עבור לתוכן

לכל אלו שמחכים ל2900XTX, נחשף תאריך יציאתו!!!

Featured Replies

פורסם

כרגע ATI בבעיה, אני מאמין שבדור הבא ה650 היא תפתח פער רציני על נווידיה..

כרגע שני החברות בבעיה במשחקי DX10, ואנוידיה עוד יותר בבעיה! במיוחד שעוברים לרזולוציה גבוהה יותר.

http://www.legitreviews.com/article/504/3/

• תגובות 88
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מאיזה נסיון? פוטושופ? מאיה+מנטל ריי ב-64 ביט? או שאתה מריץ סופר-מאריו... סליחה! סופר-פאי.

הא.. שכחתי לא צריך FX מספיק 6000 קורע ל-E6600 את הצורה ב-64 ביט, פוישששששש ולחשוב שמדובר בארכיטקטורה בת 3 שנים. :kopfpatsch:

http://techreport.com/reviews/2007q1/cpus/index.x?pg=9

וואו..איפה ה-E6600 שם בכלל? יש למישהו זכוכית מגדלת?

אתה לא מכיר אותי בכלל, על מה אתה צוחק?

כרגיל (לא מפתיע) אתה בוחר סלקטיבית מה שאתה מוצא לנכון. תסתכל על שאר הבדיקות...

ושורה תחתונה:

The fact that Intel retains the overall performance crown comes as no surprise. As we said at the outset, AMD has no real answer to the Core 2 Extreme X6800 among its dual-core processors. Also, Intel's quad-core CPUs tend to scale better than AMD's Quad FX platform, especially for typical desktop-class applications. Our move to Windows Vista x64 has done little to alter this dynamic. At the same time, Core 2 processors tend to draw less power and to be more energy efficientsometimes markedly sothan Athlon 64s. Right now, Intel has the magic combination of a superior processor microarchitecture and a more mature, fully realized 65nm manufacturing capability working together on its side

פורסם

אתה לא מכיר אותי בכלל, על מה אתה צוחק?

אז בוא נכיר, תביא את הלינק לאתר של החנות מחשבים שלך.

אולי סוף סוף נרכיב מפרטים מעוד חנויות חוץ מ-IQPC, בסוף עוד יחשבו שהם נותנים חסות לפורום. ;)

פורסם

אורי הבנו שאתה פאן בוי של ATi + AMD, די מספיק מריבות, מה אתה מנסה להוכיח פה? סליחה על הביטוי אתה ממש ילדותי.

פה זה לא משחקי כוח, אתם רוצים להמשיך לריב יש הודעות פרטיות, ICQ, וכוליי...

תחזרו לנושא כבר שהוא לא E6600 הוא HD2900XTX.

הנתונים היבשים של הati טובים בהרבה מאלו של נווידיה, כרגע יש בעיות של פליטת חום בעיקר שמונעים מהכרטיס להציג את היכולות שלו, לאורך הזמן ati מוציא דור ביניים ולאחר מכן מוציאה דור שחזק בהרבה...כמו x1800 ומייד לאחריו x1850 ...זה מה שיהיה פה לדעתי..תוך חודשיים שלושה יהיה פה דור משופר שיציג עליונות של נווידיה עד ליציאה של הg90 שיגיע עוד הרבה זמן..

:xyxthumbs:

כניראה שזה באמת מה שיקרה.

מישהו יודע על תאריך שיחרור של הדרייבר הבא של ATi?

פורסם

אז בוא נכיר, תביא את הלינק לאתר של החנות מחשבים שלך.

אולי סוף סוף נרכיב מפרטים מעוד חנויות חוץ מ-IQPC, בסוף עוד יחשבו שהם נותנים חסות לפורום. ;)

קודם כל, זה נוגד את החוקים ולדעתי זה הורס את הפורום שיש התערבות סמויה וגלויה של בעלי אינטרסים. סתם מגעיל.

שנית, אם אתה מאזור הצפון אז זה רלוונטי בפרטי :)

פורסם

שנית, אם אתה מאזור הצפון אז זה רלוונטי בפרטי :)

חבל אני לא מהצפון, בדיוק מהצד השני.

שלח לי בפרטי לינק בכל זאת, מתוך עניין. :)

פורסם

אתם עדיין לא מבינים שאי-אפשר להתווכח עם אורי?

גם אם תוכיחו לו מעל לכל ספק שהוא טועה - הוא פשוט יתעלם ממכם ויחזור על אותן שטויות מאוחר יותר

פורסם

היה פה מצ'עמם אם לא היה עם מי להתדיין/להתווכח , לא? :lol::lol: :lol:

פורסם

אתם עדיין לא מבינים שאי-אפשר להתווכח עם אורי?

גם אם תוכיחו לו מעל לכל ספק שהוא טועה - הוא פשוט יתעלם ממכם ויחזור על אותן שטויות מאוחר יותר

אחי אל תשים לב אני עייף, שיט איפה כדורי שינה. :kopfpatsch::sleep:;)

פורסם

7 עמודים ואף אחד לא תיקן את הסטלנים שאומרים לחכות ל650 ארכיטקטורה חדשה ובולשיט אחר?

650 זה הקטנה של ה600 ל65NM מה שאמור להוריד את ההספק והחום מהמפלצת הזאת ואולי להעלות עוד קצת תדרים מהמפעל+בתאוריה לשפר את פוטנציאל הOC

אני מתפלא שדובי זובי עדיין לא הגיב פה... לרוב יש לו תגובות מעניינות

פורסם

כרגע ATI בבעיה, אני מאמין שבדור הבא ה650 היא תפתח פער רציני על נווידיה..

::)

איפה כבר שמענו את זה?

הפער היחיד שהיא אולי תוריד זו את צריכת החשמל.

הנתונים היבשים של הati טובים בהרבה מאלו של נווידיה, כרגע יש בעיות של פליטת חום בעיקר שמונעים מהכרטיס להציג את היכולות שלו, לאורך הזמן ati מוציא דור ביניים ולאחר מכן מוציאה דור שחזק בהרבה...כמו x1800 ומייד לאחריו x1850 ...זה מה שיהיה פה לדעתי..תוך חודשיים שלושה יהיה פה דור משופר שיציג עליונות של נווידיה עד ליציאה של הg90 שיגיע עוד הרבה זמן..

מה לעשות שנתונים יבשים לא מהווים סקר ביצועים?

מה שקבוע זו הליבה.

פורסם
  • מחבר

::)

איפה כבר שמענו את זה?

הפער היחיד שהיא אולי תוריד זו את צריכת החשמל.מה לעשות שנתונים יבשים לא מהווים סקר ביצועים?

מה שקבוע זו הליבה.

מתיי תצאה ליבת הR650 בכלל?

כל העניין הזה מסכיר לי את כרטיסי הדור הקודם...

פורסם

7 עמודים ואף אחד לא תיקן את הסטלנים שאומרים לחכות ל650 ארכיטקטורה חדשה ובולשיט אחר?

650 זה הקטנה של ה600 ל65NM מה שאמור להוריד את ההספק והחום מהמפלצת הזאת ואולי להעלות עוד קצת תדרים מהמפעל+בתאוריה לשפר את פוטנציאל הOC

אני מתפלא שדובי זובי עדיין לא הגיב פה... לרוב יש לו תגובות מעניינות

650 לא משנה כלום

פורסם
  • מחבר

650 לא משנה כלום

אז מה הוא כן משנה?

פורסם

אז מה הוא כן משנה?

כתבתי בציטוט מה הוא כן משנה

פאק!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים