פורסם 2007 במאי 1918 שנים עוד מעט אני קונה מחשב.. 8800GTS 640, E6600.. מחשב חזק מאד.. המחשב שיש לי עכשיו בקושי מריץ פיפא.. כך שיצא שכל המשחקים שאני משחק הם משחקים מאד מאד קלים.. (אם הייתי מנסה להתקין עליו משחק יחסית כבד הדיסק היה יוצא מהכונן וצוחק על המחשב ) אז אני צריך המלצות למשחקים טובים שיגרמו לי להנות מהמחשב.. (אין לי העדפה לז'אנר כלשהו.. כי כמעט ולא שיחקתי על המחשב.., כעיקרון אני אוהב משחקים של ספורט כי אלה היחידים ששיחקתי בהם אבל אני פתוח להמלצות מכל ז'אנר שהוא!.. (ד"א יש לי גיים פאד, הגה, ג'ויסטיק ואפילו שלט של טיסנים חח) ) תודה!
פורסם 2007 במאי 2018 שנים F.E.A.R Rainbow Six Vegas Need for Speed Carbon Command & Conquer 3 FIFA 07 Call of Duty 2 Infernal Call of Juarezזה אם אתה אוהב משחקי רשת.[רב משתתפים] Battlefield 2142 Virtua Tennis 3Pro Evolution Soccer 6Half Life 2: Episode OneGhost Recon 3Far Cry Spiderman 3GTR2OblivionDark Messiah of Might & Magic Gothic 3תבדוק את המשחקים האלה תראה מה נראה לך.http://www.lionetwork.net/אני אישית הכי אהבתי את Rainbow Six Vegas משחק הכי פצצה אבל כל אחד ומה שאוהב. תכנס לאתר שהבאתי כנס לספורט יש שם הכל לפי הסדר
פורסם 2007 במאי 2018 שנים Grand Theft Auto: San AndreasNeed for Speed: CarbonTEST DRIVE-UNLIMITEDPrince of Persia 3Black BuccaneerGod of War 2Battlefield 2142Rainbow Six: VegasGhost ReconLost PlanetInfernalrainbow six vegasFarcryF.E.A.RExtraction PointcombatHALF-LIFE 2Resistance: Fall of ManGears of WarS.T.A.L.K.E.R.: Shadow of ChernobylCall of Duty 2Medal of Honor: Pacific AssaultDAY OF DEFEAT- SOURCECopmpany of heroesPenumbra: OvertureCall of JuarezOBLIVIONGothic 3Supreme CommanderCommand & Conquer 3 Tiberium WarsWar Front: Turning Point
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.