עבור לתוכן

מחפש דרכים להרוג את אחותי

Featured Replies

פורסם

בעעעעעע!!!!!

אחותי הכלבה התלוננה שיש ניתוקים מהאיטרנט (להעלות את הFBS, להתקין תוכנה, מזה משנה...) עכשיו אני עובד כבר איזה 3 חודשים בשביל לסדר שרת, שלא יהיה את כל הניתוקים, ושמדפסת תעבוד כל הזמן..

והיום, הפעלתי את השרת, P166 עם ווידוס 2000 עובד כמו P4 2.2.... עם 4 הרדיסיקם כדי שתגבה את המסמכים המפגרים שלה!, והמדפסת עובדת כל הזמן, הסברתי לה איך לגשת אליו דרך Remote Administrator v2.1, איך להתחבר, איך להתנתק.

ומה הכלבה שתיחנק עושה לי?!?!

סיימה לגלוש ומתנתקת מהאינטרנט שאני גולש!!!!!!!!!!, ומוריד קבצים, ומדבר עם אנשים!!!!!!!!!

תנו לי דרכים להתעלל בכלבה!!!!!!!!

:AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:

• תגובות 66
  • צפיות 9.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

HHAHAHAHAHHAHHAHAHAAH

:lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

כן אבל שכחכת בטח להסביר לה לא להתנתק מהאינטרנט!

בכל מקרה תמיד רציתי לראות איך אפשר לעקור למישהו את הלב דרך הגרון... ;D

(תצלם בווידאו ותעלה לפורום)

פורסם

תשלח אותה לעבודות שרות מדינה בבית אבות עים זקנים חרמנים !!! שרוצים שיעשו להם מיקלחת !!!!! ושיוציאו להם את הקטטר !!!! לפני !!!

:lol: : :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם
בכל מקרה תמיד רציתי לראות איך אפשר לעקור למישהו את הלב דרך הגרון...

יש תיאור די נחמד במורטל קומבט (: רק חבל ששם זה דרך הבטן.

פורסם

ראה קובץ מצורף ;D

פורסם

בעעעעעע!!!!!

אחותי הכלבה התלוננה שיש ניתוקים מהאיטרנט (להעלות את הFBS, להתקין תוכנה, מזה משנה...) עכשיו אני עובד כבר איזה 3 חודשים בשביל לסדר שרת, שלא יהיה את כל הניתוקים, ושמדפסת תעבוד כל הזמן..

והיום, הפעלתי את השרת, P166 עם ווידוס 2000 עובד כמו P4 2.2.... עם 4 הרדיסיקם כדי שתגבה את המסמכים המפגרים שלה!, והמדפסת עובדת כל הזמן, הסברתי לה איך לגשת אליו דרך Remote Administrator v2.1, איך להתחבר, איך להתנתק.

ומה הכלבה שתיחנק עושה לי?!?!

סיימה לגלוש ומתנתקת מהאינטרנט שאני גולש!!!!!!!!!!, ומוריד קבצים, ומדבר עם אנשים!!!!!!!!!

תנו לי דרכים להתעלל בכלבה!!!!!!!!

:AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:

זאת בסה"כ אחותך, אתה לא רוצה לפגוע בה באמת....

פורסם

אם תסביר לה לאט היא תבין מהר... :D

פורסם

;D היא בלונדינית ;D

בלי להעליב את קהילות הבלונדיניות כי גם אחותי כזאת

פורסם

אותי לימוד לא להתעסק עם בלונדיניות...

פורסם

פשוט וקל תשרוף אותה

פורסם

כדור אחד ברקה,

יעשה את העבודה.

;D

פורסם
  • מחבר

היא לא בלונדינית, ג'ינגית.

ו....אני מחפש דדכרים אפשריות שיכאיבו לה...מאוד!!!!

פורסם

על דברים כאלו אנשים נכנסו לכלא..ואני לא מדבר על רצח שעל זה עוד ניחא לפחות נהנת מהאקט עצמו של הרצח

אלא על שטיות וכתיבת שורות טפשיות ..ראה כתבה ב YNET...

לכן אני ממליץ למנהלי הפורום למחוק את ההודעה הזו לפני שזה יגיע לאחותו ויהיה כאן סלט!!!!

השמרו בדיבריכם כי האניטרנט הינו מקום בוגדני בימינו!!! :nono:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים