עבור לתוכן

מפרט עם המון המון דרישות 5000-8000

Featured Replies

פורסם

היי

1. טוב אני יתחיל מזה שאני רוצה להרכיב מחשב שברגע שאני ידליק אותו אני לא אדע שהוא עובד בכלל, ז"א כמה שיותר שקט.

2. בתור מעבד אני צריך משהו שיתמוך במולטיטסקינג בצורה הכי טובה שיש למשל קידוד סרט, פתיחת קובץ ממש כבד בווינראר, אי מיול, אנטי וירוס, ואנטיספייור וכו וכו שרצים ברקע, בשביל זה הבנתי שאני צריך מעבד של אינטל והאמת זה גם מה שאני רוצה, וגם שיהיה אפשרי לעשות לו אוברקלוק אבל בלי להשתגע יותר מידי למשל כמו שאני מריץ את הברטון 2500+ שלי ל3200+ עם קירור ממש ממש מינימלי למעבד וכלום למארז, אם יהיה אפשרי להריץ את הE6420 ל3.0\3.2 ג'יגה הרץ זה יהיה מצויין ואם לא אז את הE6600 או שבכלל שווה לחכות לQ6600 (ממש אין לי בעיה לחכות) ואותו יהיה אפשרי להריץ לסביבות ה3.2 ג'יגה?

3. בקשר לכמות זיכרון עדיין לא החלטתי אם ללכת על 2GBX2 או 1GBX2 בכל מקרה זה לא מה שקריטי, יותר אני רוצה לדעת איזה מהירות זיכרון אני צריך 800 או 1066 או בכלל משהו אחר...

4. לוח אם שיהיה אם פיצ'רים נחמדים ומתקדמים אבל לא דברים שטותיים שסתם מייקרים את המחיר (שגם לא יהיה מאורר על הצ'יפסט עצמו), אבל חשוב לי שיהיה הכי מתקדם מחבינת צ'יפסט כמו שבזמנו קניתי את הNFORCE2 והוא נתן את הביצועים הכי טובים שיש...

5. דיסק קשיח כרגע יש לי 200GB שאני מתכוון להשתמש בו ככונן משני, ואני רוצה לקנות כונן מהיר משהו בסגנון הרפטור של WD לא קריטי לי שזה יהיה דווקא זה, מבחינתי שיהיה של כל חברה כל עוד הוא ממש טוב מהיר ושקט...

6. כרטיס מסך שיתמוך בDX10 ויפעיל את כל המשחקים הכי חדשים שיש בצורה טובה\מעולה אבל לא צריך את הכרטיסי הייאנד, וחובה שלא יהיה על הכרטיס מאוורר אלא רק קירור פאסיבי (כמו שתראו ב1 מחשב הכי שקט שאפשר...) חובה TV-OUT בכרטיס.

7. מארז שיהיה עם USB קדמי אבל למעלה נגיש ונוח לשימוש, שיהיה שחור, ויתרון אם יהיה לו איזה סוג של ידית לנשיאה, גם פה לא צריך להשתגע בקטע של המחיר אני לא בקטע של המודינג וכו ולא קריטי לי שיהיה המארז הכי "מאגניב" שיש...

8. ספק חזק מחברה טובה ומוכרת שיכול להחזיק את כל זה בלי בעיות מיותרות.

המחשב מיועד בין היתר למשחקים כבדים ומשחקי רשת כמו CNC3 וכו אבל זה ממש ממש לא היעוד העיקרי שלו, אני לא צריך מסך ורמקולים, מקלדת ועכבר עדיפות לסט אלחוטי של לוג'יטק ועכבר עם עיצוב נוח במיוחד (לא קריטי מעדיף כרגע להתמקד במפרט), לא צריך כונן CD\DVD כלשהו, יש העדפה לכרטיס מסך של ATI חובה שיהיה TV-OUT.

בקשר לתקציב אני מודע פחות או יותר למחירים של מה שביקשתי, לא ציינתי חלקים ספציפים כי אני לא כל כך מתמצא (אומנם אני עובד בחנות מחשבים טכנאי ודי טוב בזה האמת אבל לא כל כך מעודכן בקטע של תאימות חלקים, חברות הכי טובות, עלות\יחס לביצועים, מהירויות של זיכרון והיחס לבאס וכו קיצר הבנתם את הכוונה :P כמו שהיתי לפני הצבא לצערי)....

פורסם

מעבד:

INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1257

לוח אם:

GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤624

כרטיס מסך:

ALBATRON PCI-EX GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤2132

דיסק קשיח:

WD 500GB (250GB/WD2500KS X 2) 16MB SATA2 7200 RPM ¤746

צורב DVD:

ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - WHITE - RETAIL ¤223

זיכרון:

TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ¤689

מארז:

ANTEC NINE HUNDRED - ULTIMATE GAMER CASE ¤815

ספק כוח:

ENERMAX NOISETAKER 420W : EG-425P-VE ¤372

קרור למעבד:

ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 ¤135

מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤6908

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

לא שמתי את הראפטורים כי הם רועשים ויקרים

- המארז הוא רועש ששמים את המאווררים על עוצמה גבוהה אז פשוט מנמיכים אותה

-תוכל לשדרג ל-4 ליבות

פורסם

זה יהיה הרבה הרבה הרבה יותר שקט:

מעבד:

INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6420) 1066MHz/FSB 4MB - BOX

מחיר: ¤1064

לוח אם:

ASUS COMMANDO

מחיר: ¤1144

כרטיס מסך:

XFX PCI-EX GeForce 8800GTS XXX EDITION 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - PV-T80G-GHD9 - RETAIL

מחיר: ¤1780

דיסק קשיח:

WD RAPTOR 150GB 16MB SATA 10,000 RPM - WD1500ADFD

מחיר: ¤1274

צורב DVD:

PIONEER DVDRW DVR-212BK DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA

מחיר: ¤247

זיכרון:

G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-2GBNQ

מחיר: ¤806

כונני דיסקטים:

SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE- BLACK

מחיר: ¤43

מארז:

ANTEC SONATA 2 MID TOWER CASE + 450W SMART POWER 2 PSU

מחיר: ¤741

מחיר סופי לאחר הנחה: ¤6960

(שווי ההנחה: ¤139)

- מעבד מצויין. אם תביט בבנצ'מארקים על התוכנות שכתבת, הוא עוקף את כולם חוץ מE6600 שמעליו.. יש לך תקציב לשנות אותו לE6600 אם אתה רוצה.

- לוח אם מדהים, אם אי פעם תרצה לעשות OC, יהיה לך את כל האפשרויות. ותאמין לי, אתה עוד תעשה יום אחד.. אתה תראה :P

- כרטיס מסך מצוין שבא כבר עם OC ויציאת RV כמו שביקשת.. בעריכה גראפית וטלוויזיה ATI עדיפים אם אני לא טועה.. תבדוק את זה בפורום "תצוגה וגרפיקה".

- דיסק קשיח כמו שביקשת. יקר מאוד.. בזה אני לא בדיוק מבין,אם אתה אמרת אתה יודע =].

- צורב DVD הכי טוב שתמצא, תראה את הביקרות באתר, הוא ניצח.

- לא רואה למה לשים יותר מ2GB על800.. תוכל לעשות גם OC מטורף, אם תרצה פעם.

- שמתי לך כונן דיסקטים כי יותר טוב שיש את זה, אבל אם אתה לא רוצה תעיף.

- מארז שקט מאוד. אני הייתי שואל אותם אם אפשר לקבל זיכוי על הספק. אם אפשר לקבל את הזיכוי, אז הייתי לוקח את המארז עם הספק Enermax Liberty 400W.. אתה יכול גם לקחת במקום את SONATA 3.

פורסם

איזה בזבוז !

דיסק קשיח עזוב תראפטור של 74 ג'יגה קח דיסק קשיח רגיל של 250, יותר זול ויותר מקום ! הראפטור סתם יקר והביצועים שלו לא שווים את זה...

בלוח תרד ל DS3 , כ.מ תעלה ל 640 מגה, ותגיד איזה מסך יש לך ?

קיצור קח משהו כזה :

מעבד:

INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ₪1257

לוח אם:

GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ₪624

כרטיס מסך:

ALBATRON PCI-EX GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ₪2132

דיסק קשיח:

WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ₪380

צורב DVD:

ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - WHITE - RETAIL ₪223

זיכרון:

G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ₪574

מארז:

GIGABYTE 3D AURORA 570 - SILVER - GZ-FA1CAASS ₪749

ספק כוח:

THERMALTAKE THOUGHPOWER 550W - W0096RI - ATX 12V 2.0 VERSION - ACTIVE PFC+SLI+CF+DUAL CORE READY+38A/12V+DUAL RAILS ₪680

קרור למעבד:

SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm ₪253

מחיר סופי (כולל הרכבה): ₪6774

אם המארז לא כזה חשוב לך אתה יכול לרדת ל NZXT APOLLO אבל אני לא הייתי מתפשר, המארז הזה הוא פשוט יפה !

אבל כדאי שתראה תמונות שלו שלא תתבאס בסוף...

ב כ.מ שמתי 640 במקום 320, גם אם אתה עובד על 1280*1024 זה יהיה יותר טוב !

הספק שיש פה יותר טוב המעבד יותר טוב ובלוח ירדתי ל DS3 כי אתה לא הולך לישבור שיאי OC! (נכון ? :smile1: )

ולגבי השקט... אני לא חושב שאתה כזה צריך את זה שזה יהיה "דממה" אבל אם כן אז אתה כנראה תצטרך קירור מיך לכל המערכת

שזה לפחות עוד 1600 שקל ... חוץ מזה גם כרגע הוא דיי שקט, אהה, אתה גם יכול להחליף את המארז ל P182 שהוא יותר שקט (אבל פחות יפה).

פורסם
  • מחבר

ח'ברה תודה רבה על התוגובות...

אני רוצה להבהיר מספר דברים שסתם לי במפרטים ואני לא צריך זה הרכבה (לא יודע כמה זה מוסיף אבל ממש לא צריך), צורב DVD או כל סוג שהוא של CD אין צורך,וגם כונן דיסקטים אין צורך...

מעבד: לא משנה לי אם זה E6600 או E6420 מבחינת המחיר, העיקר שאני יוכל לעשות לו OC ל3.2GHZ, או שבכלל כדאי לי לחכות לQ6600 השאלה אם יהיה אפשר לעשות לו OC ל3.2GHZ? ושוב אני לא מחפש OC קיצוני ממש כמה שיותר פשוט ובלי בעיות, כמו שהרצתי את הברטון 2500+ שלי ל3200+ עם הקירור הכי פשוט שיש ואני עובד איתו ככה מהיום שקניתי אותו שזה כמה שנים...

לוח אם: אם יש צורך לקנות את האסוס בשביל הOC למעבד ל3.2 אני יקנה אבל אם אפשר להסתפק בלוח שהוא כמעט חצי מחיר כמו שהציעו פה אני ישמח, כמו כן חובה שלא יהיה מאוורר על הלוח (צ'יפסט) ויש העדפה ללוחות של אביט.

כרטיס מסך: אני לא חושב שאני צריך כרטיס כזה יקר, נראה לי שיספיק לי איזה ATI RADEON X1950XXX 512 mb (הXXX מסמן גרסא כלשהי לא ממש מכיר) השאלה מה ההבדל בביצועים? ושוב איזה כרטיס שלא יבחר חובה שיהיה עם קירור פאסיבי וללא מאורר.

דיסק קשיח: אין צורך בדיסקים של 250GBX2 (כמו שאמרתי יש לי כבר 200 ג'יגה ואני מסתדר אם זה בסדר גמור), נראה לי שראפטור 74GB יספיק אבל אני לא יודע אם הביצועים שלו יותר טובים מדיסק שהוא 16MB SATA2 7200 RPM? ואם כן אז התוספת ביצועים שווה את המחיר?

זיכרון: אני רואה שכולכם המלצתם על 1GBX2 אז זה מה שאני יקח, אני לא צריך איזה זיכרון של corsair או משהו כזה רק שיהיה מחברה טובה ולא איזה זבל ג'נרי, ובקשר למהירות משהו שלא יגביל אותי בOC עד 3.2GHZ אם מישהו יכול לתת לי הסבר קצר זה יהיה מצויין.

ספק כוח: נראה לי אני ילך על הEnermax Liberty 400W, קראתי עליו ביקורת או שתיים הוא קיבל רק תשבוחות, וחוץ מזה אהבתי את הקטע שאפשר לחבר בדיוק את הכבלים שצריך ולא יותר.

מארז: הציעו פה כל מיני מארזים מפוצצים כאלו לא שזה רע, אבל אני מחפש משהו קטן במידות לא יותר גדול מהמארז הנוכחי שלי (Compucase CI-6a19) אבל חובה שיהיה הכי שקט שאפשר, עם USB למעלה או לפחות באמצע, וסתם יתרון אם יהיה איזה ידית נשיאה.

קירור למעבד: אם יש משהו כזה http://images.anandtech.com/reviews/cases/antec/p182se/an-pic5.jpg

ז"א קירור בלי מאורר (לא איכפת לי שיהיה מאסיבי ואפילו רצוי) שיכול להחזיק את הOC שאני מתכנן זה יהיה מצויין.

בקשר לשקט הכללי, לפי התכנון לא אמורים להיות מאוררים בכלל במחשב חוץ מזה של הספק (ואולי אם יהיה ממש חובה גם למעבד), ואז נראה לי אני ישיג מה שאני רוצה כי לפי הביקורות המאורר חרישי ובלתי נשמע.

בקשר למסך מי ששאל אז המסך שיש לי הוא SAMSUNG SyncMaster 740b

פורסם

עם ה- 6600 + ה - DS3 את בטוח תגיע ל 3.2 וניראה לי שיותר !

דיסק קשיח באמץ שבתקציב הזה אין טעם לראפטור...

כ.מ ועוד איך שיש טעם להוציא 2100 שקל על זה ! אל תתפשר על פחות ! (אלא אם יש לך מסך 12")

זיכרון ח את מה ששמתי לך...

ספק כוח כנ"ל, הוא יותר חזק מהליברטי !

המארז זה ממש החלטה שלך...

וקירור קח את מה שהבאתי לך, ב IDLE כמעט ולא שומעים אותו !

ולגבי השקט, שוב אם אתה רוצה מערכת שקטה לגמרי אתה צריך להוסיף לפחות 1600 שקל ולפי דעתי זה בזבוז מוחלט !

פורסם

אם אתה רוצה שקט קח לך מפרט בסגנון הזה:

b]מעבד:

INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1257

לוח אם:

GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤624

כרטיס מסך:

XFX PCI-EX GeForce 8800GTS XXX EDITION 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - PV-T80G-GHD9 - RETAIL ¤1780

דיסק קשיח:

WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤380

צורב DVD:

LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤208

זיכרון:

OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - SYSTEM ELITE EDITION - OCZ2SE8002GK ¤613

מארז:

ANTEC P180-B ANODIZED ALUMINIUM SUPER MID TOWER CASE w/o PSU ¤918

ספק כוח:

CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU ¤639

קרור למעבד:

SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm ¤253

מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤6510

מה שכן אין לי מושג מה המידות של הP180.. איזה מסך יש לך? אם הוא 20" או יותר כדאי לשקול לקחת כרטיס עם 640MB.

פורסם

ח'ברה תודה רבה על התוגובות...

אני רוצה להבהיר מספר דברים שסתם לי במפרטים ואני לא צריך זה הרכבה (לא יודע כמה זה מוסיף אבל ממש לא צריך), צורב DVD או כל סוג שהוא של CD אין צורך,וגם כונן דיסקטים אין צורך...

מעבד: לא משנה לי אם זה E6600 או E6420 מבחינת המחיר, העיקר שאני יוכל לעשות לו OC ל3.2GHZ, או שבכלל כדאי לי לחכות לQ6600 השאלה אם יהיה אפשר לעשות לו OC ל3.2GHZ? ושוב אני לא מחפש OC קיצוני ממש כמה שיותר פשוט ובלי בעיות, כמו שהרצתי את הברטון 2500+ שלי ל3200+ עם הקירור הכי פשוט שיש ואני עובד איתו ככה מהיום שקניתי אותו שזה כמה שנים...

לוח אם: אם יש צורך לקנות את האסוס בשביל הOC למעבד ל3.2 אני יקנה אבל אם אפשר להסתפק בלוח שהוא כמעט חצי מחיר כמו שהציעו פה אני ישמח, כמו כן חובה שלא יהיה מאוורר על הלוח (צ'יפסט) ויש העדפה ללוחות של אביט.

אתה לא חייב ל 3200, גם 3 גיגה יספיק, רק שאז ה C2D מתחממים אז קרור פסיבי לא יהיה רעיון טוב. קנה את הטוניק טאוור ובמהירות נמוכה הוא יהיה חרישי. אני בכלל חושב שאם כבר עושים OC אז 4300 יותר ממספיק. מגיע בקלות ל 3 גיגה. כמובן שה Q6600 (מרובע הליבות) יהיה טוב יותר במולטיטסקינג, אבל גם יהיה מאוד חם ותצטרך לחכות ליולי שהמחיר שלו ירד.

לוח תלך בשקט על ה DS3 של גיגבייט ותחסוך כסף. אם אתה צריך גם FIREWIRE לך על ה DS3P

כרטיס מסך: אני לא חושב שאני צריך כרטיס כזה יקר, נראה לי שיספיק לי איזה ATI RADEON X1950XXX 512 mb (הXXX מסמן גרסא כלשהי לא ממש מכיר) השאלה מה ההבדל בביצועים? ושוב איזה כרטיס שלא יבחר חובה שיהיה עם קירור פאסיבי וללא מאורר.

היום לא כדאי לקנות פחות מה 8800GTS 320. סדרת ה X1950XXX אינה תומכת ב DX10 וחלשה משמעותית. אני בדקתי את ה 8800GTS של אלבאטרון וב 2D הוא היה שקט מאוד. לרובם קרור דומה ככה שאני מאמין שזו התמונה לכולם. בכל מקרה כשיגיע קרור מתאים לארץ תמיד תוכל להוסיף אחד.

דיסק קשיח: אין צורך בדיסקים של 250GBX2 (כמו שאמרתי יש לי כבר 200 ג'יגה ואני מסתדר אם זה בסדר גמור), נראה לי שראפטור 74GB יספיק אבל אני לא יודע אם הביצועים שלו יותר טובים מדיסק שהוא 16MB SATA2 7200 RPM? ואם כן אז התוספת ביצועים שווה את המחיר?

לא. קנה את ה WD500KS אומרים שהוא שקט מאוד.

זיכרון: אני רואה שכולכם המלצתם על 1GBX2 אז זה מה שאני יקח, אני לא צריך איזה זיכרון של corsair או משהו כזה רק שיהיה מחברה טובה ולא איזה זבל ג'נרי, ובקשר למהירות משהו שלא יגביל אותי בOC עד 3.2GHZ אם מישהו יכול לתת לי הסבר קצר זה יהיה מצויין.

ספק כוח: נראה לי אני ילך על הEnermax Liberty 400W, קראתי עליו ביקורת או שתיים הוא קיבל רק תשבוחות, וחוץ מזה אהבתי את הקטע שאפשר לחבר בדיוק את הכבלים שצריך ולא יותר.

הספק הזה שקט יותר וגם במאמץ:

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1170

מארז: הציעו פה כל מיני מארזים מפוצצים כאלו לא שזה רע, אבל אני מחפש משהו קטן במידות לא יותר גדול מהמארז הנוכחי שלי (Compucase CI-6a19) אבל חובה שיהיה הכי שקט שאפשר, עם USB למעלה או לפחות באמצע, וסתם יתרון אם יהיה איזה ידית נשיאה.

שמע, זה מארז מאוד שקט (כשהמאווררים על המינימום) עם בידוד אקוסטי טוב:

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7468

קירור למעבד: אם יש משהו כזה http://images.anandtech.com/reviews/cases/antec/p182se/an-pic5.jpg

ז"א קירור בלי מאורר (לא איכפת לי שיהיה מאסיבי ואפילו רצוי) שיכול להחזיק את הOC שאני מתכנן זה יהיה מצויין.

