עבור לתוכן

Valve ביטלו את החבילה השחורה של Half Life 2: ep2

Featured Replies

פורסם

באמת באסה למי שכבר יש את המשחקים, אבל למי שאין אותם(כמוני), זו לא ממש בעיה :)

• תגובות 30
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רגע רגע רגע

אז אם אני רוצה לקנות את המשחק מחנות ויש לי כבר את HL2+CS:S+EP1 אז אני אצטרך לקנות את כל הנ"ל שוב פעם? :screwy:

מה הם פאקינג מטומטמים? למה אי אפשר לקנות את EP2 ככה לבד?!

the orange box is a package, I am sure you could buy just EP2 alone and if not you could always buy just it on steam.

פורסם

אז לך לשרותים, Steam EA-Link וכל השאר הם ברכה, אין תור, אין נסיעה זול יותר ולא צריך לשמור על דיסקים כמו על האשכים שלך בשדה מוקשים.

תוך עשור לא ישוחררו משחקים על מדיות, ולדעתי זה גם יקרה הרבה יותר מהר מזה.

ענק, קרעת אותי! :lol: :lol: :lol:

חבר'ה,Steam ו EALink זה העתיד! לקנות משחקים בדיסקים זה מטופש לדעתי ואיטי. בחשבון שלי בSTEAM יד את HL2, EP1 ועוד, בEA יש לי את BF2 ו2142 כולל הרחבות וגם C&C3 .

כשאני נכנס לחשבון שלי (בכל מחשב) אני יכול להוריד ולהתקין את המשחקים, לא משנה מתי ואיפה. אין יותר נוח מזה!

פורסם

the orange box is a package, I am sure you could buy just EP2 alone and if not you could always buy just it on steam.

וזה מעלה שאלות מהותיות אפילו עוד יותר

האם בקנייה רק של EP2 בחנות אני אקבל גם את TF2 ואת PORTAL..?

בקיצור,הם סיבכו את החיים יותר מדי...שיעשו את זה כמו שמכרו את EP1 בחבילה רגילה ובלי כל מיני צבעים עם שמות של רשתות סלולאריות.

פורסם

הבעיה בקניה דיגטלית היא - איפה החוברת?

פורסם

I don't think games still use the "what is the Nth word in line L on page P in the manual?" protection system anymore...

פורסם

אני יודע שהם לא, למעשה, המשחק האחרון שנתקלתי בו בדבר דומה היה MGS הראשון שבשביל להשיג את התדר של מישהי היה צריך להסתכל על הקופסא של הCD(אני זוכר שממש "שברו את הforuth-wall" במשחק שאמרו לי "your'e looking hor her codec frequency? look at the back of your cd case!".

כוונתי הייתה, כאשר עוד הייתי קונה משחקים הייתי קורא את החוברות באדיקות... זה היה "הכיף" שלי והבונוס בכך שקניתי את המשחק.

אני זוכר איך התאכזבתי שכאשר קניתי את HalfLife 2 היה שם רק עלון מסריח של עמוד אחד עם הControls... נו יופי...

פורסם

רואים שלא קנית שום משחק של VALVE ב-3 שנים האחרונות

כי מאז HALF LIFE 2 הם לא מספקים חוברות הוראות בקופסאות שלהם...רק דף אחד ובו הוראות מקשי השליטה של המשחק...וזהו.

פורסם

ואילו משחקים Valve שיחררה לפני HL2 חוץ מHL1 והרחובתיו? :screwy: (וכן יש לי אותם, יש לי את חבילת הפלטינום של Half Life 1 או מה שזה לא יהיה שזה HL 1 וכל ההרחבות שלו)... אכן לא היו בו חוברות, אבל זה אומר שמעכשיו לכל משחק שלהם אין חוברת? ג'יז.

פורסם

חוברת? מי משתמש בחוברת ?! אני בטוח שיש קובץ עזרה אבל למה צריך את זה? אתה צריך "ללמוד" את המשחק? אתה לא מרכיב פצצה גרעינית FFS ....

פורסם

האם הקופסה הכתומה תכיל גם את : CS:S ו - HL2:DM ?

פורסם

ואילו משחקים Valve שיחררה לפני HL2 חוץ מHL1 והרחובתיו? :screwy: (וכן יש לי אותם, יש לי את חבילת הפלטינום של Half Life 1 או מה שזה לא יהיה שזה HL 1 וכל ההרחבות שלו)... אכן לא היו בו חוברות, אבל זה אומר שמעכשיו לכל משחק שלהם אין חוברת? ג'יז.

CS:CZ.

פורסם

ולמה לעזאזל הייתי אמור לרכוש את CZ? זה בעצם CS עם בוטים וגרפיקה טיפ'לה משודרגת... בשביל מה לשלם על דבר כזה? אפילו לא הורדתי אותו בחינם... :screwy:

פורסם

כאילו שלדחוף את CS או את HL1 ו/או HL2 עולה להם משהו.. גם ככה אף אחד לא קונה אותם יותר..

הם גם ככה יושבים על המדף ומעלים אבק.. אז היי - אפשר לדחוף את כל הענטיקות האלה בקופסא אחת בצירוף ה EP2 ולבקש עוד איזה 10 דולר על כלום !

זה 10 דולר תוספת על 0 עלות ייצור.

פורסם

again, nobody is forcing you to buy the package so stop bitching!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים