עבור לתוכן

מפרט למחשב מקסימום 3500 ש"ח למשחקים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ויום טוב

רציתי שתעזרו לי אני מחפש מחשב בסכום של מקסימום 3.5Kללא מסך לאחים שלי שיתאים למשחקים של בערך עד היום למשהו חזק ביותר משום שבסוף הקיץ קונים גם לי מחשב אז שיישאר כסף להורים שלי לקנות מחשב חזק ;D, עכשיו חיפשתי בהרבה אתרים מפרטים של מחשבים ואני גר באיזור חיפה והקריות ואני לא יודע מאיזה חנויות כדאי לקנות וחשבתי על לקנות מקייאספי אבל אמרו לי שהם גנבים לכן אני צריך דעה של מישה שיעזור לי לדעת איזו חנות טובה בשירות ובאיכות ובמחיר באיזור חיפה,

ועכשיו למפרט, לקחתי איזה מפרט שנראה לי בסדר מקייאספי אבל אני לא יודע אם הכרטיסי מסך של חברת Point of view טובים.

הנה המפרט:

מעבדי אינטל Core 2 Duo E6320, 1066Mhz, s775, 4MB

לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E

זכרונות DDR II 800 1GB TwinMOS TwiSTER (512MBx2) Dual Channel

דיסקים קשיחים Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II

כרטיסי מסך Point Of View 7600GT 256MB GDDRIII, TV, DVI, PCI-E

כרטיסי קול 7.1 Channel Audio

צורבים Optiarc AD-7170A DVD±RW x18, DL x8 Black

ציוד רשתות On Board 10/100/1000

מארזים HEC CI-6A21 Black & Silver, JSP-TECH PS-05 BIG Fan 500W

מקלדות Microsoft Internet

עכברים Microsoft Basic Optical Mouse

רמקולים, אוזניות ומיקרופונים Labtec Labtec Pulse 285 2.1

מחיר: 3260 ש"ח

הציוד הקיפי הוא משני ואני חשוב כלכך , תגידו לי מה אתם אומרים על המפרט אם יש כמה דברים שאפשר לשדרג ואם המחיר משתלם.

ויש לי עוד כמה שאלות:

1) הבנתי שיותר חשוב כרטיס מסך מאשר מעבד למשחקים,זה נכון? ואם כך עדיף ללכת על מעבדי AMD?

2) שאלה נוספת בקשר זכרונות מה זה אומר CL5 CL4 וכל השאר אני לא הבנתי בדיוק? וגם מי טוב יותר המספר הגבוהה או הנמוך?

3) מה יותר עדיך מעבד AMD או מעבד אינטל או מעבד אינטל שעבר OC?

4) ושאלה אחרונה ראיתי כל מיני רכיבים שכתוב עליהם SuperOver Clock זה אומר שעשו כבר לרכיב OC?

תודה רבה מראש לעוזרים ושבת שלום לכולם :)

פורסם

אם אתה לא מתכנן OC עדיף לך AMD

קח 2 ג'יגה זיכרון

פורסם
  • מחבר

אממ הבעייה עם אוברקלוק שאני לא יודע איך עושים את זה וניסיתי ולא הבנתי איך ופחדתי לשוף את המעבד, אולי אני יכול לבקש מהחנות שתעשה?

ובבקשה אם יש לכם מפרטים יותר טובים תציעו לי אותם אני חייב את זה עד יום שני, וחשבתי שאולי עדיף לשים כרטיס מסך Geforce 8600 GTS מה דעתכם אני יכול להכניס אותו במחיר של עד 3500 אפשר קצת להעלות את המחיר כמובן אבל בעוד מקסימום איזה 300 שקל

פורסם

אז אל תלך על אינטל ותקנה AMD 4600X2

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים