עבור לתוכן

LeadTeak GeForce 8800GTS VS BFG " " " OC2

Featured Replies

פורסם

אז ככה אני מתלבט בין 2 הכרטיסי מסך האלו:

LeadTeak GeForce 8800GTS

BFG GeForce 8800GTS OC2

מה אתם מציעים??.. האובר קליק יקצר את חייו? ויש לי על שתיהם אחריות לכל החיים...

מה יותר מומלץץ?????..

פורסם

מצחיק, גם אני תכננתי לשאול שאלה דומה אבל בגלל שכבר פרסמתי מספיק שאלות החלטתי לחכות :P

גם אני מתלבט. בפורומים של GAMESPOT המליצו לי על הBFG בגלל האוברקלוק ובגלל האחריות (לLEADTEK יש "רק" ל3 שנים איפה שמצאתי, בSKYPC). גם הLEADTEK מגיע עם 2 משחקים שלדעתי זה חסרון כי הם חסרי תועלת (סיריוס סם 2? ...) ומנפחים את הבאנדל לשווא.

בקיצור- אני מצטרף לשאלה גם.

פורסם

המ...

BFG יותר טוב וממליץ עליו

והLEADTEK יותר אמין...

אבל בכל זאת עדיף את הBFG

פורסם

אני לא חושב שהBFG שווה את 300ש"ח יותר שאתה משלם עליו, בשביל הOC הזה...

מה התקציב שלך? האם הBFG חורג ממנו?

פורסם

אותו חרא, קח את ה-Leadtek.... בשביל OC קצת לא משלמים יותר 300 ש"ח.

פורסם

אהה...

נכון...

את LEADTEK...

כי לא ראיתי את המחירים!

פורסם

זה הכל REFERENCE DESIGN , אין הבדלים ביניהם (מלבד הOC בBFG , מה שאומר שהוא מהיר יותר) .

היו לי 2 7900GTX אחד של GIGABYTE והשני של CHAINTECH ... שניהם זהים עד לרכיב האחרון! (פירקתי אותם).

[attachment deleted by admin]

פורסם

שווה מאוד! אם אתה לא רוצה לעשות OC, הBFG בא מואץ מהמפעל והוא מהיר יותר. 80 ש"ח בסכומים כאלו לא יהרגו אף אחד.

פורסם

טוב, כי לפי מה שראיתי פה אתם (המגיבים) מאמינים שBFG OC2 יקר ב300 שקל וזה לא נכון. כרגע השיקול הכלכלי יוצא החוצה מהדיון, ומה שחשוב זה ההבדל נטו בינהם.

אז אני אומר (בניגוד לקודמים) שהBFG OC2 שווה, וחבל פשוט חבל שפותח האשכול יחמיץ דיל כל כך שווה אם הוא הקשיב לכם וכבר רץ לקנות (לא מאמין שזה קרה, אבל זה היה חבל, לא?)

פורסם

אם ההבדל עומד רק על 80 ש"ח אין סיבה בעולם להעדיף 8800GTS STOCK על פני אחד מומהר.

פורסם

^^

באנדל.

פורסם

לפי האתרים של שתי החברות, ולא לפי SKYPC הבאנדלים הם:

> BFG NVIDIA GeForce 8800 GTS OC2 320MB graphics card

> Quick install guide

> Two DVI to VGA adapters

> Dual 4-pin Molex to single 6-pin PCI Express power adapter

> HDTV dongle

> Driver CD, which includes: NVIDIA ForceWare unified graphics drivers and Full installation manual .pdf

> Free extras: BFG Custom T-shirt and BFG custom fan stickers

חח "FREE"... משלמים על זה זה לא חינם...

Package contents:

WinFast PX8800 GTS TDH graphic card

General guide

Quick installation guide

Driver & Utilities CD-ROM

DVI to VGA converter

HDTV cable

Power cord

Software Bundled

WinFast Graphics Driver CD (w/ WinFox II) x 1

Power DVD 7.0 x 1

SpellForce2 x 1

Serious Sam II x1

לי הכל נשמע כמו יידיש... אבל ההבדל העיקרי לפי מה שאני רואה זה שני משחקי המחשב. אפשר למכור אותם איכשהו? xD

פורסם

מסקנה: עדיף אץ ה-Leadtek, אלה משחקים מקוריים שאפשר למכור אותם כמו לחמניות טריות- סססתתתתתםםםםם, צריך קצת להתאמץ כדי למכור משחקים כאלה, כי הם לא מבוקשים... :P

פורסם

סתם משחקים מפגרים וישנים.

עדיף הBFG לדעתי (והחולצה נחמדה, שחורה, מקדימה משמאל הלוגו של BFG, מאחורה את הלוגו שיש על הקופסא - בן אדם קרח מחזיק את הראש בצבע כחלחל :lol: )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים