עבור לתוכן

צריך עזרה ברכישת מחשב נייד

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם..

קיוויתי שתוכלו לעזור לי למצוא מחשב נייד שמתאים לכמה דרישות שאני מחפש.

להלן הדרישות:

דומה במפרט ל- MSIM662

עם מעבד אינטל T5500

ניתן לרכוש ללא מערכת הפעלה

כרטיס מסך קצת יותר חזק מהאינטל G950

זיכרון פנימי 1024 MB

זיכרון קשיח 80-12 GB

מחיר: עד 4500-5000

אני מודה לכם מראש על כל עזרה שתוכלו לספק.

פורסם
ניתן לרכוש ללא מערכת הפעלה

נכון לעכשיו זו דרישה בעייתית מאוד. אולי אני טועה אבל לפי מה שאני יודע בארץ רק MSI מאפשרים לרכוש נייד ללא WINDOWS.

כל שאר המותגים נמכרים עם ןןינדוס מותקן מראש. אולי זה ישתנה בעתיד כי שמעתי שבחו"ל DELL ושאר החברות מתחילות להציע ניידים עם LINUX אבל בינתיים זה המצב בישראל.

פורסם
  • מחבר

אוקיי,

נשאל שאלה אחרת:

אני צריך מחשב נייד שיהיה מספיק חזק בשביל להריץ משחקים בצורה טובה במחיר שרשמתי.

הבנתי שמערכת הפעלה מובנית מייקרת את העסק בהרבה אז העדפתי בלי.

האם לפי דעתך הMSIM662 מתאים למה שאני צריך או שעדיף לי לקנות דגם אחר (ואם תוכל להמליץ לי על אחד זה יהיה נחמד)

תודה רבה

פורסם
הבנתי שמערכת הפעלה מובנית מייקרת את העסק בהרבה אז העדפתי בלי.

אני לא בטוח שבהרבה כי מדובר על גרסת OEM ואתה קונה את זה במסגרת אותה עסקה עם נייד. אני מנחש שמדובר בשליש מעלות חבילת הRETAIL המלאה.

MSIM662

אתה מתכוון לתצורה זו?

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=250&CatCode

עם תוספת מחיר עבור שדרוג מעבד, זכרון ודיסק קשיח הוא יעלה קצת מעל 4000 שזה מחיר לא רע בכלל ובתחום התקציב שלך אבל עבור משחקים :nixweiss:.

אני לא חושב. זאת אומרת, עבור משחקים ישנים ואף חלק מהמשחקים החדשים (באיכות מינימלית)-זה כן יתאים אבל למשחק חדש רציני ולמשחקים שיופיעו בקרוב - זה פשוט לא ילך. התקציב שלך הוא נמוך מדי עבור מחשב נייד שיאפשר משחקים באיכות טובה. ניידים טובים מיועדים לגיימרים (כמן ALIENWARE) שכוללים כרטיסי מסך חזקים במיוחד עולים הרבה מעל 10000 ש"ח. מחשב נייד סביר למשחקים חדשים עם כרטיס גרפי חזק יחסית (כמו TOSHIBA שלי) עולים בין 6000 ל-8000 ש"ח. לדעתי בתקציב שלך אתה יכול לקנות מחשב נייד מצויין אבל לא למשחקים.

פורסם
  • מחבר

אוקיי לדעתך האינטל G950 יכול להגיע לביצועים של X300 של ATI

אני לא ממש גיימר פשוט מידי פעם בזמן החופשי שלי אני אוהב לשחק משחקים כמו אנריל טורנימנט ובאטלפילד.

מבחינת האיכות חומרים של המכשיר (סוללה, הארד-דיסק) וכו', האם אתה חושב שהוא אמין ושווה רכישה?

פורסם
אוקיי לדעתך האינטל G950 יכול להגיע לביצועים של X300 של ATI

לדעתי X300 קצת יותר טוב מGMA950.

ראה כאן לתוצאות הבנצ'ים:

http://www.notebookcheck.net/Comparison-of-Grafic-Cards.130.0.html

מבחינת האיכות חומרים של המכשיר (סוללה, הארד-דיסק) וכו', האם אתה חושב שהוא אמין ושווה רכישה?

כדאי שמישהו שהיה לו מחשב של MSI יתן לך תשובה על זה כי יש לי ניסיון עם HP, LENOVO ו-TOSHIBA אף פעם לא ראיתי בפעולה מחשב של MSI.

פורסם
  • מחבר

אז אולי אתה יכול להמליץ לי על מחשב אחר שיש בו כרטיס מסך קצת יותר חזק מה G950 (למשל ה- X300)

תודה רבה

פורסם

הדגם היחיד שאני מכיר עם כרטיס גרפי יעודי סביר (לא למשחקים כבדים אבל יותר חזק מGMA950) זה בדגם של HP:

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3026&scat=320&tcat

אני חושב שאפשר להשיג אותו בקצת מעל 5000 אם לשלם במזומן ללא תשלומים וזה קרוב למסגרת התקציב שלך, אבל שלא תהיה לך טעות - זה רחוק מלהיות מפרט אידיאלי. מעבד הוא אחד החלשים בסדרה. זכרון בא בצורה של שני מודולים -> אין חריץ פנוי לשדרוג עתידי. מסך הוא 14.1 ולא 15.4 (טוב, חלק רואים בזה יתרון ולא חסרון, זה תלוי). בקיצור לא מעורר התלהבות רבה.

בעקרון יש לך שלוש אופציות:

1 - תוותר על רעיון לשחק במשחקים חדשים ואז תוכל למצוא מחשב נייד מצויין שיתאים לתקציב הנוכחי שלך אבל יכלול GMA950 מובנה.

2 - תגדיל תקציב עד ל-6500 או 7000 ש"ח אז תוכל לקנות נייד חזק מאוד.

3 - אולי יש לך אופציה לקנות נייד בחו"ל בדולרים ואז שמישהו יביא לך אותו ללא אריזה ומבלי לשלם מע"ם בכניסה לארץ. אז 5000 שלך יספיקו לקנית מחשב נייד חזק אבל לא לרבים יש אפשרות כזו. לי לא הייתה אופציה כזו כשקניתי את שלי כי לא נסעתי לחו"ל הרבה מאוד זמן ולבקש ממישהו, טוב, זה קצת בעייתי אבל אם יש לך קרוב משפחה שנוסע אז אולי תוכל לארגן משהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים