עבור לתוכן

נתב edimax BR-6104K לא מצליח להתחבר לאינטרנט

Featured Replies

פורסם

היתה לי קפיצת מתח של החשמל בבית, עקב הקפיצה המודם והנתב אתחלו את עצמם (דבר שקורה אני כבר לא מתרגש) אבל היום הנתב פשוט לא מצליח להתחבר.

שאני מחבר את המודם ישירות למחשב אין שום בעיה עם החיבור לאינטרנט כך שזה לא בעיה במודם, ניסיתי להוציא אותו מהחשמל ולהחזיר, reset לנתב, עדכון מחדש של הקושחה... כולם ללא תוצאה.

זה מה שהוא נותן לי (בתמונה) בלופ שממשיך.

אין לי בעיה לגשת לנתב ע"י כניסה למסך הקונפיג... אז wtf ???

[attachment deleted by admin]

פורסם

הממ...

תנסה תעשות CLONE MAC בנתב, כך שישכפל את ה MAC של כ.הרשת במחשב שלך

פורסם
  • מחבר

ניסיתי, אבל אולי ישנה דרך מסויימת שאני צריך לעקוב אחריה?

לעשות clone ופשוט אחרי זה להתחבר (ללחוץ על apply בחיבור LT2P)?

פורסם

תנסה, להזיק זה לא יזיק

אתה יכול להגדיר במקום L2TP על DHCP ולראות בסטטוס אם הראוטר מושך IP מהמודם, ואם כן אז איזה IP בדיוק ?

פורסם
  • מחבר

הוא מוגדר על DHCP כ default, בכלל, לא שיניתי את ההגדרות מאז התקלה (רק עכשיו כי החזרתי ל factory default).

וכן, הוא מושך את האייפי של בזק (או של הוט מה שזה לא יהיה), אבל כמו שניתן לראות בתמונה הוא פשוט לא רוצה להתחבר :s07:

פורסם

לא הבנתי

קודם אמרת שהוא L2TP

ועכשיו הוא DHCP ?

הוא לא יכול להיות מוגדר על שניהם ביחד...

(L2TP זה סוג של VPN מעל DHCP, אבל עדיין..)

האייפי מתחיל ב 172 ?

פורסם
  • מחבר

DHCP זה הדבר האוטומטי שנותן אייפיים לכל המחשבים ברשת בכלל לא?

כי אין לי אופציית חיבור כזו במסך של החיבורים עצמם... יש PPTP וכל יתר הירקות

האייפי שהוא מקבל הוא בדיוק כמו בתמונה (חיסיתי חלק ממנו).

עריכה:

אוקיי wtf, במקום LT2P בחרתי ב dynamic ip ופשוט שמתי את האייפי של בזק והכל עובד ???

פורסם

dynamic ip זה מה שהתכוונתי, זה אומר לקבל חיבור ישר מ DHCP, ולא לנסות לחייג מעליו

זה שאתה מחובר ככה ולא מצליח להתחבר ב L2TP פשוט אומר שאתה מחובר בחיבור ללא חייגן.....

פורסם
  • מחבר

כן, אבל ה L2TP עבד לי עד עכשיו... מוזר

פורסם

ה L2TP עבד לך כי היית מחובר בחייגן עד לא מזמן... ככה זה נראה לי.

או שזה היה ממש צירוף מקרים מוזר.

פורסם
  • מחבר

זה גם נכון, אבל מאז שעברתי לבזק (וללא חייגן) נשארתי על אותו סוג חיבור (שגם במקרה לפני כמה ימים הייתה לי שוב קפיצת מתח בבית שגרמה למכשיר לבצע איתחול והוא עדיין התחבר ל L2TP).

כמו שאמרתי, ממש מוזר אבל עובד אז לא כל כך משנה

תודה אריק :xyxthumbs:

פורסם

זה מסביר הכל

היית בחיבור בחייגן , ורק כשהייתה קפיצת מתח, המודם שלך קיבל את החיבור ללא חייגן של בב"ל

(זה בד"כ לוקח כמה ימים, אני כשעברתי ספקית, עד שפיזית ראיתי שהעבירו אותי בהוט לספקית החדשה שלי,

לקח איזה שבוע, וגם זה אחרי שיחות ותלונות למה עדיין לא העבירו אותי, ולמה אני מחובר ל 013 למרות שהתנתקתי מהם -

זה הוט אמורים להעביר את החיבור ללא חייגן מספקית לספקית)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים