פורסם 2008 באוקטובר 1117 שנים מחבר ^^בדיוק.למעשה, הם לא אמרו פעם שהם לא יעבדו על WC4 ושהעולם של WarCraft ימשיך רק עם ?WOW
פורסם 2008 באוקטובר 1117 שנים *שיעול*http://hellforge.gameriot.com/blogs/Arreat-Summit/Warcraft-4-Confirmed-Starcraft-2-to-be-a-Trilogy/*שיעול*
פורסם 2008 באוקטובר 1117 שנים הבלוגר הזה טועה... האזנתי אתמול לפאנל של starcraft ולא היה שום איזכור ל-WC4 ומה גם לא ראיתי כתבה אחת מהאתרים הגדולים שמדברת על זה...
פורסם 2008 באוקטובר 1117 שנים מחבר בדיוק. נראה לך הגיוני שרק בן אדם אחד היה כותב על זה אם זה היה נכון?
פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים לא שיחקתי בסטארקראפט מעולם ואין לי כוונה לשחק בראשון...ממתין לשני... מה שכן, משום מה אני מרוצה מהעובדה שהמשחק מתחלק לטרילוגיה.... פעם הייתי שרוף על משחקי אסטרטגיה...ואז הייתה תקופת יובש די רצינית והמשכתי לשחק רק במשחקי פעולה... בנק' מסוימת איבדתי את ה"טאצ'" שלי במשחקי אסטרטגיה ומאז Homeworld2 לא הצלחתי לשחק במשחק אסטרטגיה אחד...משום מה אני מתפזר במשחקים ומאבד כיוון ופשוט לא נהנה. דווקא העובדה שכל משחק יהיה קמפיין ספציפי של צד אחד יעזור לי לא להתפזר במשחק...אולי סוף סוף אני אהנה ממשחק אסטרטגיה
פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים אחד הדברים היותר מעניינים שיש בSC זה הסיפור- שמחזיק אותך צמוד למהלך המשחקלשחק בשני בלי הראשון זה כמו להתחיל לראות סרט מהסוף...וחוץ מזה, המשחק הראשון הוא אחד המשחקים הכי טובים שיצאו אי פעם... אתה לא יודע מה אתה מפסיד...
פורסם 2008 בדצמבר 2216 שנים אוקיי חברים, מפתיע ביותר שאני הראשון שרואה את זה, גרסאת אלפא לסטארקרפט 2, רגע רגע, תרגעו, סרטון לגרסאת אלפא-2 קריינים מדווחים על קרב בין 2 שחקנים מעולים, פרוטוס נגד הטראנז, תתכוננו להזלת הריר.(21 דקות משחק)http://www.gamershell.com/download_37408.shtml
פורסם 2008 בדצמבר 2216 שנים אני רק מקווה שBLIZZARD לא יפלו למלכודת "המכנה המשותף הנמוך ביותר" שכל סידרת משחקים אחרת נפלה בה...
פורסם 2008 בדצמבר 2216 שנים מחבר הקרב די מהנה לצפיה למרות שהשחקנים לא פיתחו יחידות מתקדמות.הקריינים והדרמה המזוייפת שלהם מעצבנים אותי.
פורסם 2008 בדצמבר 2316 שנים מאוד אהבתי את העובדה שב replay אפשר לראות בצד למעלה מה כל אחד בונה \ חוקר בכל רגע נתון.
פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים GAME PLAY מצויין!לכאורה נראה שה TERRANS חזקים יותר, אבל זה אולי בגלל שהשחקן של ה TOSS לא מספיק טוב.חבל שלא מוציאים עם ה ZERG.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.