פורסם 2007 במאי 2018 שנים אחד מין הפרתישנים שלי לא מגיב ולא פועל כמוה שצריך (ראו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=261425.0) ניסיתי לפרמט אותו וזה מה שזה נותן לי: :s05: אני כבר מיואש ולא יודע מה לעשות... תודה לכל המגיבים !!
פורסם 2007 במאי 2018 שנים נסה למחוק את הפארטין בעזרת דיסק ההתקנה של ווינדואוס XP אחר כך תעשה ריסט ונסה לעשות דרך WINDOWS XP FORMAT
פורסם 2007 במאי 2018 שנים מחבר נסה למחוק את הפארטין בעזרת דיסק ההתקנה של ווינדואוס XP אחר כך תעשה ריסט ונסה לעשות דרך WINDOWS XP FORMAT זה בדיוק מה שעשיתי
פורסם 2007 במאי 2118 שנים למה דרך ההתקנה של XP?בשביל זה יש partition magic.מסכים 100אחוז אבל לי יש את 8 ויש אפשרות לעשות לא מהוינדוס אלה עם דיסקט (פעם היה לי היום הדיסקט טקול ולא הכונן)אבל ניראלי הוא לא תומך SATA I\II רק סקזי ואידיאי ואת NTSF (תקנו אותי אני מיתבלבל בין תקנים אחרים)
פורסם 2007 במאי 2118 שנים תנסה לפרמט ב דוס יש IMAGE של הבBOOT CD (במקום הדיסקט) של הWIN ME שמזהה כמו גדול דיסקים SATA תתקין, תכנס לדוס, תמחק את הפרטישן, או במקרה יותר קיצוני, תאתחל את הMBR, פותר כמעט כל בעיית פרטישן שיכולה להווצר, אבל תוכל די לשכוח מהמידע שיש בדיסק(שלא תגיד שלא אמרתי
פורסם 2007 במאי 2218 שנים FDISK לא תומך ב NTFS מה שאומר רק ב FAT והמשמעויות של זה שהקובץ הכי גדול שיכול להיות הינו עד 4GB.ניסית עם Partition Magic ו Disk Management של Windows?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.