עבור לתוכן

מתאם מDVI ל VGA

Featured Replies

פורסם

יש דבר כזה מתאם מיציאה לDVI למסך CRT VGA?

פורסם

כן,

מתאמים כאלה באים בדר"כ שאת קונה את הכ. מסך

פורסם

ואם לא קיבלת כזה עם הכרטיס אז זה עולה כמה שקלים בחנות.

(ליד הבית שלי זה עולה בסביבות 10 ש"ח. אבל כל חנות והשגעונות שלה)

פורסם

רק מי שמבין שיענה תגידו יש הבדל במסכי CRT אם יש לו ישר חיבור DVI לכרטיס מסך לבין מסך שיש לו VGA והוא שם את המתאם אז זה מוריד טיפה מהאיכות? אני חייב לדעת את זה

פורסם

רק מי שמבין שיענה תגידו יש הבדל במסכי CRT אם יש לו ישר חיבור DVI לכרטיס מסך לבין מסך שיש לו VGA והוא שם את המתאם אז זה מוריד טיפה מהאיכות? אני חייב לדעת את זה

כן, זה מוריד קצת.

אבל לא משהו משמעותי.

פורסם

אין כזה דבר CRT אם חיבור DVI

פורסם

יש ויש.

פורסם

אז טוב לדעת שזה מוריד. במה זה בדיוק מתבטא? כי במשחקים לא תמיד הכל חלק כמו שצריך להיות הכוונה לAA . אז יכול להיות שזה מזה? וגם אני לא מבין למה עושים את רוב הכרטיסים עם שני יציאות של DVI . וממש ראיתי שכל ההכרטיסים החדשים של נוודיה יש להם רק יצאות של DVI

פורסם

תוכיח!

מסך CRT עובד על אנלוגי והכרטיסי מסך על דיגטלי מה שהמתאם עושה הוא הופך מדיגיטלי לאנלוגי יש מסכי LCD שתמחברים VGA אבל אני מנחש שהמתאם מובנה בפנים לDVI.

אותות אנלוגים יכול להיות מושפעים מהסביבה ודיגטלי לא תנסה להצמיד לCRT מגנט זה משבש את האות וזה נהיה מעוות תצמיד לLCD לא קורא כלום!

פורסם

אני יודע את זה. אז מה אתה אומר בעיקרון? אני סך הכל רוצה לדעת אם זה משפיע באיכות כן או לא?

פורסם

אמרת שאין מסכי CRT עם חיבור DVI. יש. לפחות אחד שאני ראיתי , של חברת IBM.

פורסם

ברור שיש

פורסם

לא מכיר מסכי CRT עם חיבור DVI, גם לא כל כך הגיוני שיהיה. זה פשוט עוד שלב המרה מדיגיטלי חזרה לאנלוגי. מיותר לחלוטין.

מעבר לכך, מתאם מ-DVI ל-VGA אינו ממיר שום דבר. DVI-I מכיל גם VGA בקונקטור, המתאם סה"כ מוציא את הפינים המתאימים. הסיגנל הוא אנלוגי מלכתחילה.

סיגנל DVI בד"כ עדיף כיוון שהוא נתון לפחות הפרעות, אבל כיוון שאין אפשרות להשתמש בו, השאלה עקרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים