עבור לתוכן

יש בידי את הR600!!!

Featured Replies

פורסם

מאיפה אני יכול להוריד תא הדמו למשחק ?

LP

• תגובות 230
  • צפיות 23.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

אין עוד איזה הדגמה חיה על הDX10 שאפשרי לבדוק?

פורסם

יש את הדמו הזה של Nvidia... אבל יש מצב הוא קשור לדרייוורים שלהם.

פורסם

המסך שלך לא מנצל את הכרטיסים (הוא גם מאד רחוק מזה), רזולוציה נמוכה מאד.

פורסם

מוסרי אחי תגיד, מי מחזיק מערכת כזאת, ומסך כזה? כאילו מי מריץ משחקים ברזולוציות כאלה? ואתה עוד רוצה CF למה?!?! :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

טוב לי עם מה שיש לי...עכשיו אתם צודקים לגבי הLP יש לי בעיה איתו,שמתי לב אחרי התגובות אמרתי אני חייב לבדוק מה לא בסדר פה עד ששמתי לב שאני משנה הגדרות עושה שמור הגדרות יוצא לתפריט הראשי חוזר להגדרות זה מאופס למצב שבו היה מקודם...מישו יודע למה זה?

פורסם

ברזולוציה הזאת גם ה - 8800GTS 320MB היה נותן לך את אותן התוצאות :s07: (בשביל מה CF ? :kopfpatsch:)

מי צריך 24AA ו - 16AF אם הרזולוציה כל כך נמוכה.

זה פשוט טמטום.

אתה סתם זורק כסף וקונה חומרה יקרה שאתה אפילו לא יכול לנצל מבלי להבין מה אתה עושה.

פורסם

על איזה מסך מדובר?

פורסם

ברזולוציה הזאת גם ה - 8800GTS 320MB היה נותן לך את אותן התוצאות :s07: (בשביל מה CF ? :kopfpatsch:)

זה פשוט טמטום.

אתה סתם זורק כסף וקונה חומרה יקרה שאתה אפילו לא יכול לנצל מבלי להבין מה אתה עושה.

א) מאיפה לך שהוא לא הולך ליקנות מסך שינצל את הכרטיס מסך? כנ'ל גם לגבי מערך CF.

ב) תן לבן אדם הרגשה טוב, תמיד אתם פה בפורום מנסים להוציא את מי שקנה משהו פרייר.

ג) מוסרי אחלה כרטיס מסך תתחדש!! וכמובן תהנה!!

פורסם

זה לא רק העיניין של המסך ... מוסרי אוהב להריץ משחקים ברזולוציות כאלו. גם שהיה לו X850XT בזמנו הוא הריץ משחקים ברזולוציות של 1280@X :kopfpatsch:

פורסם

זה פשוט טמטום.

דניס, אני מבין את הדאגה שלך לכלל. ואני מבין את התסכול שלך לראת מישהו "פראייר". אבל בחיאת רבאק תן לבן אדם להנות ממה שיש לו. אם הוא היה בא להתלונן, אז היית יכול אפילו גם לצחוק עליו ולהגיד "אמרתי לך שזה טמטום" אבל לבינתיים תן לו להנות.

פורסם

זה לא רק העיניין של המסך ... מוסרי אוהב להריץ משחקים ברזולוציות כאלו. גם שהיה לו X850XT בזמנו הוא הריץ משחקים ברזולוציות של 1280@X :kopfpatsch:

RTTW, אתה יודע באיזה תאריך מוסרי היה לו 850XT? עוד ליפני שנירשמת

חח רואים מישתמש כפול בכול זואת רק 9 הודעות.

פורסם

זה נפוץ פה בפורום , שאנשים קונים כרטיסי מסך באלפי שקלים ומסך ב-1000 ש"ח

פורסם

אני למשל

יש לי מסך 17 רגיל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים