פורסם 2007 במאי 2418 שנים ואיי סוף סוף קצת ריאליות!! סוף סוף המכוניות נהרסותתתריאליסטיות*ריאלי וריאליסטי זה שני דברים שונים לגמרי.
פורסם 2007 במאי 2418 שנים ריאליסטיות*ריאלי וריאליסטי זה שני דברים שונים לגמרי.חחחחח נכון...פורשה משחק משעמם מעפאן.NFS HP 2 הסב לי שעות שלמות של משחק מושלם בגרפיקה שהייתה מדהימה לתקופה.אני מחכה לראות משחק מכוניות שיציע מנוע פיזיקה ריאליסטי בערך ברמה של CRYSIS - שעושים תאונה בוא נתחיל מזה שהלך האוטו, דבר שני שהוא ייתרסק יפה... כמו במציאות זה יהיה מדהים!
פורסם 2007 במאי 2418 שנים המשחק החדש, זה אותו משחק שאנחנו מכירים עם איזה כפתור חדש בצד... אחרי כל כך הרבה משחקים זהים בסידרה אפשר כבר להפסיק לקוות שהיה שינוי רציני במשחק.הדבר האחרון שיש ב NFS בזמן האחרון זה ריאליסטיות.
פורסם 2007 במאי 2418 שנים אז נכון ש-CARBON היה מסריח, אבל זה שבא לפניו, MOST WANTED, היה מעולה, לא כל הסדרה מסריחה...
פורסם 2007 במאי 2418 שנים חחחחח נכון...פורשה משחק משעמם מעפאן.NFS HP 2 הסב לי שעות שלמות של משחק מושלם בגרפיקה שהייתה מדהימה לתקופה.אני מחכה לראות משחק מכוניות שיציע מנוע פיזיקה ריאליסטי בערך ברמה של CRYSIS - שעושים תאונה בוא נתחיל מזה שהלך האוטו, דבר שני שהוא ייתרסק יפה... כמו במציאות זה יהיה מדהים! משחק כזה לא יהיה אם דיגמי מכוניות אמיתיות כי היצרניות לא יאשרו דבר כזה חוץ מיזה רוצים משחק מרוצים טוב? GT4 לPS2 משחקי NFS של השנים האחרונות פשוט זבל ממוסחר אני אפילו לא ניסיתי לשחק באחרון ואין לי רצון לשחק בחדש זה מגעיל אותי כמו FIFA
פורסם 2007 במאי 2418 שנים משחק כזה לא יהיה אם דיגמי מכוניות אמיתיות כי היצרניות לא יאשרו דבר כזה חוץ מיזה רוצים משחק מרוצים טוב? GT4 לPS2 משחקי NFS של השנים האחרונות פשוט זבל ממוסחר אני אפילו לא ניסיתי לשחק באחרון ואין לי רצון לשחק בחדש זה מגעיל אותי כמו FIFA רסמי צודק...אני בדעה שהNFS הכי טוב היה NFS HP2 , הוא יצא בערך כשקניתי בזמנו GF2 GTS חח
פורסם 2007 במאי 2418 שנים אני רואה שיש הרבה גירסאות של NFS, כמה סה"כ?Need for speedNeed for speed 2Need for speed 3: Hot PorsuitNeed for speed 4: High stakesNeed for Speed 5: Porsche Unleashed 2000 Need For Speed 6: Hot Porsuit 2Need for speed 7: UndergroundNeed for speed 8: Underground 2Need for speed 9: Most WantedNeed for speed 10: CarbonNeed for speed 11: NEXT [כנראה שייקרא Pro Street ]כמו כן היה גם בסדרה את Motor city Online שנכלל בסדרת NFS.
פורסם 2007 במאי 2518 שנים Need for speed 3: Hot Porsuit Need for Speed 5: Porsche Unleashed 2000 Need For Speed 6: Hot Porsuit 2 Need for speed 7: Underground Need for speed 9: Most Wanted המשחקים הכי טובים בסדרה לפי דעתי... בלי להחשיב כמובן את הראשון
פורסם 2007 במאי 2518 שנים לא יודע למה...אבל יש לי הרגשה שהם הולכים להתמקד בחדש בעיקר בדריפטינג..כל הרמזים לכיוון הזה נמצאים בסרטון של ה 10 שניות הזה..אני מקווה שזה אכן יהיה כך. אני חולה על דריפט. יותר במציאות .. אבל גם במשחק זה טוב...
פורסם 2007 במאי 2518 שנים לא יודע למה...אבל יש לי הרגשה שהם הולכים להתמקד בחדש בעיקר בדריפטינג..כל הרמזים לכיוון הזה נמצאים בסרטון של ה 10 שניות הזה..אני מקווה שזה אכן יהיה כך. אני חולה על דריפט. יותר במציאות .. אבל גם במשחק זה טוב...יש משהו במה שאתה אומר, ברגע שאתה לומד ממש לעשות את זה, זה כיף ענק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.