פורסם 2007 במאי 1718 שנים כמעט סיימתי את 2 הקמפיינים הראשונים (נשארה לי המשימה האחרונה של הNOD) ואז החלטתי לעדכן את המשחק.כול השמירות שלי נמחקו..... יש קוד שמקפיץ שלבים? (כי ממש אין לי כוח להתחיל הכל מחדש)(ד"א המשחק מקורי)
פורסם 2007 במאי 1718 שנים תגבה את הקבצים שאתה עורך למקרה שתצטער או משהו. לך ל: Start>Run תרשום: %appdata% כנס ל Command & Conquer 3 Tiberium Wars\Profiles\nameofyourprofile nameofyourprofile= שם הפרופיל שך. תערוך את הקובץ movies.ini תמחק את כול המילים שם. תעתיק את כול מה שרשום פה ותדביק על הקובץ שאתה עורך ואז תשמור. AlienCampaign_FinaleEALogoMovieG08BG14GDICampaign_Finale_Option_1GDICampaign_Finale_Option_3MissionBriefing_ALIEN_1_2MissionBriefing_ALIEN_1_3MissionBriefing_ALIEN_1_4MissionBriefing_GDI_5_1MissionBriefing_GDI_5_2MissionBriefing_NOD_3_2MissionBriefing_NOD_4_2MissionBriefing_NOD_4_4MissionBriefing_NOD_5_1MissionBriefing_NOD_5_2MissionBriefing_NOD_5_3MissionBriefing_NOD_5_4MissionEnder_GDI_1_1MissionEnder_GDI_3_3MissionEnder_GDI_4_1MissionEnder_GDI_5_2MissionEnder_GDI_PrologueMissionEnder_NOD_1_4MissionEnder_NOD_3_2MissionEnder_NOD_4_1MissionEnder_NOD_4_3MissionEnder_NOD_PrologueMissionIntro_ALIEN_1_1MissionIntro_GDI_1_1MissionIntro_GDI_1_4MissionIntro_GDI_2_1MissionIntro_GDI_2_2MissionIntro_GDI_3_1MissionIntro_GDI_3_3MissionIntro_GDI_4_1MissionIntro_GDI_5_1MissionIntro_GDI_5_2MissionIntro_GDI_PrologueMissionIntro_NOD_2_1MissionIntro_NOD_3_1MissionIntro_NOD_4_1MissionIntro_NOD_5_1MissionIntro_NOD_5_4MissionIntro_NOD_PrologueN13NodCampaign_Finalenone תערוך את הקובץ ProfileData.ini תמחק את כול המילים שם. תעתיק את כול מה שרשום פה ותדביק על הקובץ שאתה עורך ואז תשמור. PPK = 9999999999999999 זהו עכשיו אתה יכול להנות מהקמפיגן המוזר של SCRIN מקווה לראותך בקהילת הרשת של CNC http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=256092.0
פורסם 2007 במאי 1818 שנים מחבר תודה! ברגע שאני אסיים יהיה מוכן (בנתיים אני עושה SKRIMISH מול המחשב) להתמודד באינטרנט.
פורסם 2007 במאי 1818 שנים תודה! ברגע שאני אסיים יהיה מוכן (בנתיים אני עושה SKRIMISH מול המחשב) להתמודד באינטרנט. מול מחשב אחד זה בדיחה... אני יכול להגיד לך תטקטיקה שלו גם נ.ב אם אתה רוצה להתחיל ברגל ימין באינטרנט תראה את הREPLAYS...
פורסם 2007 במאי 1818 שנים מחבר אתה מוזמן להגיד מה הטקיטיקות שלו.... ומאיפה אני אמור להשיג REPLAY של מקצוענים? :
פורסם 2007 במאי 1818 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=256092.msg2259863#msg2259863 בסוף ההודעה
פורסם 2007 במאי 1818 שנים אתה מוזמן להגיד מה הטקיטיקות שלו.... ומאיפה אני אמור להשיג REPLAY של מקצוענים? : כמו שרומן הגיב איפה הREPLAYS ועכשיו לגבי טקטיקה של המחשב- כרגע הכי חשוב זה הטקטיקה של RUSHEר או STREMROLLER אתה יכול אפילו לבדוק בעצמך ולהציב אותו בסקרימס לבד ולסגור תשאר ולראות את התנהגותו. הוא קונה בדרך כלל בסדר הזה: משאית חשמל טנקים ומפה הלאה לפי התקציב חיילים \ טנקים ששחקן בדרל כלל עושה מנוף 2 משאיו- מוכר אחד מהמשאיות (משאיות = מבנה משאיות) חשמל טנקים ומפה הלאה לפי הסגנון שלו... תאמת בסוף החודש זה לא ישתלם לך ללמוד את זה. כי כול סגנון המשחק משתנה EA עשו עידכון + מאפסים דרגות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.