הזלמן בתמונה הוא עם מאוורר ורועש יותר מהטוניק. רד מעניין הקרור הפסיבי למערכת כזאת.

בקשר לשקט הכללי, לפי התכנון לא אמורים להיות מאוררים בכלל במחשב חוץ מזה של הספק (ואולי אם יהיה ממש חובה גם למעבד), ואז נראה לי אני ישיג מה שאני רוצה כי לפי הביקורות המאורר חרישי ובלתי נשמע.

בקשר למסך מי ששאל אז המסך שיש לי הוא SAMSUNG SyncMaster 740b

פורסם
  • מחבר

בקשר למעבד אם זה כדאי אין לי בעיה לחכות ליולי ועד אז אפילו המחירים של שאר הדברים ירדו זה יהיה עוד יותר טוב...

לוח אם יש לי אפשרות לקנות לוח כזה, P35 אחד משלושת הדגמים של ג'יגהבייט, כדאי מבחינת כסף\הפרש ביצועים?

אם אני יחליט ללכת על 8800GTS 320mb (אני יכול לקנות אחד מהחברות הבאות מה הכי מומלץ Sparkle Leadtek Gigabyte BFG) ידוע לכם אם יש אחד מהם עם קירור פאסיבי? ואם לא יש חברה אחרת ששלה מגיע אם קירור כזה? אם יש כרטיס מתחרה באותו רמה פחות או יותר מATI אני ישמח לשמוע מעדיף אותם....

עכשיו ראיתי את זה THERMALTAKE Schooner יתאים לכרטיס מסך? ולא יגרום לשריפה שלו במשך הזמן?

דיסק קשיח לא כל כך מפריע לי המחיר של הראפטור (אני משיג אותו בערך ב650 ש"ח צריך לבדוק את זה בדיוק) השאלה אם הוא מספק ביצועים טובים? שוב פעם לא צריך נפח....

בקשר לספק אני רואה שגם בו אפשר לחבר בדיוק את הכבלים שצריך, ואם אתה אומר שהוא יותר שקט אז אני יקח אותו, אבל מבחינת ביצועים הוא לא נופל מהאנרמקס נכון? גם כן לפי מה שראיתי יש עליו רק מאורר אחד 80MM (לעומת 1 של 120MM בליברטי) זה לא יפגע בקירור?

מארז אני ישמח להצעות אחרות, לא מתכוון להוציא על מארז 1000 ש"ח +\- וזה עוד בלי ספק. אמרתי שממש לא איכפת לי שהוא יהיה הכי "מאגניב" שיש שיראה פשוט ביותר רק שיספק את מה שאני רוצה ממנו, הצעות למארז 300-750 ש"ח, מה דעתכם על זה ENERMAX CHAKRA?

ולא יודע למה אתה אומר לוותר כל כך בקלות על קירור פאסיבי זה יכול מאוד להיות אפשרי, מאורר אחד של הספק, כרטיס מסך בלי, ואחד כנראה שיהיה חובה על המעבד ובמצב שאני לא נוגע במחשב וברקע פועלים כמה דברים (כמו אי סי,מסן,אנטיוירוס\ספייוור,GMAIL,אי מיול קיצר הבנת את הכוונה) אז אפשר יהיה כמעט לכבות אותו למצב שהוא בלתי נשמע לא? ובמצב של משחקים עומס וכו להדליק את המאורר (כמו למשל בENERMAX CHAKRA) על הדלת, ושל המעבד אני מניח שזה סמארטפאן אז הוא כבר יגביר לבד....

ושוב בקשר למסך מי ששאל אז המסך שיש לי הוא SAMSUNG SyncMaster 740b, למה זה כזה משנה?

