עבור לתוכן

Valve ביטלו את החבילה השחורה של Half Life 2: ep2

Featured Replies

פורסם

הם השאירו רק את הכתומה שכוללת גם את המשחק הרגיל וההרחבה הראשונה ב50 דולר, השחורה היתה אמורה לעלות 40 דולר.

מהלך מטומטם מאד, למה שמישהו יקנה גם את המשחק הרגיל והרחבה שכבר יש לו?! :bash:

• תגובות 30
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה הקטע בזה?סתם להרגיז את המעריצים....אני מניח שרוב האנשים שתכננו לקנות את המשחק כבר שיחקו בhl2 ו-ep1...אז מה הקטע המטומטם הזה?

פורסם
  • מחבר

דרך אגב, זה רק אני או שהמחיר של הכתומה הוא מעולה? לא שזה מצדיק את המהלך הזה.

פורסם

אני היחיד שלא התלהב מHL2?

פורסם

זה לא Valve וזה בוטל רק בחנויות, דרך הsteam אפשר יהיה לקנות את התוספת, ואת TF2 בנפרד.

פורסם
  • מחבר

מה עוזר לי שדרך סטים אפשר לקנות רק את EP2? אני רוצה משהו מוחשי שאפשר להחזיק ביד.

פורסם

אז לך לשרותים, Steam EA-Link וכל השאר הם ברכה, אין תור, אין נסיעה זול יותר ולא צריך לשמור על דיסקים כמו על האשכים שלך בשדה מוקשים.

תוך עשור לא ישוחררו משחקים על מדיות, ולדעתי זה גם יקרה הרבה יותר מהר מזה.

פורסם

ומה קורה אם אתה מפרמט את המחשב שלך ? הלך המשחק ששלמת עליו ? אני פשוט לא מתמצא בשטות הזאת..

ומי שבכל זאת ירצה את TF2 יאלץ להזמין אותו רק דרך STEAM ??

פורסם
  • מחבר

לא, אתה יכול להוריד אותו שוב ואחרי ההורדה לצרוב אותו לדיסק.

פורסם

ומה קורה אם אתה מפרמט את המחשב שלך ? הלך המשחק ששלמת עליו ? אני פשוט לא מתמצא בשטות הזאת..

ומי שבכל זאת ירצה את TF2 יאלץ להזמין אותו רק דרך STEAM ??

לא בכתומה יש את שלושת המשחקים + ep1 עד כמה שיידוע לי, בכל מקרה את כל הטענות תביא כלפי VUG שאחרי שהם קנו את סיירה אונסים את valve בקטעים האלה. HL2 כמעט בוטל כיוון שVUG תבעה את valve בנסיון למנוע את הפצתו דרך steam.

פורסם

אני היחיד שלא התלהב מHL2?

לא

גם אני.

פורסם

btw anybody who has a coupon for the black box got an upgrade to a orange box, at least that's what I understood.

פורסם
  • מחבר

זה עוזר רק למי שכבר הזמין...

פורסם

רגע רגע רגע

אז אם אני רוצה לקנות את המשחק מחנות ויש לי כבר את HL2+CS:S+EP1 אז אני אצטרך לקנות את כל הנ"ל שוב פעם? :screwy:

מה הם פאקינג מטומטמים? למה אי אפשר לקנות את EP2 ככה לבד?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים