עבור לתוכן

Need For Speed:Next

Featured Replies

פורסם

איך אני יודע?

כי יש לי נסיון עם הסדרה הזו.

במיוחד אחרי לראות את הטריילר הזה רואים שהרבה לא הישתנה.כרגיל ישנו את הנוף יוסיפו כמה דברים למוסך ואם יהיה מזל אז גם כמה מכוניות חדשות.

• תגובות 104
  • צפיות 9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איך אני יודע?

במיוחד אחרי לראות את הטריילר הזה רואים שהרבה לא הישתנה.כרגיל ישנו את הנוף יוסיפו כמה דברים למוסך ואם יהיה מזל אז גם כמה מכוניות חדשות.

"יש לך נסיון עם הסדרה הזו"

אתה מדבר כמו איזה פז"מניק מטורף

סה"כ שיחקת במשחקים בסדרה,כמו 10000000001 אנשים אחרים [ביניהם אני,ואני שיחקתי בכל כותר של הסדרה עוד מאז 1995 כשNEED FOR SPEED הראשון יצא]

ולא,מה שאתה אומר זה בולשיט מוחלט.

בין UNDERGROUND לUNDERGROUND 2 היה שינוי מהותי, בין UNDERGROUND 2 לMOST WANTED היה שינוי ממש משמעותי, ורק בין UNDERGROUND 2 וMOSTWANTED לבין CARBON לא היה יותר מדי הבדל

אבל בכל המשחקים השליטה היתה אחרת לחלוטין,מנוע הנהיגה התחלף, המנוע הגראפי שופר, התווספו המוני אלמנטים חדשים של גיימפליי,ובוא לא נשכח את העובדה הכי בסיסית שUNDERGROUND 2 היה המשחק הראשון בסדרה שאפשר לנו להסתובב באופן לא לינארי בתוך עיר שלמה.

וכנראה שאתה לא יודע אנגלית משהו טוב,כי בטריילר שהראו לא הראו שום "דברים חדשים שהוסיפו למוסך",הם הראו לך פירוטי נזק [ולא,Traded paint ,הכוונה היא לא ל"צבע שכור" או כל תירגום אחר שהישראלי הטיפש הממוצע יחשוב,אילא צבע שירד כתוצאה ממכה,AKA-שריטות.]

אגב,אתה מדבר כמו אחד שלא שיחק באף NFS לפני UNDERGROUND...יכול להיות שזו גם הסיבה שאתה לא מאמין בסדרה הזו. כי בהתייחס למשחקים היותר ישנים בסדרה-יש לה עוד הרבה הרבה תקווה.

מספיק שלמישהו תבוא המוזה לעשות NFS HIGH STAKES 2 בשביל להוציא את אחד ממשחקי המירוצים הכי טובים של שנות ה-2000.

פורסם

אם לומר את האמת, מ-UNDERGROUND ניהיניתי ממש, מ-UNDERGROUND II קצת פחות, MOST WANTED היה מדהים, CARBON היה גרוע, וזה? אני מקווה בשבילם שהוא יהייה טוב ;D

עריכה : הרגו אותי :lol: :lol: :lol: יש גם גרסאת HD 720P לסרטון, גם גרסה נורמלית, אבל גם גרסאת iPOD :lol:

פורסם

אם לומר את האמת, מ-UNDERGROUND ניהיניתי ממש, מ-UNDERGROUND II קצת פחות, MOST WANTED היה מדהים, CARBON היה גרוע, וזה? אני מקווה בשבילם שהוא יהייה טוב ;D

עריכה : הרגו אותי :lol: :lol: :lol: יש גם גרסאת HD 720P לסרטון, גם גרסה נורמלית, אבל גם גרסאת iPOD :lol:

מסכים

UNDERGROUND היה טוב

UNDERGROUND 2 היה עקום והאמת די משעמם

MOST WANTED היה פשוט משחק מדהים,אחד המשחקים הכי כיפיים שיצאו בסדרת NFS עד היום

וCARBON היה מעפן,אבל עם גראפיקה ממש ממש טובה [הMOTION BLUR וה-DEPTH OF FIELD שם פשוט מדהיים כל פעם מחדש] ומערכת נהיגה ממש מגניבה [שאני מקווה שתעבור גם למשחק הבא]

פורסם

"יש לך נסיון עם הסדרה הזו"

אתה מדבר כמו איזה פז"מניק מטורף

סה"כ שיחקת במשחקים בסדרה,כמו 10000000001 אנשים אחרים [ביניהם אני,ואני שיחקתי בכל כותר של הסדרה עוד מאז 1995 כשNEED FOR SPEED הראשון יצא]

ולא,מה שאתה אומר זה בולשיט מוחלט.

בין UNDERGROUND לUNDERGROUND 2 היה שינוי מהותי, בין UNDERGROUND 2 לMOST WANTED היה שינוי ממש משמעותי, ורק בין UNDERGROUND 2 וMOSTWANTED לבין CARBON לא היה יותר מדי הבדל

אבל בכל המשחקים השליטה היתה אחרת לחלוטין,מנוע הנהיגה התחלף, המנוע הגראפי שופר, התווספו המוני אלמנטים חדשים של גיימפליי,ובוא לא נשכח את העובדה הכי בסיסית שUNDERGROUND 2 היה המשחק הראשון בסדרה שאפשר לנו להסתובב באופן לא לינארי בתוך עיר שלמה.