פורסם

אם אתה הולך על OC זה לדעתי מצויין וישאיר לך כסף לדברים אחרים שאולי תרצה להוסיף/לשנות

מעבד:

INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX ₪680

לוח אם:

GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ₪624

כרטיס מסך:

LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ₪1726

דיסק קשיח:

WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ₪380

זיכרון:

OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - VALUE SERIES - OCZ26672048VDC-K ₪541

מארז:

ANTEC P180-B ANODIZED ALUMINIUM SUPER MID TOWER CASE w/o PSU ₪918

ספק כוח:

CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU ₪639

קרור למעבד:

SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm ₪253

מחיר סופי (כולל הרכבה): ₪5705

כל מה שאתה צריך לעשות זה להעלות את הFSB מ200 ל333 זה הכל.. והמעבד ירוץ ב3GHZ ולא צריך אפילו העלת מתחים ברוב המקרים...

מעבר לזה המפרט שקט.. כמה שאפשר.. הכרטיס מסך הוא החלק הכי רועש פה אבל אם רוצים כרטיס חזק אין ברירה.. ואם בכל זאת מפריע לך אז יש 8600GT של ג'יגהבייט בפחות מ1000 שח עם קירור פסיבי..

פורסם

בשביל OC כדאי לו לקחת זכרונות של 800 mhz.

פורסם
  • מחבר

באמת ההפרש בזכרונות הוא 100-150 ש"ח שווה להוסיף את זה...

בקשר לכרטיס מסך מה ההפרשי ביצועים בין Geforce 8600GTS 256 mb ל Geforce 8800GTS 320 mb?

ושוב פעם ח'ברה אתם מציעים מפרטים (וזה אחלה באמת תודה רבה) אבל מתעלמים מרוב הדברים שאני שואל\מבקש, תראו את ההודעה הקודמת שלי יש שם עוד מלא שאלות לא סגורות, תודה....

פורסם

בקשר למעבד אם זה כדאי אין לי בעיה לחכות ליולי ועד אז אפילו המחירים של שאר הדברים ירדו זה יהיה עוד יותר טוב...

לוח אם יש לי אפשרות לקנות לוח כזה, P35 אחד משלושת הדגמים של ג'יגהבייט, כדאי מבחינת כסף\הפרש ביצועים?

מהאינפורמציה שיש עליו נראה טוב אבל כנראה יהיה יקר

אם אני יחליט ללכת על 8800GTS 320mb (אני יכול לקנות אחד מהחברות הבאות מה הכי מומלץ Sparkle Leadtek Gigabyte BFG) ידוע לכם אם יש אחד מהם עם קירור פאסיבי? ואם לא יש חברה אחרת ששלה מגיע אם קירור כזה? אם יש כרטיס מתחרה באותו רמה פחות או יותר מATI אני ישמח לשמוע מעדיף אותם....

עכשיו ראיתי את זה THERMALTAKE Schooner יתאים לכרטיס מסך? ולא יגרום לשריפה שלו במשך הזמן?

לא השונר לא יתאים ולא מקרר טוב. אני מאמין שיגיעו קרורים מתאימים לארץ כמו זה:

http://www.thermalright.com/a_page/main_product_hr03_plus.htm

חבל שאתה לא קורא מה שאני כותב. הקרור המקורי שלו שלו שקט. אם זה לא יהיה מספיק שקט עבורך תמיד תוכל לחפש עוד.

דיסק קשיח לא כל כך מפריע לי המחיר של הראפטור (אני משיג אותו בערך ב650 ש"ח צריך לבדוק את זה בדיוק) השאלה אם הוא מספק ביצועים טובים? שוב פעם לא צריך נפח....

יהיה הבדל קטן בדברים מסויימים

בקשר לספק אני רואה שגם בו אפשר לחבר בדיוק את הכבלים שצריך, ואם אתה אומר שהוא יותר שקט אז אני יקח אותו, אבל מבחינת ביצועים הוא לא נופל מהאנרמקס נכון? גם כן לפי מה שראיתי יש עליו רק מאורר אחד 80MM (לעומת 1 של 120MM בליברטי) זה לא יפגע בקירור?

לא. הוא עולה על האנרמקס מכל הבחינות

מארז אני ישמח להצעות אחרות, לא מתכוון להוציא על מארז 1000 ש"ח +\- וזה עוד בלי ספק. אמרתי שממש לא איכפת לי שהוא יהיה הכי "מאגניב" שיש שיראה פשוט ביותר רק שיספק את מה שאני רוצה ממנו, הצעות למארז 300-750 ש"ח, מה דעתכם על זה ENERMAX CHAKRA?

האנרמקס צאקרה מארז נחמד מאוד ומאוורר טוב. המאוורר הקדמי שלו לא חרישי אז תצטרך לנתק אותו או לעשות לו מוד 7 וולט או לקנות פאנל שליטה אבל תשים לב להערה שלי בהמשך. תשים לב שאתה לוקח את הוורסיה עם מאוורר ה 25 בצד (יש בלי).

ולא יודע למה אתה אומר לוותר כל כך בקלות על קירור פאסיבי זה יכול מאוד להיות אפשרי, מאורר אחד של הספק, כרטיס מסך בלי, ואחד כנראה שיהיה חובה על המעבד ובמצב שאני לא נוגע במחשב וברקע פועלים כמה דברים (כמו אי סי,מסן,אנטיוירוס\ספייוור,GMAIL,אי מיול קיצר הבנת את הכוונה) אז אפשר יהיה כמעט לכבות אותו למצב שהוא בלתי נשמע לא? ובמצב של משחקים עומס וכו להדליק את המאורר (כמו למשל בENERMAX CHAKRA) על הדלת, ושל המעבד אני מניח שזה סמארטפאן אז הוא כבר יגביר לבד....

שוב אתה לא קורא מה שאני כותב. לטוניק טאוור יש כפתור בקרת מהירות שיושב מאחורי המארז. במהירות נמוכה לא ממש תשמע אותו. בכלל אני ממליץ לך לקנות פאנל שליטה למאווררים ולחבר אותם אליו ואז תהיה לך שליטה במאווררים מקדמת המארז. רק שהמאוורר הקדמי של הצאקרה בא בלי חיבור 3 פינים (רק מולקס) אז תצטרך לקנות מתאם לפנל.

ושוב בקשר למסך מי ששאל אז המסך שיש לי הוא SAMSUNG SyncMaster 740b, למה זה כזה משנה?

בגלל הרזולוציות בהן הוא תומך

פורסם
  • מחבר

על מה בדיוק התכוונת נראה טוב אבל יהיה יקר, ללוח או למעבד?

תאמין לי שמכל ההודעות את שלך קראתי הכי לעומק אבל חיפשתי בכל זאת... אם אתה אומר שכנראה הקירור הזה לא יספיק אני ילך לבנתיים על הקירור סטוק ואם לא יתאים לי אני יחליף, מבין החברות שהצעתי איזה הכי כדאי? וגם עדיין אם יש הצעות לכרטיס ATI אני ישמח לשמוע.

אם זה ככה בקשר להארד דיסק זה אומר שהביצועים של הראפטור עד כדי כך גרועים? כי אם באמת "יהיה הבדל קטן בדברים מסויימים" אז לא שווה לקנות אותו...

הספק סגור אותו אני יקח...

אמממ אני לא ספציפית סגור על המארז הזה אני ישמח לראות הצעות אחרות, ויש למישהו מושג מה הרעש שמוציא המאוורר צד?

אמממ לא ממש אמרת שיש לו כפתור בקרת מהירות אבל טוב לדעת, בכל מקרה ראיתי עליו כל מיני ביקורות ולא היו הכי מרוצים, איזה מתחרים יש לו? (ושוב דגש על השקט וזה שאני רוצה להגיע לפחות ל3.5 ויותר עם הQ6600)

יש לי כרגע פאנל שליטה על מאוררים של sunbeam ואני מאוד מרוצה עליו בזמנו החזקתי עליו כמות מטורפת של מאווררים והוא עמד בה בקלות, אבל לא מעוניין שיהיה לי פאנל כזה במחשב החדש... אלא אם כן אתם מכירים אחד כזה שמשולב עם קורא כרטיסים ומתאים ל3.5"?

המסך שלי תומך עד 1024*1280 בלי שאני יתחיל לחפש את עצמי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים