עבור לתוכן

מה אתם אומרים על הלפטופ הזה? (6222 ש"ח)

Featured Replies

פורסם

http://tms.co.il/product_info.php?cPath=85_104_201&products_id=3071

רציתי לדעת כמה דברים לפני קנייה -

א. Intel® Merom Core 2 Duo T5600 1.8Ghz - זה דואל קור או ש- Core 2 Duo זה משהו אחר? וכמה זה פחות ...

ב. nVIDIA GeForce Go 7400 128M - מזה Go, זה למחשבים ניידים? כי כרגע במחשב שיש לי זה nVIDIA GeForce 6600gt 128M - מה יותר טוב ובכמה ...

ג. איך הכרטיס קול של המחשב הזה? (Built-in High Definition Audio (2 Channel), Built-in two stereo speakers, Dual array Microphone)

ד. הכי חשוב - המחיר טוב למפרט ?

:xyxthumbs:

תודה מראש.

פורסם

א. Core 2 Duo זה דואל קור...

ב. GO זה קו המוצרים של NVIDIA למחשבים ניידים. לא יודע להגיד לך מה יותר טוב, הכרטיס שיש לך עכשיו או במחשב הנייד אבל אתה יכול לבצע חיפוש בגוגל ואני בטוח שתמצא ביקורות על ה-7400

ג. כרטיס קול סטנדרטי במחשבים ניידים - לא תמצא מחשב נייד שבא עם משהו איכותי יותר מהמפעל...

ד. לפי דעתי כבר עדיף לך ללכת על ה-dv6282 של HP. מחיר נמוך יותר, BLUETOOTH, 120GB והכי הכי חשוב במחשבים ניידים - חברה עולמית עם עבר עשיר והרבה נסיון במחשבים ניידים.

מנסיון אני יכול להגיד לך שהשירות במסגרת האחריות של HP מצויין!

פורסם

א. Core 2 Duo זה לא סתם דואל קור, זה דואל קור מהסדרה הטובה ביותר שיש כרגע לניידים. (ואם כבר פותחים את הנושא, גם בנייחים, למרות שבכמה טווחי מחירים אפשר להתווכח על זה)

ב. ה6600GT שיש לך כרגע יותר טוב מה7400 GO, אבל לא בהרבה. באופן כללי כרטיסי המסך של ניידים הם כרטיסים שעברו אופטימיזציה לעבוד בצורה האופטמלית והכי חסכונית בחשמל - וזה בא על חשבון הביצועים.

לידיעה - ה7400 GO נחשב לכ.מסך מצויין לניידים.

ג. אכן כרטיס סטנדרטי.

ד. המחירלא רע למפרט והמחשב איכותי ומשובח מתוצרת Gigabyte.

אבל גם לפי דעתי בטווח המחירים הזה ה-dv6282 של HP (כמו שציין קודמי) הוא הכי טוב שאפשר למצוא. מסקר שוק מקיף שביצעתי בעצמי בחודשיים האחרונים.

והנה קישור אליו: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3920

החסרון היחיד שלו הוא שהוא כבד יותר בכ200 גרם - 3KG. אבל זה מעיד שהוא כנראה יותר עמיד, וגם בהתחשב בתמורה שמקבלים לכסף עליו, לא תמצאי משהו יותר טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים