פורסם 2007 במאי 2118 שנים אני בשלב שבו אני על עליית גג של בניין ויש מטוס שיורה עלי.יש לי RPG עם 3 טילים ועוד 3 טילים בתחמושת ליד.בכל פעם שאני מנסה, אני לא מצליח להוריד את המטוס.למשהו יש מושג?
פורסם 2007 במאי 2118 שנים אני זוכר שהגעתי גם לשם והיה קשה אבל לא הספקתי להמשיך כי פירמטתי את המחשב ולא היה לי כוח שוב להתחיל מהתחלה. באמת קשה אולי יש איזה טריק
פורסם 2007 במאי 2118 שנים זה שאתה רץ על קרשים שנשברים כל פעם שהוא יורה עליהם? דרך אגב, זה מסוק...תירה עליו עוד. פשוט תנסה עד שתצליח... אין פה שיטה מיוחד. הוא ייפול מתישהו.
פורסם 2007 במאי 2118 שנים תמשיך לנסות.יש שלב דומה בHL2 שדורש אותו הדבר.אני לא יכול לשחק במקומך, אני יכול להמליץ לך לכוון. רוב האנשים מתעסקים כל הזמן בלברוח מהיריות שהם שוכחים מה המטרה.כשאתה רואה שהמסוק נמצא בנקודה הכי קרובה אליך תכוון ותירה. (אם אתה נואש, השתמש בחברך הGODMODE)
פורסם 2007 במאי 2118 שנים כדי להפיל את הGUNSHIP המעצבנת הזאת אתה צריך להיות כמה שיותר קרוב אליה כדי שמתי שתירה לא יהיה לה זמן לברוח אז מה שאתה עושה זה תעלה לקומה הכי גבוהה במקום הזה ושהיא עומדת מולך כל פעם תירה עליה ואתה לא תפספס
פורסם 2007 במאי 2118 שנים דווקא זה לא קטע כזה מסובך...יש לך ארגז תחמושת של טילים(שלא נגמר...)בקומה השניה שם....פשוט תירה עליו טילים ותנסה לתמרן עם הטיל(הוא הולך לאן שאתה מכוון את המשגר..)ככה שהגאן-שיפ לא תיירט אותו....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.