פורסם 2007 במאי 2118 שנים הם השאירו רק את הכתומה שכוללת גם את המשחק הרגיל וההרחבה הראשונה ב50 דולר, השחורה היתה אמורה לעלות 40 דולר. מהלך מטומטם מאד, למה שמישהו יקנה גם את המשחק הרגיל והרחבה שכבר יש לו?!
פורסם 2007 במאי 2118 שנים מה הקטע בזה?סתם להרגיז את המעריצים....אני מניח שרוב האנשים שתכננו לקנות את המשחק כבר שיחקו בhl2 ו-ep1...אז מה הקטע המטומטם הזה?
פורסם 2007 במאי 2118 שנים מחבר דרך אגב, זה רק אני או שהמחיר של הכתומה הוא מעולה? לא שזה מצדיק את המהלך הזה.
פורסם 2007 במאי 2118 שנים זה לא Valve וזה בוטל רק בחנויות, דרך הsteam אפשר יהיה לקנות את התוספת, ואת TF2 בנפרד.
פורסם 2007 במאי 2118 שנים מחבר מה עוזר לי שדרך סטים אפשר לקנות רק את EP2? אני רוצה משהו מוחשי שאפשר להחזיק ביד.
פורסם 2007 במאי 2118 שנים אז לך לשרותים, Steam EA-Link וכל השאר הם ברכה, אין תור, אין נסיעה זול יותר ולא צריך לשמור על דיסקים כמו על האשכים שלך בשדה מוקשים.תוך עשור לא ישוחררו משחקים על מדיות, ולדעתי זה גם יקרה הרבה יותר מהר מזה.
פורסם 2007 במאי 2118 שנים ומה קורה אם אתה מפרמט את המחשב שלך ? הלך המשחק ששלמת עליו ? אני פשוט לא מתמצא בשטות הזאת..ומי שבכל זאת ירצה את TF2 יאלץ להזמין אותו רק דרך STEAM ??
פורסם 2007 במאי 2118 שנים ומה קורה אם אתה מפרמט את המחשב שלך ? הלך המשחק ששלמת עליו ? אני פשוט לא מתמצא בשטות הזאת..ומי שבכל זאת ירצה את TF2 יאלץ להזמין אותו רק דרך STEAM ??לא בכתומה יש את שלושת המשחקים + ep1 עד כמה שיידוע לי, בכל מקרה את כל הטענות תביא כלפי VUG שאחרי שהם קנו את סיירה אונסים את valve בקטעים האלה. HL2 כמעט בוטל כיוון שVUG תבעה את valve בנסיון למנוע את הפצתו דרך steam.
פורסם 2007 במאי 2118 שנים btw anybody who has a coupon for the black box got an upgrade to a orange box, at least that's what I understood.
פורסם 2007 במאי 2218 שנים רגע רגע רגע אז אם אני רוצה לקנות את המשחק מחנות ויש לי כבר את HL2+CS:S+EP1 אז אני אצטרך לקנות את כל הנ"ל שוב פעם? מה הם פאקינג מטומטמים? למה אי אפשר לקנות את EP2 ככה לבד?!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.