עבור לתוכן

בכמה kbps אתם מורידים מבוטים במירק? (לא פרטיים,אלא פומביים שמוצאים במנועי חיפוש)

Featured Replies

פורסם

על כמה אתם מורידים בערך מבוטים פומביים במירק? (כמו אלו שמוצאים בpacketnews לדוגמא..)...סתם מעוניין לדעת כי אצלי זה בממוצע 50 ק"ב וזה דיי איטי...(יש לי 1.5 mbit) אבל אולי בגלל שזה מבוטים פומביים....כי מhttp ואפטיפי פרטיים אני מוריד הרבה יותר מהר..

פורסם

המהירות הכי גבוהה אליה הגעתי בהורדה מבוט במירק היתה ~70kb, אבל זה לא היה לאורך זמן

בתור עצה ידידותית הייתי ממליץ לך לוותר על הורדות מהמירק, זה פשוט לא שווה את זה

ביננו יש אלטרנטיבות יותר טובות :P

פורסם
  • מחבר

כן אבל גם מutorrent (טורנטים פומביים)..אני מוריד בסביבות ה30....

חוץ מזה שהיו תקופות שמבוטים במירק היה אפשר להוריד במקסימום...וגם לא מזמן הורדתי איזה משהו במקסימום..

פורסם

בוטים במירק הם מחשבים כמו שלי וכמו שלך, ששייכים לאנשים, הם יכולים להיות מחשבים פרטיים

או מחשבים באוניברסיטאות, או במקומות עבודה של אנשים.

וזה נכון לכל בוט במירק, גם פרטי וגם "ציבורי" - הרי בוט ציבורי הוא בסה"כ בוט פרטי שמפרסם את עצמו ולא צריך ססמא בשביל להכנס וכו'

כולם הם פשוט מחשבים שמריצים תוכנה שמאפשרת להם לשלוח קבצים אוטומטית לפי בקשה, וזה הכל.

אי לכך ובהתאם לזאת, המהירות שלך תלויה בבוט שממנו אתה מוריד, כלומר במחשב של מישהו, וברוחב הפס שהוא מחוברבו לאינטרנט,

וגם ב-למי הוא עוד מעלה קובץ כרגע (כמה עומס יש עליו)

ובניתוב ביניכם.

אל תטעה, זה לא טורנטים, שבהם טורנט אחד נותן לך מלא מקורות (מלא מחשבים שמעלים אליך את אותו קובץ כולם ביחד)

בוט במירק הוא מקור אחד בדיוק ששולח לך את הקובץ, בדיוק כמו שאתה שולח למישהו קובץ באייסיקיו ובמסנג'ר

גם אתה יכול היום לפתוח בוט במירק, שישלח קבצים לאנשים, והם יורידו ממך במהירות ההעלאה שיש לך.

לכן השאלה הזו וכל הת'רד הזה, לא יתנו לך שום דבר, כי זה תלוי מי מעלה לך את הקובץ, וכל מה שאמרתי קודם.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה..אני יודע את זה..גם אני פעם ניהלתי בוטים,אני מתכוון אבל שיש ערוצים במירק בהם הבוטים מהירים יחסית...

ועוד משהו בטורנטים המהירות רוב הזמן יותר גרועה אפילו משליחה של בוטים....(30-50 ק"ב) :\

פורסם

גם אני מוריד במהירויות איטיות מבוטים רגילים בIRC, אבל מבוטים XDCC אני יכול להגיע לרוחב פס מלא (~300 קב"ש). כמובן שלא מכולם, ולא בשעות העומס, אבל זה כן הולך אם אתה יודע מתי ואיפה.

פורסם
  • מחבר

דיברתי על בוטים של xdcc מן הסתם... ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים