פורסם 2003 בפברואר 722 שנים השבוע כן הסטפינג לא...ושוב.... תראה כבר תמונה.אני חושש שתמונות ממנו לא נזכה לראות...
פורסם 2003 בפברואר 722 שנים מחבר תמונות תקבלו, כשאני אקבל את ההארד דיסק (כמה פעמים אפשר לכתוב את זה..)
פורסם 2003 בפברואר 722 שנים תמונות תקבלו, כשאני אקבל את ההארד דיסק (כמה פעמים אפשר לכתוב את זה..)כנראה שפעמיים..... חחחחח ;Dואם אתה מסוגל לגלוש פה אז אתה גם מסוגל להראות תמונה אחת מ-WCPUID.
פורסם 2003 בפברואר 722 שנים the byter הבנו! אממ... תרגעו, הוא יקבל את ההרדיסק יביא תמונות, יביא, לא יביא לא יביא! :
פורסם 2003 בפברואר 722 שנים the byter הבנו! אממ... תרגעו, הוא יקבל את ההרדיסק יביא תמונות, יביא, לא יביא לא יביא! : לא יביא.
פורסם 2003 בפברואר 722 שנים נו חבר'ה , מה מחליטים ??? מה יהיה ? בסוף נזמין מ NEWEGG.COM או מ EXCALIBER.COM ? אולי כדאי בכל זאת להתחיל להציק ל חנויות כמו פ**ה , pchardware או סימפלטק.... אני מוכן להתחיל מיום ראשון לשגע אותם....
פורסם 2003 בפברואר 722 שנים שוב אני מזהיר. תשמרו על חוקי הפורום. אין לשנות את נושא התראד, רוצים תראד תפתחו אחד חדש...
פורסם 2003 בפברואר 822 שנים מחבר חברה קיבלתי מעבד 1700 מה אתם אומרים איך הסטפינגJIUCB 0251spmw???זה בדיוק המעבד שיש לי, זה אומר שעם זכרונותטובים, ולוח אם טוב אתה תגיע רחוק. זה השבוע הכי טוב שיש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.