פורסם 2007 במאי 2018 שנים שלום לכם יש לי מחשב PC ו מחשב נייד חדש השבוע קניתי יש לי מודם MOTOROLLA מחובר לכבלים רוצה לבנות רשת אלחוטית בבית מה צריך לעשות איזה ראוטר הכי מומלץ ??
פורסם 2007 במאי 2118 שנים אם זה מודם ולא ראוטר הכי פשוט זה לקנות כרטיס רשת אלחוטי לנייח לחבר וליצור רשתAD-HOC שהיא מאוד מאוד פשוטה להגדרה ועובדת מעולה.
פורסם 2007 במאי 2218 שנים מחבר אבל אני צריך ראוטר אלחוטי כדי שתהיה לי רשת אלחוטית בבית כדי שהנייד יאתר אותה לא כך
פורסם 2007 במאי 2218 שנים מה קרה 14 פעים נקרא ואין תגובההנה תגובה :אתה מקבל אזהרה ראשונה על הקפצה, שאסורה לפי חוקי הפורום - ואני מציע שתקרא אותם,כי באזהרה השלישית תורחק/תושתק מהפורומים לפרק זמן או לצמיתות לפי החלטת צוות האתרהת'רד ננעלולהבא, סתם טיפ : 14 פעמים הת'רד נקרא - ואתה מצפה לתגובה מיידית ?אתה יודע כמה מעט זה 14 ? אתה יודע שזה פורום ולא צ'אט שמתעדכן במיידי ?אתה יודע שאף אחד לא חייב לענות לך בכלל וכל מי שעונה לך עושה את זה מבחירה, מתוך רצון לחלוק בידע שלו ?אז אם 14 אנשים קראו את הת'רד שלך, ואף אחד לא ענה, כנראה הם לא ידעו לענות לך.כדאי שתדע את כל זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.