פורסם 2007 במאי 2318 שנים מיקרוסופט פתחה חלק באתר שמאפשר לשלוח בקשות למשחקי ARCADE שהיינו רוצים שיהיו -הייתי רוצה להתחיל רשימה של משחקים נוסטלגיים כדי שאוכל לשלוח להם בקשות, אז אני אתחיל - הראשון שאני יכול לחשוב עליו ויספק לי הנאה צרופה ובלתי נידלת -bobble bubbleחוצמזה מתחת בסולם העדיפויות קיים STAR CONTROL, SPACE BIKES ו VIKINGS
פורסם 2007 במאי 2318 שנים אין לי 360 אבל אם היה הייתי רוצה לראות משחקי מכות כמו קאפקום נגד מרוויל 2 אם אפשרות מצב מקוון אחד נגד השני ובכלל הרבה משחקי מכות דו מימדים אם אפשרות אונלין
פורסם 2007 במאי 2318 שנים מחבר דווקא זה אחד שהיה לי ברשימה ושחכתי להוסיף - X MEN MUTANT ACADEMY.ד"א - כל המשחקים שמעלים לשם מנצלים כמה שלטים שאפשר ולכולם יש לייב - אני קניתי שם את צבי הנינגה הישן מ1989 אם אני לא טועה, אפשר לשחק בכל ארבעת השלטים וגם בלייב!
פורסם 2007 במאי 2318 שנים הבעיה שאין להם תמשחקים של נינטנדו שהיא חברת הפיתוח הטובה ביותר לדעתי והבעיה בWII שבשרות שלהם יש הכי הרבה משחקים טובים (מהמשחקים הישנים )אבל אין מצב מקווןאבל יש שמועות שנינטנדו יעשו דבר כזה בעתיד
פורסם 2007 במאי 2918 שנים קרירין אתה גורם לי להתגעגע יותר לחיי בארה"בלא היה יום שלא שיחקתי ב Marvel vs. Capcom
פורסם 2007 במאי 2918 שנים הייתי מאוד רוצה לראות משחק מהסגנון של "מכות רחוב" כמו שיש במשחקיות. של 1-2 אנשים שהולכים ברחוב ומרביצים לאנשים אחריםמהסנגון של משחק שנקרא RAGE. לדעתי זה חסר בXBOX אין אפילו משחק אחד כזה חוץ מצבי הנינג'ה ודאבל דרגון שזה משחקיטם דפוקים עם איכות על הפנים.
פורסם 2007 במאי 2918 שנים לי יש streets of rage 2 בWii שלי ואני חורש עליו. זה משחק של sega genesis שמשתמש רק ב3 כפתורים . אני פשוט משתמש בwiimote כי הקונטרולר הקלאסי לא נותן שום יתרון במשחק הזה. אני כל הזמן חושב עם לקנות גם street fighter 2 אבל כולם באינטרנט מציעים לחכות שאולי גירסה יותר טובה תצא כמו super street fighet 2 או משהו דומה. עריכה : הוספתי לינק לwikipedia
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.