וכנראה שאתה לא יודע אנגלית משהו טוב,כי בטריילר שהראו לא הראו שום "דברים חדשים שהוסיפו למוסך",הם הראו לך פירוטי נזק [ולא,Traded paint ,הכוונה היא לא ל"צבע שכור" או כל תירגום אחר שהישראלי הטיפש הממוצע יחשוב,אילא צבע שירד כתוצאה ממכה,AKA-שריטות.]

אגב,אתה מדבר כמו אחד שלא שיחק באף NFS לפני UNDERGROUND...יכול להיות שזו גם הסיבה שאתה לא מאמין בסדרה הזו. כי בהתייחס למשחקים היותר ישנים בסדרה-יש לה עוד הרבה הרבה תקווה.

מספיק שלמישהו תבוא המוזה לעשות NFS HIGH STAKES 2 בשביל להוציא את אחד ממשחקי המירוצים הכי טובים של שנות ה-2000.

השינויים ענקיים כמו בין FIFA 2000 לFIFA 2002. המשחקים האחרונים בסדרה פשוט ממוחזרים.

חמוד אתה לא האיש שירד על רמת האנגלית שלי לעומתך אני יכול לרדת על רמתך בעיברית:

איך אני יודע?

אולי אחרי קריאה שניה תבין.

שחקתי לא בכל המשחקים בסדרה, אמת אבל שחקתי במספיק(האחרונים ופורש1,2).

עד שלא יעשו שינויים גדולים ומעניינים הסדרה פשוט ממחזרת את עצמה, כמו משחקי הספורט.

פורסם

חמוד אתה לא האיש שירד על רמת האנגלית שלי לעומתך אני יכול לרדת על רמתך בעיברית

בלי ירידות בבקשה.

פורסם

תגידו, הסירטון בכלל אמר משהו לגבי המשחק ?

כי עכשיו חשבתי על זה ואף אחד לא יודע אם יהיה נזק או שזה סתם שיהיה טריילר נחמד...

פורסם

יש פעמים שפשוט עדיף שתשתוק מאשר שתעשה מעצמך טמבל.

אני לא אשתוק עד שאתה לא תלמד את המושג ציניות ילד. ואני לא "אעשה" מעצמי טמבל, אני רושם בפורום למען השם...

פורסם

אחלה שם הם הביאו למשחק.

הטריילר נראה טוב בנתיים.

נחכה שיצא דמו, נראה אם ה 9200SE שלי עדיין יוכל להפעיל את הסדרה הזאת :lol:

פורסם

הוא לא, אני בספק אם ה-FX5700 (שהיה לי במחשב הישן) יחזיק אותו...

פורסם

NFS זה משחק כיף למי שיש לו מחשב כיף.

תפסיקו לבלבל תמוח ממוחזרים, אותו הדבר בלה בלה בלה זה משחק כיף שמשחקים אותו על הגרפיקה הכי גבוהה אי אפשר להתווכח עם העובדה הזאת.

הNFS פורשה משחק כזה מסריח.

NFS 6 היה מקום 1

NFS 3 היה מקום 2

NFS UG היה מקום 3

ו כמובן - MW היה מקום 4

חוץ מזה שאר המשחקים שומרים על הרמה ועדיין משחקים כיפיים - למי שעובד חלק על רזולוציות גבוהות.

המשחק הבא לא כזה מלהיב אותי - לעומתו המשחק שיבוא אחריו מעניין מאוד כי בטח יפתחו תמשחק עם DX10 ואז אמור להיות לנו מלך מירוצים לDX10...

פורסם

NFS זה משחק כיף למי שיש לו מחשב כיף.

תפסיקו לבלבל תמוח ממוחזרים, אותו הדבר בלה בלה בלה זה משחק כיף שמשחקים אותו על הגרפיקה הכי גבוהה אי אפשר להתווכח עם העובדה הזאת.

NFS 6 היה מקום 1

NFS 3 היה מקום 2

NFS UG היה מקום 3

ו כמובן - MW היה מקום 4

חוץ מזה שאר המשחקים שומרים על הרמה ועדיין משחקים כיפיים - למי שעובד חלק על רזולוציות גבוהות.

המשחק הבא לא כזה מלהיב אותי - לעומתו המשחק שיבוא אחריו מעניין מאוד כי בטח יפתחו תמשחק עם DX10 ואז אמור להיות לנו מלך מירוצים לDX10...

סיימת אותו ?

כי אם לא אז כדי שתשלים חומר ושתדע שאחרי שמתרגלים אליו קצת הוא נהפך ליהיות אחד המשחקים, רק חבל שהוא ישן...

ואני הייתי מסדר הדירוג שלך בדיוק הפוך והייתי מוסיף את פורשה במקום הראשון .

פורסם

הוא לא, אני בספק אם ה-FX5700 (שהיה לי במחשב הישן) יחזיק אותו...

מעניין, עד עכשיו כל ה NFSים עבדו אצלי :)

נחכה למחשב החדש.

פורסם

דווקא זה אחד המשחקים הטובים בסדרה, חבל שאתה חושב ככה.

פורסם

הסדר שלי:

1) Need for speed: Porsche unleashed = ללקק את האצבעות.

2) Need for Speed: High stakes

3) Need for speed: Underground

4) Need for speed: Most Wanted

5)Need for speed 1

6)Need for speed 2

7) Need for speed 3: Hot porsuit

8 ) Need for speed:Carbon

9) Need for speed: Underground 2

10) Need for speed: Hot porsuit 2 = המשחק הכי מסריח שקיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים