עבור לתוכן

cnc tw לא עובד!!

Featured Replies

פורסם

היי,

קניתי את המחשב לפני יומיים (המפרט בצד ימין) ולא מצליח להפעיל את המשחק בכלל, האם פיספסתי משהו? כשאני מנסה להפעיל הוא מראה לי 50 אחוז בCPU ולא עולה.מה אפשר לעשות? :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

לא עדיין לא הסתדר זה ממש מלחיץ אותי כאילו,אין מצב שזה לא יעלה לי אחרת אני מת :s05:

פורסם

תנסה את גירסת הדמו של המשחק, וליבדוק עם גם שמה יש את אותה הבעיה, עם כן אין לי מושג, עם לא אז בעיה במשחק.

יש לי עוד שאלה, קנית את המשחק או הורדת?

פורסם

המשחק אפילו לא מראה הודעת EROER?

פורסם
  • מחבר

אנשים אני אובד עצות עשיתי הכל,עדכנתי דריברים,התקנתי את המשחק בכונן אחר ושום דבר אותה התופעה.אני לא מבין,במחשב הקודם זה עבד טוב אולי זה קשור למעבד או משהו? למישהו יש מערכת דומה לשלי ויש לו גם בעיות עם המשחק? אני לא מאמין שאחד הדברים החשובים לי לא עובדים זה פשוט יאוש. :'(

פורסם

לעדכן directx ניסית?

פורסם

תתאר בצורה ברורה יותר את הבעיה:

כשאתה מנסה להפעיל את המשחק- הוא נפתח וקורס? לא מגיב בכלל?

ההתקנה התבצעה מהדיסק שאיתו הותקן המשחק במחשב השני?

ניסית להתקין כבר מחדש?

פורסם

נדמה לי שצריך להתקין דרייבר מסויים למעבדי AMD כפולי ליבה - התקנת אותו?

פורסם
  • מחבר

בוא אנסה לתאר את הבעיה בדיוק ולענות על שאלות:

התקנתי דריבר של AMD שמתאים לכפולי ליבה. ההתקנה של המשחק עובדת בסדר כלומר הוא מתקין והכל.אבל שאני בא להפעיל את המשחק נפתח חלון של המשחק ואז הוא נתקע,הוא פשוט לא מגיב ובTASK MANAGER אני רואה את התהליך CNC3.EXE והוא על 50 אחוז של הCPU ולא עולה המשחק.התקנתי גם את DIRECTX האחרון כלומר גם זה מעודכן.אני אנסה עוד פעם להסיר את הדריבר הקיים של הכרטיס ולנסות להתקין אותו עוד פעם.דיברתי גם עם החנות שקניתי את המחשב והוא אומר שלא אמורה להיות שום בעיה,אני חוזר ואומר:אותה התקנה עבדה במחשב הקודם מצויין ונורא מוזר מה שקורה פה. :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים