עבור לתוכן

מפרט למחשב עד 6,500 - מחשב רק למשחקים !!

Featured Replies

פורסם

עזוב לא משנה ברור שבהשוואה בין 2 הדגמים שנתת יש הבדל אבל אתה לא יכול להכליל על מוצר שלם שהוא יותר טוב מהאחר על סמך שדניס אמר כל אחד יש לו דעה וכל אחד יכול להתבטא ואני מעריך ומוכיר כל אחד ואחד ממכם נהפוך הוא חשוב לי להגיד בתור אחד שיש לו סט של זיכרונות כאלה בבית שם לא רעים בכלל רק הפריע לי הקביע הזאת שהם טובים ממוצר אחר זהו תסתכל על זה איך שתרצה

ואל תהיה ילד קטן שבוכה לאבא ואמא המנהלים של הפורום יתנו לך הערה וכו וכו רק הבאתי את דעתי וזו זכותי ירצו להעיר לי בבקשה

שיהיה לך לילה טוב ושמח

[br]פורסם בתאריך: 20.05.2007 בשעה 23:50:58

תקשיב...מספיק שדניס אמר שהם יותר טובים מהG.SKILL (הדגם שהצעתי לו) שאני ייסמוך ויהיה רגוע שהם טובים...וכמובן שיש דגמים שיותר טובים עם צ'יפים יותר טובים אף אחד לא אמר שלא...

ובבקשה תשמור על שפה נורמלית ולא "מקשקש" "מפליצה" וכ'ו....אם אתה מיתנגד למשהו יש דרך להגיד את זה..אתה יכול להגיד "אני חושב שיש דגם יותר טוב" או משהו כזה...והוא לא עושה OC אז אין לו צורך בדגמים מטורפים עם צ'יפים של D9 ועם CL3 ו1066MHZ....הוא צריך זיכרון ולא יותר מזה וזה שיש לו תקציב לא אומר שצריך לדחוף סתם משהו לא נחוץ...ובתור אחד שיש לו 16 הודעות הייתי אומר שתרגיע...יש לך ידע אוליי אבל יש דרך להפגין אותו....לכול חברה יש דגמים טובים יותר ודגמים טובים פחות...

היתבטאות נאותה הייתה יכול להיתקבל בברכה...ואם אתה לא רוצה הערה מהמנהלים פה תערוך את ההודעה שלך מחר ותשנה את הסיגנון כתיבה שלך...

ותתן בנצ'ים או ביקורת כהוחכה למה שאתה רושם ואל תירשום סתם "תיקרא ביקורות"

כן תישאל בפורום גרפיקה מה כדאי ומה עדיף...תפרט את הדגם מסך שלך שיידעו להתאים לך....בהצלחה לך.

אוקיי רואה פה כבר ערכת חלק ויופי כי אתה מתחיל לדבר לעיניין יותר....כמו שרשמתי כבר...יש דגמים יותר טובים ויש פחות...זה כמו מעבד...שני E6600: 1 יגיע לOC יותר גבוהה מהשני...תלוי על מה נפלת

אז זהו שלא תלוי על מה נפלת

למה מעבד אקסטרים של אינטל יקר יותר מהאחרים???? כי הפרוסת סילקון שלו איכותית יותר ממעבד אחר

למה זיכרות מסוימים משתמשים בציף מסוים שמעט יותר יקר מהאחר ונותנים ביצועים טובים יותר זה הכל עננין של איכות וממש לא תלוי על מה נפלת זה הבעיה שזה לא אמור להיות על יד המקרה

זה ההבדל בין משהו שאתה קונה וואמר וואלה יכול להיות טוב ויכול להיות רע או משהו שאתה קונה ויכול להיות רק טוב למרות שברור שמוצר אלקטרוני עושי להתקלקל ובלה בלה בלה אבל איכות הריכב מאוד משחקת כאן תפקיד

פורסם

לא ילד קטן חחחחחחח בשבילך אחי.....אם נותנים לך הערה אתה סתם ניתקע איתה ואחרי זה נישארות לך רק עוד 2....חחח באמת שבשבילך...אני האחרון שייתרגש מסתם היתבטאות כי חפיף אבל המנהלים פה מיתייחסים לזה ברצינות....אז סתם כאילו חבל בשבילך...

ואתה צודק באמת טעיתי בצורת כתיבה...הכוונה שלי הייתה מאחורי זה שהדגם של G.SKILL שהצעתי לו (כי חשבתי שהוא קונה מהארץ) פחות טוב ומישתלם מהTEAM..

ד"א הזמנתי לפי חצי שעה סט של 1GBx2 שלהם....עוד 3 ימים זה אצלי...

לילה מצויין גם לך :xyxthumbs:

פורסם

תתחדש אבל עצה שלי תזמין את הסידרה TEAM XTREME DARK

הם היותר טובים

ועל זה התרעמתי על זה שמרת שהם טובים מאחרים

שיה לך לילה ניפלא

פורסם

אממ וואלה סבבה אני ייראה את המחיר שלהם וכמה הוא לעומת מה שהזמנתי...למרות שאין צ'אנס שבעולם שאני עושה OC...אז זה סתם ניראה לי ביזבוז....

יאללה מחר עבודה....אז באמת לילה טוב. :sleep:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים