לדעתי המשחק השלישי היה הכי טוב והקטעים ברביעי בבסיס של הjba היו ממש משעממים ורק חיכיתי שהם יגמרו...שישאירו את הסדרה כמו מה שהיא,מה זה מערכת קרב חדשה?זה טקן או ספלינטר סל?

ועוד משהו...בסרטון יש קטעים שהמשחק דיי מקרטע....אני מאוד מקווה שזה בגלל שהם עוד לא סיימו לעבוד עליו.....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים