עבור לתוכן

בעיה שאין לי מושג.. LCD ועידכון דרייברים לכ.מסך...

Featured Replies

פורסם

אוקיי אז זה הולך ככה..

לפני איזה שלושה חודשים או משהו כזה ניסיתי לעשות o/c קטן ל-p4 המסריח שלי.

זה לא עלה יפה.. העלתי את ה-FSB באיזה 10mhz והווינדוס 2000 לא עלה..

החזרתי תהגדרות ולא עזר.. אחרי פירמוטים וסיפורים זה עבד בסוף עם 98se.

ברגע שניסיתי להתקין דרייברים מעודכנים בשביל ההרקולס שלי GF2U (גם הרישמיים של הרקולס, וגם אלה באתר של נווידיה) הווינדוס לא עלה.. או ליתר דיוק הוא עלה, אבל אני ראיתי שחור על המסך אחרי המסך פתיחה של ווינדוס בזמן הטעינה.

אז פרמטתי וחזרתי לדרייברים הישנים של הכרטיס מסך.. ומאז לא עדכנתי, אם אני לא טועה זה קרה גם כשניסיתי להתקין DX8, ולא הצלחתי להתקין Win2k מה-98SE...

גם Quake3 שאני כל כך אוהב לא עלה... כל כך הרבה זמן עבר בלי quake.. יותר מדי.

עכשיו כפי שחלק שמו לב, אני בקרוב בונה מערכת AMD כי נמאס לי מהדרעק הזה שכלום לא עובד...

כבר קיבלתי את הכרטיס מסך החדש, Leadtek Winfast GF3 Ti-500... וכמובן שאין לי סובלנות לחכות למערכת החדשה כדי לבדוק איך הוא, טוב אז אני מכניס.. ווינדוס עולה עם כל הצבעים המגעילים כמו תמיד שמתקינים כרטיס מסך חדש, מתקין את הדרייברים ומתחיל מחדש את המחשב.. ותנחשו מה? מסך שחור אחרי העליה של הווינדוס.. אבל אם לוחצים enter שומעים שהוא נכנס לווינדוס.. כלומר משהו לא בסדר ואני לא יודע מה, לקחתי את המסך הישן שלי, Sony E400, חיברתי.. ויהי אור.. רואים..

אני מנסה עם ה-SGI 1600SW שוב פעם (LCD מחובר ב-DVI) וכלום, וירד חושך על עיני... :-/

ברור שזה קשור איכשהו לתוכנה, כי עם הדרייברים הישנים ההרקולס שלי עבד, ובטח גם הלידטק יעבוד.

במילה אחת: הצילו!!!

יכול להיות שזה קשור ל-o/c איכשהו? דפק איזה משהו בלוח אם או משהו? (P4T)..

יש רעיונות/הצעות???

דרך אגב, המסך LCD כותב: No Sync Detected כשלוחצים על ה-properties שלו..

כמו כן אין לי דרייברים למסך..הוא הגיע בלי ולא מצאתי באתר שלהם, בכלל מאז שהם הוציאו גירסת 18 אינץ' הוא כמעט נעלם משם כליל. כשהייתי ב-win2k הוא זוהה אוטמטית. ב-98 לא, ושמה היה אפשר להגיע איתו רק ל-1280 על 1024.. לעומת ה-1600 ב-win2k שזו הרזולציה המקסימלית שלו.

פורסם
  • מחבר

הממ חשבתי עכשיו, אולי לנקות את ה-CMOS? להוציא את הבטריה ולראות אם זה עוזר..

לא יזיק זה בטוח.. טוב ננסה מחר כשאני אחזור מהבסיס, ביינתים, בבקשה תעזרו לי אם יש לכם הצעות.

פורסם

חשבתי שאתה כבר מבין גדול במחשבים, אבל אני רואה שהידע הטכני שלך שואף לזה של משתמש מתחיל.

מה הקשר בין הBIOS למכאוב של כרטיס המסך שלך לעבוד עם יציאת הDVI?

כנראה לחלונות 98 יש איזה כאב לעבוד עם מסכי LCD, וזה מה שגורם למסך השחור הזה שאתה מתאר.

אני לא מבין בכלל למה אתה קונה מחשב כ"כ יקר, אם זה המחשב הנוכחי שלך, כנראה כסף זורם אצלך כמו מים או משהו כזה. ;)

פורסם
  • מחבר

כן כשחשבתי על היציאה של ה-cmos אחרי שכתבתי אותה קלטתי בעצם שלפנות את ה-cmos זה רק במקרה וה-o/c היה מוגזם ואין post.. אני כבר מת מעייפות.

אתה אומר כדאי לנסות להתקין XP?

הרי תחשוב בהיגיון.. גם לא יכולתי לעדכן את מערכת ההפעלה ל-2000.. ולא יכול להיות שהמסך לא תמוך ב-98.

המחשב הזה פשוט יהיה של אח שלי שחזר לארץ ומטריף אותי כל הזמן..

נמאס לי מ-p4.

פורסם

כן תנסה, אין לך ברירה. נראה לי שם זה יעבוד בלי כאבים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים