עבור לתוכן

החלפת דיסקים קשיחים בין לוחות אם של ASROCK..(פרטים בפנים)

Featured Replies

פורסם

שלום...יש לי שאלה על החלפת דיסקים קשיחים בין שתי לוחות אם של אותה חברה אני יודע שבדרך כלל צריך לפרמט אבל תענו לי אם מה שאני רוצה לעשות יכול להצליח.

לאחים שלי יש פנטיום 4 עם הלוח הזה: P4i65G של אסרוק ולאבא שלי יש את הלוח הזה: ConRoe945G-DVI גם של אסרוק....עכשיו לאחים שלי יש פנטיום 4 עם סוקט 478 ולאבא שלי יש את הלוח עם הסוקט 775 ואני רוצה פשוט להחליף להם את הדיסקים קשיחים בין המחשבים כדי שאבא שלי יהיה עם הפנטיום 4 ולהם יהיה את הפנטיום D שיש לו (שחכתי לציין שיש לו פנטיום D)

עכשיו בדקתי את הדיסקים של הדרייברים ואלו ממש אותם דיסקים עם אותם דרייברים...יכולה ליהיות בעיה או שיהיה חובה לפרמט?! (אני לא יכול כי לאבא שלי יש חומר ותוכנות שהוא לא מוכן למחוק בשום אופן וזה גם קצת סיבוך)

אותה חברה אותם דרייברים צריכה ליהיות בעיה עם החלפת הדיסקים קשיחים?

פורסם

אין ספק שתהיה בעיה, הצ'יפסטים שונים לגמרי.

אתה יכול לקרוא ב-FAQ איך אפשר להתגבר על זה בקלות.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני כבר קורא אם יהיו לי בעיות אני יחזור לפה

אוקיי אז תגיד לי אם אני חושב לעשות את זה נכון...בשני הלוחות יש כרטיסים מובנים...אני צריך למחוק מהדיסק קשיח של אבא שלי (SATA2) את הדרייבר של הSATAושל הIDE ושל הכרטיס מסך המובנה....ולעשות גם כן בדיסק קשיח של אחים שלי....לכבות את שני המחשבים מיד אחרי שאני מוחק (הבנתי נכון?!) ולהחליף ולהתקין את הדרייברים הנחוצים מחדש אחרי ההחלפה וזהו?

מה שסימנתי בתמונה זה מה שאני צריך למחוק בדרייברים של הIDE או את כול אלו מלמטה?

[attachment deleted by admin]

פורסם

נראה שהבנת נכון את ההוראות.

הייתי מסיר גם את Standard dual channel pci ide controller, ליתר בטחון

פורסם
  • מחבר

אמממ אני מצרף תמונות של המסך....על 2 תמונות רשום סוקט 478 זה של המחשב הישן ועל 2 האחרות רשום סוקט 775 הם של המחשב החדש...

סימנתי כמה דברים אז תגידו לי אם מה שאני סינתי נכון וזה מה שאני צריך למחוק...

תודה מראש ונועם-סליחה אתה צודק.

אהה ויש תמונה אחת ניראה לי שלא מסומן בה כלום..(או 2) אז במה שלא מסומן כלום אז אני לא יודע אם צריך למחוק משהו או לא אז בקיצור אם תוכלו להיסתכל ולהגיד לי מה למחוק אני מאוד אודה

[attachment deleted by admin]

פורסם

אין קשר לכרטיס הרשת או מודם הכבלים.

לדעתי ב-478 מספיק להסיר את הכרטיס מסך, את ה-82801EB Ultra ATA ואת הרכיב שמסתיים ב-2571

ב-775 מספיק להסיר את בקרי האחסון ואת שני ה-PCI Express root port

פורסם
  • מחבר

ת-ו-ד-ה רבה רבה רבה רבה רבה :yelclap: :yelclap: :yelclap: ;D ;D :xyxthumbs::smile1:

באמת תודה רבה! הצלת אותי ברגעים אלו פשוט הצלת אותי....אין בעיה אני הולך בדיוק לפי ההוראות...מחר אני יבצע את זה אם יהיו בעיות אני יירשום פה שוב אבל אני חושב שיהיה בסדר גמור..

שוב תודה רבה!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים