עבור לתוכן

חיבור סאב-וופר למחשב - עזרה

Featured Replies

פורסם

אז יש לי סאב של חברת Infiniti וכרגע, המקום היחידי שהצלחתי לחבר אותו הוא לטלויזיה בעזרת חיבורי RCA (אדום - לבן) עכשיו, הייתי רוצה לחבר אותו למחשב אז איך אני עושה זאת? יש לי כבלי RCA (לבן ואדום), עוד כמה כבלים (שחורים ואפורים, נראים כמו RCA או שזה זה, אני לא ממש מבין בזה), מתאם כזה שקיבלתי עם המחשב שבצד אחד הוא מתחבר לכרטיס מסך (S-VIDEO) ובצד השני יש 3 בננות (אדום, ירוק, כחול), כבל S-VIDEO, ויש לי במחשב כניסות של קול בצבע ירוק (רמקולים), אדום (מיקרופון), כחול, ורוד, כתום, אפור ואדום. זה מה שיש לי כרגע, אם אני אצטרך, אין לי בעיה לקנות עוד כבלים.

האם אני יכול לחבר את הסאב למחשב בעזרת הכבלים שיש לי? או שאני אצרך לקנות אחרים?

פורסם

לפי מה שתיארת, אתה צריך כבל שיכנס ליציאה הירוקה במחשב, ויוציא 2 RCA. כבל כזה עולה 10-15 ש"ח. אותו כבל כמו שמחברים בחיבור פשוט מחשב למערכת סטריאו.

פורסם
  • מחבר

אבל בחיבור הירוק מחוברים הרמקולים שלי. מהסאב יוצאים 2 RCA אדום ולבן ואני צריך להכניס אותם איכשהו, כשאני מכניס אותם לכל אחד מהצבעים (ניסיתי את כולם) אז החיבור ממש רופף משום מה.

פורסם

נו - תנסה לעשות מה שאמרתי לך, אפילו לחבר רק את הסאב בשביל לנסות ותשמע אם הוא עובד. אם זה יעבוד- אח"כ הוא צריך להיות מחובר כך, אבל לחיבור הכתום במחשב - ויפעל רק בהתאם לדרייבר, או למקור שתהיה לו יציאה לסאב. נסה קודם לחבר אותו לירוק עם כבל כמו שאמרתי לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים