פורסם 2007 במאי 2118 שנים היגעתי לאיזה אבן כזאת שאני מבקש מישאלה להיות עשיר ואז הכל נופל עליו והוא מת... מה זה הסוף המסריח הזה? משהו מוזר ביותר... יש שם משהו אחר שאני צריך לעשות מישהו יודע?
פורסם 2007 במאי 2118 שנים מחבר מה זאת אומרת דרך האבן מה צריך לעשות שם? או שאני צריך לקבל משימה ספציפית של זה?
פורסם 2007 במאי 2118 שנים זה קשור לכסף שלךלמוניטין שלךוהאם עשית משהו מסויים במהלך המשחקויש עוד 2 סופים אחרים שלא קשורים לאבן
פורסם 2007 במאי 2118 שנים מחבר בוא נגיד ככה כסף לא חסר לי בכלל ואני מקום לראשון מRANKING מה שמוזר לי זה שיש לי כמו מחשב כף יד כזה של קודים עם איזה חוברת ואין לי מושג מה לעשות איתם תראה בתמונה.
פורסם 2007 במאי 2118 שנים מה עושים בהתחלה בשלב הראשון שאתם מול איזה מוכר.. אני לא מצליח לצאת משם מה צריך לעשות בשביל לצאת?
פורסם 2007 במאי 2118 שנים מחבר דבר איתו חכה שהוא יתן לך משימה (אתה מדבר איתו בעזרת ה ACTION KEY) שברוב הפעמים הוא Fואז תפתח את הדלת עם F
פורסם 2007 במאי 2118 שנים בוא נגיד ככה כסף לא חסר לי בכלל ואני מקום לראשון מRANKING מה שמוזר לי זה שיש לי כמו מחשב כף יד כזה של קודים עם איזה חוברת ואין לי מושג מה לעשות איתם תראה בתמונה. יש לך קווסט יא סטלן.... -- זה כן קשור לכסף אבל זה אומר שאתה חייב להיות עשיר (למה כולם חושבים בצורה כל כך לינארית...)
פורסם 2007 במאי 2118 שנים מחבר מה קשה להגיד צריך לירות בהם?מה נסגר איתך?פפפ סימתי את המשחק בשני הצורות נחמד...
פורסם 2007 במאי 2118 שנים מחבר אני אגיד לך היתחלתי לשחק בו התבאסתי סוף!אבל חבר של אחי שמע יריות התחיל לשחק בו גםאז מדי פעם עזרתי לו עד שהוא הגיע לשלב דיי נחמדואז ממש היתאהבתי במישחק ההתחלה ממש ממש ממש משעמת אבל בהמשך שווה ביותרשאני אומר התחלה אני מיתכוון לשעה שעתיים ראשונות של המחשקשווה לברר על אופן המישחק איך הוא עובד וכל זה בישביל להפיק את המירב ממנו ויש המון
פורסם 2007 במאי 2118 שנים שווה לבזבז זמן על המשחק הזה ??עד למשחק הזה לא ידעתי ש shooter ברמת ציפייה כזו יכול להיות משעמםאחרי ניסיונות חוזרים למצא ענין במשחק פשוט התייאשתי-משחק מאוד מושקע אבל מאוד משעמם.
פורסם 2007 במאי 2218 שנים זו בדיוק הבעיה שיחקתי בו כחצי שעה והוא פשוט משעמםהשאלה היא אם יש מצב שהוא משתפר ואם לא אז חבל על המקום שהוא תופס (לא שחסר לי)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.