פורסם 2007 במאי 2018 שנים עם י אחת לא בהכרח אגב, הMOBO TRAY שלו הוא קצת דפוק לא? בדר"כ זה יוצא מאחור עם כל הפאנל עדיין בסדר, עדיף מאשר להתחיל להוציא את כל הברגים ולהחזיר
פורסם 2007 במאי 2018 שנים מאוד יכול להיות שחבר שלי יקנה את המארז הזה בקרוב (אני מקווה) ואז אני אוכל לתת חוות דעת "מקצועית" מניסיון אישי.
פורסם 2007 במאי 2018 שנים מאוד יכול להיות שחבר שלי יקנה את המארז הזה בקרוב (אני מקווה) ואז אני אוכל לתת חוות דעת "מקצועית" מניסיון אישי. אנחנו מדברים על ה TT? איבדתי אתכם
פורסם 2007 במאי 2318 שנים אני מציע לך לקחת את ה- ANTEC NINE HUNDREDהיתה פה ביקורת יפה עליו, של יוני . תחפש בביקורות.המארז הזה הוא ללא פילטרים לאבק וממש רועש. אני אישית לא רואה אותו כאופציה.ולדעתי-אין על AURORA 3D 570 בתווח הכספי הזה.
פורסם 2007 במאי 2318 שנים לדעתי האורורה סתם יקר! לא הייתי שם עליו יותר מ-500 שקל!!! אין לו קירור מיוחד בכלל! סה"כ עוד מאוורר של 120mm מאחורה... אל תשאל... :
פורסם 2007 במאי 2318 שנים מחבר תודה על העזרה, אבל בסוף החלטתי ללכת על ה-NZXT LEXA בגלל שעשיתי כמה שינויים במפרט ובתקציב.. שוב תודה רבה לכולם אני שם את השינויים בפורום מפרטים.
פורסם 2007 במאי 2318 שנים אני מביא את ה TT בימים הקרובים.. כרגע, כפי שניתן לראות, אני עם ה ANTEC P150 ככה שאני אעשה השוואת טמפ' בין שני המארזים ונגיד לכם אם הוא באמת כזה שווה כמו שאומרים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.