עבור לתוכן

Need For Speed:Next

Featured Replies

פורסם

לקח לי בערך יומיים לסיים את CARBON ואז לא היה לי יותר מה לעשות איתו.. עד שגיליתי מחדש את כל הנושא של הדריפט שם.

בהתחלה ממש לא התלהבתי מזה.. זה היה סתם עוד משהו שיש במשחק והייתי צריך לעשות כדי לעבור שלבים..

אבל אחרי שסיימתי את המשחק ולא נשאר לי שום דבר חדש - דריפט זה הדבר היחיד שהמשכתי לעשות שם כל יום . שעות.

הייתי כל יום משתפר עד שהגעתי למצב שהייתי עושה דריפט אחד ארוך את כל השלב בעניים עצומות עם ה 350Z ומגיע ל 2,000,000 נק'..

זה לפחות נתן לי קצת ערך מוסף למשחק הזה כשהיה לי ממש משעמם.. כל יום הייתי מנסה לשפר.. זה נחמד..

מקווה שהם ייקחו את הרעיון הזה ויעשו סביבו משחק מקצועי יותר..

אבל היי, זאת רק דעתי ..

• תגובות 104
  • צפיות 9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^^^

Wow

אני לא מצליח לעבור את החצי מיליון, אני כבר אומר לכם הוא יהיה כמו קרבון, יפה ודפוק בשליטה.

פורסם

ומאיפה אתה יודע ?

ד"א בדריפט זה תלוי מאוד באיזה מפה את משחק, בהרים אם אתה ממש טוב אפשר להגיע לשתי מליון בלי הרבה בעיה, אני הכי אהבתי את האימפרזה...

פורסם

GENESIS אתה לא במקרה מהקהילה של TMN?

מה זה TMN :silly:?

פורסם

ומאיפה אתה יודע ?

ד"א בדריפט זה תלוי מאוד באיזה מפה את משחק, בהרים אם אתה ממש טוב אפשר להגיע לשתי מליון בלי הרבה בעיה, אני הכי אהבתי את האימפרזה...

בקניון 2 מליון זה כלום, שבוע אני מתאמן אני עושה איזה 5...

ודריפטים במסלול/עיר זה כיף לא נורמלי כשקולטים איך לעשות את זה... אני גם סיימתי את המשחק ביומיים ואחרי זה איזה חודש הייתי משחק בדריפטינג ואז עברי לHEX EDIT, קיצר אפשר להתעסק עם המשחק הזה די הרבה D:

מי שרוצה הנה סרטון שלי עושה דריפט בעיר:

אל תתיחסו לסרטונים האחרים, אני עובר את התוצאות שם [1 וחצי מליון בערך] חופשי עכשיו.

פורסם

^^ איזה בולשיט זה עם צ'יטים :screwy:

ושאלה בקשר לנושא ה 5\31 זה תאריך השחרור של המשחק ?

כי נראה לי דפוק שלא הודיעו לפני :nixweiss:

פורסם

^^^

איזה ציטים בראש שלך? איפה אתה רואה וגם עם ציטים יש רק לנייטרוס בלי סוף כסף ומכוניות זהו לא נהיגה וזה לא קשור לנהג, זה הוא PRO בנהיגה לא אומר שהוא ציטר.

פורסם

^^ איזה בולשיט זה עם צ'יטים :screwy:

ושאלה בקשר לנושא ה 5\31 זה תאריך השחרור של המשחק ?

כי נראה לי דפוק שלא הודיעו לפני :nixweiss:

לא יודע למה אתה חושב שזה עם צ'יטים אבל אם לא קלטת הסרטון בהילוך מהיר.

ב31 יצא הטריילר המלא למשחק, המשחק עצמו אמור לצאת בנובמבר אם אני לא טועה.

פורסם

NFS Porsche היה המוצלח ביותר בסידרה, כל מי שטוען אחרת הוא סתם עוד חובב ארקייד.

ולצורך העניין, אם כבר מחפשים משו באמת מהנה - http://youtube.com/watch?v=IqTR07nSdFg

פורסם

NFS Porsche היה המוצלח ביותר בסידרה, כל מי שטוען אחרת הוא סתם עוד חובב ארקייד.

ולצורך העניין, אם כבר מחפשים משו באמת מהנה - http://youtube.com/watch?v=IqTR07nSdFg

LFS אכן זה משחק מהנה יותר ריאליסטי מאשר סידרת NFS, אבל ה-NFS: Porsche, אחד המשחקים הכי מהנים שהיו והוא עדיין.

פורסם

זה רק אני או שנימעס כבר מהיפניאות האלה :bash: לשפר לשפר ולשפר נימאס כבר שיתנו יותר מיבחר של מכוניות בעיקר מאירופה של שנות ה80-90 -70 וגם חדשות ולא איזה 20 מכוניות וזהו

פורסם

זה רק אני או שנימעס כבר מהיפניאות האלה :bash: לשפר ולשפר שיתנו יותר מיבחר של מכוניות בעיקר מאירופה וגם ישנות יותר שנות ה80 -70 ואז המישחק היה מענין

חח המוסטנג הגירסה האמריקאית הכי שולט הכי כיף בדריף עם זה, אבל אני מקווה שב-NFS הבא יהיה אפשרות לשנות את הצבע דיסק ואת הדיסק עצמו

וגם עוד מיספר דברים מאנדגראונד 1\2, פשוט קרבון משעמם בלי כל השטויות האלה.

פורסם

LFS אכן זה משחק מהנה יותר ריאליסטי מאשר סידרת NFS, אבל ה-NFS: Porsche, אחד המשחקים הכי מהנים שהיו והוא עדיין.

אז לא יצא לך לשחק בהרבה משחקי מרוצים

NFS מהנה לבערך שעתיים

אני משחק היום בGT4 וזה משחק מהנה רק מכיוון אחר

של יכולת שליטה ברכבים

ומשחקים כמו OutRun2006 וכמו FlatOut 2 הרבה יותר כיפים מבחינת ארקדיות

פורסם

לא אחי אני יכול לחרוש ימים על NFS ועדיין להנות מימנו ליקנות את כל המכוניות וכוליי אבל בפורשה לא באנדגראונד או קרבון או משהו כזה.

יצא לי לשחק ב-LFS, GTR2, FlatOut 2, ועוד כמה, יש לך המלצה למשחק כמה שיותר ריאליסטי, לא כול שנייה לעצור וכוליי משהו כמו פרמולה משהו כזה, מהירות זה שם המשחק אצלי.

פורסם

זה לא המשחק המהיר בעולם אבל אני חולה על GT4 לPS2

אומנם אני די בהתחלה-ולקח לי שעות להגיע רק להתחלה

אבל המיומנות שאתה צריך למשחק ואיך שתנאי השטח משפיעים על הנהיגה

פשוט לא מהעולם הזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים