עבור לתוכן

WTF PRINCE OF PERSIA מקרטע

Featured Replies

פורסם

משום מה PRINCE OF PERSIA WARRIOR WITHIN החליט לקרטע על המחשב החדש שלי (AMD 2.6 X2, 8500GT, 2GB RAM)

על המחשב הישן (AMD 1.8, 5200FX, 512MB RAM) זה אף פעם לא קרה...

מה יכול לגרום לו לקרטע? צריך עזרה דחוף...

ד"א זה רק אני לא הצלחתי להיכנס לאתר באיזה שעתיים - שלוש האחרונות או שהיתה איזה בעיה?

פורסם

כניראה או שפרצו לאתר או שפשוט תיקנו משהו.

בכל מיקרה תתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך 160.02, אצלי רץ המשחק חלק והכול טוב.

פורסם
  • מחבר

כנראה שהבעיה בדרייברים (התקנתי רק מה שבא עם הכרטיס בדיסק), מחר אני יבדוק...

ושאלה לא קשורה, יש דרך לבטל את הCONTROL PANEL ולחזור לתפריט הישן בדרייברים של NVIDIA?

פורסם

אין לי מושג, אבל שמע שאני האיתי עם הדרייבר של הדיסק שקיבלתי בגירסה 94, Vice City השמיים היו זוהרים לבן שחור לבן שחור כמו איזה משוגעים.

עוד משחקים עשו לי את הבעיה הזו וגם חלק מהם לא רצו כמו שצריך, התקנתי את הדרייבר הכי עדכני שהיה באותו הזמן ל-Nvidia והכל היסתדר לי.

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זה מחשב חדש<?!@#

LOL :screwy:

תנסה להתקין פאצ'.

פורסם

^^^

מה מצחיק? פשוט Nvidia שיחררו כרטיסי מסך עם דרייבר דפוק, עם הזמן סידרו אותו, וגם לא שהוא דפוק פשוט הוא לא תואם לגירסה 8xxx.

100 אחוז בעיית דרייברים, חבר שלי עם גיפורס 4 מריץ חלק את המשחק.

פורסם

אני סובל מבעיה הפוכה : המשחק פשוט רץ מהר מדי ;D הוא רץ כל כך מהר, שאני בקושי מספיק לזוז וכבר קורעים אותי.

פורסם

יצאתי טמבל :)

פורסם

אני סובל מבעיה הפוכה : המשחק פשוט רץ מהר מדי ;D הוא רץ כל כך מהר, שאני בקושי מספיק לזוז וכבר קורעים אותי.

פשוט תבטל ליבה אחת וזהו הבעיה תעלם לך.

פורסם

משום מה, לותר על פעולתה החיונית של אחת הליבות עליה שילמתי לא מעט כסף לא נראה לי פיתרון אלגנטי במיוחד, ולכן ניסיתי משהו אחר, בדקתי בפורום מעבדים, לוחות אם וזיכרונות, וב-FAQ של הפורום מסתבר שמצוי הפיתרון, ניסיתי את זה, ומסתבר שזה עובד, כל הכבוד לאביעד :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מוריד עכשיו את הדרייבר הכי עדכני...

יש מצב שהוא יפתור את הבעיה בCOD2 שמעל AA X2 המסך אפור?

פורסם

משום מה, לותר על פעולתה החיונית של אחת הליבות עליה שילמתי לא מעט כסף לא נראה לי פיתרון אלגנטי במיוחד, ולכן ניסיתי משהו אחר, בדקתי בפורום מעבדים, לוחות אם וזיכרונות, וב-FAQ של הפורום מסתבר שמצוי הפיתרון, ניסיתי את זה, ומסתבר שזה עובד, כל הכבוד לאביעד :xyxthumbs:

אולי תשתף אותנו ..?

אנו בעלי 2 הליבות.

פורסם
  • מחבר

^ :xyxthumbs:

עדכון לא עזר ממש... זה פחות מקרטע, אבל עדיין כן...

פורסם

אולי תשתף אותנו ..?

אנו בעלי 2 הליבות.

פורסם
  • מחבר

עבד גם לי...

תודה לכולם.. :yelclap: :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים