עבור לתוכן

המלצה על ראוטר לרשת חוטית של 4 מחשבים

Featured Replies

פורסם

שלום.

הראוטר הנוכחי (Linksys BEFSR41) שהוא בן 5 שנים כבר, מתחיל לעבוד בצורה מזעזעת. כל דף לוקח שנים להטעין, ורוב הפעמים זה בכלל מסתיים ב- problem loading page ו- connection timed out. מכל בחינה אפשרית המהירויות מזעזעות. לפעמים הוא מהיר, אבל זה רק %1 מהזמן.

לעומת זאת, אם אני מחבר את המחשב שלי ישר למודם, הכל טס ואין שום בעיות (Alcatel SpeedTouch Home ואותו אני רוצה להשאיר - כך גם אמרו לי בפורום).

אז כמו בכותרת, אני מחפש ראוטר ל- 4 מחשבים (עדיף עם אפשרות לעוד), שיהיה מהיר מאוד, ובעיקר אמין מאוד (בלי ניתונים, שנפילת מתח אחת או קצר אחד לא יהרגו אותו), ושיעבוד טוב מול המודם שלי ויאפשר לי לפתוח פורטים. אני מחובר בחבילה של 5 מגה. אין לי מה להגיד על המחיר כיוון שאני לא יודע כמה דברים כאלו עולים. שתהיה תמורה לכסף...

תודה מראש! :yelclap:

פורסם

קודם כל, זו לא חייבת להיות בעיה בראוטר,

יכול להיות שהוא מתפקד מצויין, אבל אחד מהמחשבים ברשת שותה לך את כל הרוחב פס (נגוע בוירוס ששולח ומקבל מידע כל הזמן)

במקרה כזה, אני לא מתפלא שכשאתה מחבר את המחשב שלך ישירות למודם הכל תקין - כי המחשב הנגוע לא משתמש ברוחב הפס

וכל רוחב הפס כולו מוקדש למחשב הבודד שלך שמחובר ישירות למודם.

- הייתי בודק את תפקוד הראוטר כאשר כל המחשבים בבית מכובים,

ורק המחשב שלך (זה שאתה אומר שכשאתה מחבר את המודם ישירות אליו הכל עובד תקין) פעיל.

אם במצב הזה הכל תקין, אז הראוטר תקין ויש לך בעיה באחד מהמחשבים ברשת, תקן אותה.

אם עדיין הבעיה נמשכת, הייתי מנסה לאפס את הראוטר להגדרות יצרן ע"י RESET ומגדיר אותו להתחבר מחדש לאינטרנט.

אם זה לא עוזר, אז כן, ראוטר שנדפק, קורה, אחרי 5 שנים לא חושב שיש לך אחריות לממש

ואתה יכול לבחור לך נתב חדש

לתקציב הנמוך -

נתב חוטי - Edimax 6104k

נתב אלחוטי - Edimax 6204wg

לתקציב גבוה יותר -

Linksys WRT54GL

Compex NP27G

Compex NP28G

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים