פורסם 2003 בפברואר 822 שנים מחבר תנסה לשבור את השיא שלי:מכפלה 10 באס 220. וולטאג' 1.75 למעבד, 1.9 לזכרונות.
פורסם 2003 בפברואר 822 שנים האטלונים לא רגישים למתח יחסית, אני מאמין שעד 2 וקצת לא יהיה מסוכןבניגוד לנרטודדים שיכולים למות מזהבניגוד למה אחי?כדי להמשיך לעלות במכפלה או שלהוריד ולעלות את הבאס?בניגוד לפנטיום 4 נרטווד, המעבדים האלה יכולים למות ממתח גבוה.(בניגוד לאטלונים)אני מציע לך לעבוד ככה, להעלות מכפלות עד שהמעבד יתן את הכל.. כדי להיות בלי שום גורם מגביל.ורק אחרי זה לשחק עם הFBS כדי להוציא עוד ביצועים.ככה אתה יודע מה בטוח מגביל אותך, ככה אני אוהב לעבוד.
פורסם 2003 בפברואר 822 שנים מחבר FSB אני מעלה רק בשביל התחרות הממשמשת ובאה. אחרי זה אני אוכל להרגע קצת..אולי להשאר על 2600+ בלי לסכן שום דבר.
פורסם 2003 בפברואר 822 שנים נראה לי שאתה המקום ראשון שלנו.. יפה ומכובד.אבל יש הרבה שישמחו לקרוא עליך תיגר.. ואולי גם יצליחו.במיוחד אחרי שאפוקס יוציאו את התיקון לביוס שמאפשר מוד מתח לציפ..
פורסם 2003 בפברואר 822 שנים FSB אני מעלה רק בשביל התחרות הממשמשת ובאה. אחרי זה אני אוכל להרגע קצת..אולי להשאר על 2600+ בלי לסכן שום דבר.אחרי התחרות כמה תשים באס וכמה מכפלה?אגב אני עכשיו ב 180 ו מכפלה 11 משום מה הוא עושה לי ריסט כבר שהווינדוס עלה כשאני עושה מכפלה 12 ובאס 180 אםילו שאני שמתי מתח של 2וולט למעבד.
פורסם 2003 בפברואר 822 שנים טוב כרגע זה עובד חלק בבאס 200 ומכפלה101.9מתח מעבד0.2 תוספת לזיכרון מהברירת מחדל.למרות שהייתה לי בעיה כששמרתי את הנתונים בביוס אהמחשב עלה הוא כתבfloppy disk failניכנסתי לביוס שוב שמרתי והוא עלה בסדר.תגידו אם לקנות מעבד אם אותה ליבהTBRED-B אבל במקום 1700 לקנות 2000זה ישפר את האוברקלוק?
פורסם 2003 בפברואר 822 שנים מחבר לשמחת כל הספקנים, העיליתיע את הפרוייקט שלי למאגר האוברקלוקינג של האתר בצרוף תמונה WCPUID.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.