עבור לתוכן

Starcraft 2 - כל הפרטים כאן

Featured Replies

פורסם

השאלה היא מתי הזמנת (וכמה זמן אחרי ההזמנה הגיעו ה keys) והאם בזמן שהזמנת - היה רשום באתר שלהם משהו לגבי זה

כי כרגע אין אפילו רמז שהם נותנים key למי שמזמין.

http://www.gamestop.com/Catalog/ProductDetails.aspx?sku=647051&loc=pcfeat

כמו שזה נראה יש בטא KEY אצלם

אצל game.co.uk אני אכן לא רואה שום איזכור לבטא על אף שלפני כמה ימים כן הופיע

• תגובות 926
  • צפיות 113.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

כשאני קניתי לא היה אזכור, הזמנתי לפני שבוע וחצי.

הKey הראשון הגיע לפני שבוע והשני הגיע אתמול.

(כשאני חושב עח זה כל יום שישי קיבלתי.)

פורסם

בארקדיה עושים מכירת חצות שוב כמו בMW2 (שם רשעים יירקב),אבל..ב230 שקל רח"ל.

מישהו באמת מתכוון להרים את הכפפה בקטע של הקבוצתית?כי אם לא אז אולי אני אתחיל לבדוק איתם על קבוצתי בעצמי..יהיה נחמד לקבל את המשחק מיד עם הגעתו ארצה

פורסם

תעשה את זה, למה לחכות למישהו אחר?

פורסם

כי אני לא מכיר אותם אולי לסיימון או למישו אחר הם יתנו מחיר יותר טוב..+אני לא אשף ההתמקחות מי יודע מה..יכול להיות שיש אנשים שיוכלו להוריד אותם ל165 כמו MW2 אבל אני אם נגיד יגידו לי 200 אני אגיד בסדר[br]פורסם בתאריך: 17.05.2010 בשעה 11:02:00

אבל בי מיי גסט,אם עד מחר א"א לא ייקח את המושכות אני ארים טלפון..למען הפורום אני מוכן לעשות הכל!!!!
פורסם

אני אהיה מוכן להצטרף לקנייה הקבוצתית בדוק. מקווה שמישהו יארגן כאן.

פורסם

קיבלתי הרגע מייל מ Game שאומר שהתאריך יציאה השתנה ל 30 ליולי, מישהו יודע על זה משהו?

פורסם

זה לא שמישהו יודע על זה משהו , זה שהחנות לא יכולה להשיג את זה בזמן-לא בטוח שזה באשמתה גם.

פורסם

מדובר על 3 ימים :nixweiss:

מה הלחץ? :lol:

פורסם

ארקדיה בודקים לי מחיר וחוזרים אלי ביום ראשון..בנתיים יש מי שכבר רוצה להיכנס לקבוצתית?(אם נראה שיש כמה נפתח לזה ת'רד נפרד בכללי)

פורסם

אני רוצה להיכנס לקבוצתית, אבל זה תלוי במחיר כמובן.

פורסם

יש מלא אנשים שכבר אמרו שהם בעניין.

אבל אף אחד לא יתחייב בלי לראות מחיר.

אפשר לפתוח ת'רד בשביל לעשות ספירה, אני מניח שברגע שהמחיר יירד מ-200 כבר די הרבה אנשים ייכנסו (בהתחשב בזה שבמצבעים מחו"ל זה יוצא 180-190 כל מחיר מעבר ל-200 לא יהיה שווה את זה).

פורסם

איפה בחול זה 190 אגב?שיהיה לי מה להתמקח איתם בראשון...ראיתי שבחול במחירים עלו ל50 יורו וכאלה..בכל מקרה אני פותח את הת'רד של הקבוצתית מי שרוצה שיכתוב שמה את השם שלו ואם יראה בראשון שיקר לו אז שיבטל..אז יוסי הכנסתי גם אותך..יאללה בהלחה בנתיים אני הולך להסתפר סוףסוף :silly:

אה והנה הלינק לקבוצתי תכתבו שמה תיוזרניימ שלכם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=461258.new#new

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים