עבור לתוכן

מה דעתכם על מפרט זה שבניתי למשחקים בתקציב של 8500ש"ח(לא כולל ציוד היקפי)(SKYPC)

Featured Replies

פורסם

IQPC

פורסם

צר לי לאכזבך אבל אתה ניראה לי מעט מתבלבל ב IQPC זה זיכרונות OCZ מסידרת SYSTEM ELITE שהם CL5

ה GSKILL מסדרת HK הם CL4-3-4-15 יש הבדל ניראה לי טעות במחיר של ה HK זה נורא זול

פורסם

אמממ סליחה על ההיתפרצות אבל אם כבר עוסקים בזיכרונות....אני מיתכוון להזמין מחר מנועה את אלו:

TEAM XTREEM DDR2 667MHZ 2GB DUAL CHANNEL ELITE CL4

קישור: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7697

איך הזיכרונות האלו? טובים? (לא לOC כדרך אגב..בכלל לא!) כי פשוט אף פעם לא שמעתי עליהם אבל אמרו לי שהם פשוט לא מוכרים בארץ

(סליחה על ההיתפרצות פשוט לא רציתי לפתוח דיון חדש בשביל שאלה קטנה)

פורסם
  • מחבר

שאלתי את השאלה הזאת 3 פעמים...ואף אחד לא ענה לי... ;D

אתם יכולים להמליץ לי על מסך טוב 20" מחנות זו שיתאים למשחקים?

כך אני יוכל למלות את התקציב...

פורסם

אמממ סליחה על ההיתפרצות אבל אם כבר עוסקים בזיכרונות....אני מיתכוון להזמין מחר מנועה את אלו:

TEAM XTREEM DDR2 667MHZ 2GB DUAL CHANNEL ELITE CL4

קישור: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7697

איך הזיכרונות האלו? טובים? (לא לOC כדרך אגב..בכלל לא!) כי פשוט אף פעם לא שמעתי עליהם אבל אמרו לי שהם פשוט לא מוכרים בארץ

(סליחה על ההיתפרצות פשוט לא רציתי לפתוח דיון חדש בשביל שאלה קטנה)

זיכרונות מעולים וכן גם ל OC לא פחות טובים מ GSKILL דרך אגב הם כן מוכרים בארץ יש להם ייבואן וגם פנדה הביאו אותם לפני כמה חודשים

אם אתה מכיר את צוות HIPRO של ה OC אז הם עובדים איתו צמוד מאוד אבל אם אתה לוקח לOC רק TEAM EXTREME DARK זה סידרה חדשה שלהם והם מעולים

פורסם

האמת לא תיכננתי שהם יהיו לOC אבל אם אתה כול כך מהלל אותם אז שיהיה לעתיד...2GB במחיר של 400ש"ח ניראה לי שפוי לחלוטין..ועוד אם אתה אומר שהם כאלה טובים בכלל מחר אני מיתקשר אליהם על הבוקר...תודה רבה :xyxthumbs:

אממ בדרך כלל אני סומך על Xtract כי אני סומך עליו כי הוא תמיד עונה מקצועית על השאלות...אז Xtract אם תוכל לתת לי חיזוק מצידך או סתם תיזרוק משהו אני מאוד אודה לך.

פורסם

יש גם 667MHZ עם תזמון של CL3-3-3-8 ו 800MHZ עם אותם תיזמונים הזיכרונות האלה טובים אומנן לא משתמשים ברכיבים היקרים של מיקרון D9 בכולם אלה רק בחלק מאוד קטן מזה אבל אמת שמכיר HIPRO צוות שנחשב למספר 2 בעולם באובר קלוק והוא המליץ לי עליהם לפני חצי שנה בערך אז אם הוא אורמ הם נחשבים טובים וחוץ מזה ב 400 שקל מה כבר יש לך להפסיד :) מה מחיר של ה 800 שם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים