עבור לתוכן

המחשב של בני זקוק לפירמוט ושדרוג קטן - תקציב עד 500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

המחשב של בני זקוק לפירמוט ושדרוג קטן.

היום הוא פועל בקונפיגורציה שלהלן:

Gigabyte GA-K8N51GMF-9, nForce4

AMD athlon 3000 Venice 939

256MB DDR 400MHz X2

יש למשהו הצעות? תקציב עד 500 ש"ח.

פורסם

זיכרון תוסיף ל 1GB או ל2GB בשביל ויסטה*.

*אם תחליט לשדרג את הזיכרון תזכור שאתה לא יכול להשתמש בו במחשב\שדרוג הבא כאשר לוחות DDR1 הולכים ונהיים קשים יותר ויותר להשגה אז קח בחשבון.

פורסם
  • מחבר

תוסיף את התקציב לשדרוג לכותרת כמתבקש מחוקי הפורום אחרת השרשור ינעל:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=51049.0

מה מטרת השדרוג?

קצת משחקים, הרבה אנטרנט icq, מוזיקה.

פורסם

הזיכרון עולה עצמו רק חצי מהמחיר וכרטיס מסך למשחקים מתחיל מ600 ומעלה, ואני מדבר על כרטיס בינוני ומעלה.

פורסם

ב500 שקל לא תשדרג כלום.

אני משער שהילד אומר שאף משחק לא רץ לו על המחשב?

ובכן, המפרט הזה, שלבטח נקנה בזמנו ב2000 שקלים, לא מסוגל להריץ דבר - יש לו מעט מדי זכרון ובקונפיגורציה שלא מתאימה לשדרוג (שני סטיקים), יש לו מעבד חד ליבתי, ואין לו כרטיס מסך אלא משולב בלבד.

שני הרכיבים שדורשים שדרוג משמעותי כפי שאני רואה זאת הם כמות הזכרון וכרטיס המסך. את המעבד בסוקט 939 נשאיר כמו שהוא, למרות שניתן לשדרגו לכפול ליבה ב400 שקלים.

נגיד שתמכור את הזכרונות שיש לך ב200 שקלים, ותקנה סטיק בודד של 1GB ב-370 שקלים (ואפשר פחות אם תקנה יד שניה)- כבר תוכל להתקין ויסטה, דבר שאתה לא יכול כעת. לא צריך 2GB בשביל ויסטה. מניסיון, אפשר להריץ HOME PREMIUM ללא בעיות על מחשב עם 1GB, עם AERO מופעל.

ב600 שקלים נוספים הייתי קונה GF 8500.

ושוב, שדרוג לכפול ליבה הוא חיובי, כל עוד אתה יכול לעשות זאת, בהתחשב בסוקט המיושן של לוח האם:

http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=ADA3800CUBOX-Tray&affiliate=zap

פורסם
  • מחבר

זיכרון תוסיף ל 1GB או ל2GB בשביל ויסטה*.

*אם תחליט לשדרג את הזיכרון תזכור שאתה לא יכול להשתמש בו במחשב\שדרוג הבא כאשר לוחות DDR1 הולכים ונהיים קשים יותר ויותר להשגה אז קח בחשבון.

כלומר, אם אני רוצה לשדרג זכרון אני צריך לרכוש שני מודולים של 256MB או שני מודולים של 512MB מסוג DDR 1? אני לא יכול להשתמש ב- DDR2?[br]פורסם בתאריך: 18.05.2007 בשעה 17:06:42

ב500 שקל לא תשדרג כלום.

אני משער שהילד אומר שאף משחק לא רץ לו על המחשב?

ובכן, המפרט הזה, שלבטח נקנה בזמנו ב2000 שקלים, לא מסוגל להריץ דבר - יש לו מעט מדי זכרון ובקונפיגורציה שלא מתאימה לשדרוג (שני סטיקים), יש לו מעבד חד ליבתי, ואין לו כרטיס מסך אלא משולב בלבד.

שני הרכיבים שדורשים שדרוג משמעותי כפי שאני רואה זאת הם כמות הזכרון וכרטיס המסך. את המעבד בסוקט 939 נשאיר כמו שהוא, למרות שניתן לשדרגו לכפול ליבה ב400 שקלים.

נגיד שתמכור את הזכרונות שיש לך ב200 שקלים, ותקנה סטיק בודד של 1GB ב-370 שקלים (ואפשר פחות אם תקנה יד שניה)- כבר תוכל להתקין ויסטה, דבר שאתה לא יכול כעת. לא צריך 2GB בשביל ויסטה. מניסיון, אפשר להריץ HOME PREMIUM ללא בעיות על מחשב עם 1GB, עם AERO מופעל.

ב600 שקלים נוספים הייתי קונה GF 8500.

ושוב, שדרוג לכפול ליבה הוא חיובי, כל עוד אתה יכול לעשות זאת, בהתחשב בסוקט המיושן של לוח האם:

http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=ADA3800CUBOX-Tray&affiliate=zap

נו, נעלה את התקציב.

אז מה לדעתך עדיף: לשדרג זכרון + כרטיס מסך או זכרון + מעבד כפול ליבה?

כעת י לי שתי זכרונות של 256MB האם אני יכול להוסיף שני מודולים של 256MB/512MB?

פורסם

סטיק בודד של 1GB. תמכור את הזכרונות שיש לך, לא תוכל לעשות איתם כלום. אתה לא יכול להפעיל 2*256 + 512. זה לא עובד ככה.

סטיק בודד של 1GB עולה 370 שקלים חדש.

אתה לא יכול להפעיל זכרונות DDR2, רק DDR1.

מעבד: X2 3800+ לסוקט 939. עולה 400 שקל.

כרטיס מסך - 8500GT, עולה 600 שקלים.

כלומר, לפני שתמכור את הזכרונות (ותוכל להשיג עליהם אולי 100 שקל לסטיק, כלומר 200 סך הכל), אתה עומד בפני הוצאה של 1400 שקלים לחומרה חדשה.

אם תמכור גם את המעבד שלך באיזה 200 שקל (אני בספק אם יהיו קונים), אולי תצא בהוצאה של 1000 שקל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים