עבור לתוכן

עדכון Bios - בעיה מוזרה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

ביצעתי עדכון Bios ללוח Asus P5B - הגרסה שהגיעה עם דיסק ההתקנה של המחשב היתה 0806, ואני התקנתי את גרסה 1202 (בעזרת תוכנת AsusUpdate) - ההתקנה עברה בהצלחה לדבריי התוכנה, אבל כאשר בוצע Restart למחשב, אחרי הופעת לוגו הלוח, הופיעה הודעה שה-Overclocking נכשל (באנגלית כמובן...) וניתנו לי 2 אפשרויות - ללחוץ F1 כדי "לשחק" עם ההגדרות, או ללחוץ F2 כדי לעבוד עם הגדרות Default - לחצתי F2 והמחשב עלה בצורה תקינה - בבדיקה של גרסת ה-Bios אכן רשום 1202.

מישהו נתקל בדבר שכזה, והאם יש סיבה לדאגה ?

תודה רבה!

פורסם

אין סיבה לדאגה. אם המחשב עולה לך אחרי שהחזרת ל DEFULT אז הכל תקין. אני ממליץ לך (במידה ואתה יודע להתעסק עם זה) להכנס לביוס ולשנות שם את ההגדרות כל שיתאימו לך בצורה הטובה ביותר.

פורסם

מאיפה ניתן להשיג את התוכנה ASUS UPDATE? כי גם אני צריך לעשות שידרוג ביוס ואני ממש לא יודע לעשות זאת בצורה הרגילה.

פורסם

אחרי עידכון ביוס צריך לעשות Load Optimized Default.

ואם ההודעה תמשיך להופיע אחרי זה תעדכן אותנו

AlEx_B תחפש ב Google > Asus Update או שתיכנס לאתר של Asus ותוריד משם

פורסם

תודה רבה... מצאתי, ביצעתי, עובד.

פורסם
:xyxthumbs: עכשיו נחכה לפותח הדיון ונראה מה המצב שלו
פורסם
  • מחבר

אחרי עידכון ביוס צריך לעשות Load Optimized Default.

איפה אני אמור לעשות את זה ?

שום דבר לא השתנה מהפעם האחרונה שכתבתי כאן - ב-Restart הראשון אחרי העדכון הופיעה ההודעה שציינתי, לחצתי F2 עבור Default ומאז הכל כרגיל (וגרסת הביוס היא אכן 1202 שהיא הגרסה האחרונה) - לא נכנסתי עדיין להגדות ביוס בזמן העלאת המחשב פשוט כי אני לא מוצא סיבה לעשות זאת (זה מחשב חדש לחלוטין וחוץ מהכניסה הראשונה לביוס בהפעלה הראשונה של המחשב, לא נכנסתי לביוס יותר, וגם לא שיניתי שם שום דבר מלבד מאיזה כונן לבצע Boot).

שוב תודה.

פורסם

אין לך שום בעיה, הוא אמר לך שתמיד אחרי עדכון ביוס צריך לשים אותו על הגדרות "ברירת מחדל" וזאת ההודעה שקיבלת ובחרת באפשרות, אז אתה בסדר. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים