פורסם 2007 במאי 2118 שנים חלק הוא מזהה (סורק, מודם) וחלק לא מזהה (זיכרון נייד, מצלמה דיגיטלית שאמורים לבוא ללא דרייברים)כאשר הוא לא מזהה, הוא כן מזהה שחיברתי משהו אבל מחפש התקנת חומרה שלו ואז : USB לא מוכר.הבעייה:דרייברים באתר החברה של לוח האם פגומים!!http://www.giga-byte.co.il/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=1881מה ניתן לעשות?לוח אםMotherboard Name Gigabyte GA-K8NSC-939 (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipset nVIDIA nForce3 250Gb, AMD Hammerמצלמה שלא מזוההאופימפוס FE-210וזיכרונות ניידים שונים שגם לא מזוהיםיש לי XP SP2
פורסם 2007 במאי 2118 שנים מחבר מקבל שגיאה לאחר שאני פותח את הקבצים והאשף מתחיל לרוץ[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במאי 2118 שנים מחבר הצלחתי להתקין את הדרייבר אך עדיין בעיית ה-USB לא נפתרה. בעת הכנסת הזיכרון הנייד/מצלמה המחשב מחפש אחר דרייבר עבור החומרה ולא מזהה לבד
פורסם 2007 במאי 2218 שנים מחבר אינני ליד המחשב הבעייתיאם תוכן הספרייה הזו אכן נמחק - כיצד אני משחזר אותה?
פורסם 2007 במאי 2218 שנים נראה לי שהרצה של sfc /scannow תפתור את הבעיה במקרה כזהתבדוק שיש לך דיסק Windows זמין, הוא כנראה יבקש אותו
פורסם 2007 באוקטובר 718 שנים מחבר עשיתי אבל כתב ליthere was a problem installing this hardware usb mass stroage deviceברגע שניסה להתקין דרייבר של המצלמה[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.