פורסם 2007 במאי 1718 שנים אני מבקש לדעת אם הצורב הבא טוב למיטב ידיעתכםLITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ואם לא אז איזה צורב SATA אחר טוב..
פורסם 2007 במאי 1718 שנים מחבר קודם כל תודה וסליחה שטעיתי במיקום ההודעה....עברתי על הצורבים המומלצים והצורב שאני צייניתי לעיל לא מופיע שם מופיעים רק LH-20A1H ו- LH-20A1P, אבל לא מופיע LH-20A1S.אם הוא לא מופיע ז"א שהוא לא מומלץ?בקשה נוספת חיפשתי בפורום פרטים על LIGHTSCRIBE וכל ההודעות שמצאתי היו התייחסות לנושא אבל אין הסבר שלו אם תוכל לומר לי אפילו בשני מילים מה זה בדיוק והאם שווה לקנות צורב LIGHTSCRIBE או שזה מיותר (כמובן שאם אדע מה זה בדיוק אוכל לשפוט בעצמי אם זה מיותר לי או לא....תודה....[br]פורסם בתאריך: 17.05.2007 בשעה 09:53:41טעות שלי הוא מופיע...[br]פורסם בתאריך: 17.05.2007 בשעה 09:56:05הוא אמנם מופיע אך מצויין שהוא לא תומך LIGHTSCRIBE...אז האם חשוב לי לקנות צורב שתומך LIGHTSCRIBE?
פורסם 2007 במאי 1718 שנים לייטסקרייב זה צריבת תמונה(כיתוב) על הפנים של הדיסק.מידע מפורט בסטיקי FAQ.הצורב שבחרת טוב מאוד וקצת מרעיש .
פורסם 2007 במאי 1718 שנים תאחלס זה נחמד אבל לא יותר מזה.אל תשכח שיש לקנות מדיות מיוחדות בשביל זה.לי בכל אופן זה לא מה שיגרום לי לקנות (או לא)צורב כזה אחר.
פורסם 2007 במאי 1718 שנים מחבר אם זה רק צריבת תוויות אז אני מסכים שזה בטח לא מה שיגרום לי לקנות צורב LIGHTSCRIBE כמו שאמרת די לי בכך שהצורב שצייניתי הוא SATA ולפי מה שאתם אומרים הוא גם טוב...אז אני חושב שאלך עליו...תודה רבה רבה לכולכם הייתם לי לעזר רב....
פורסם 2007 במאי 1718 שנים עברתי על הצורבים המומלצים והצורב שאני צייניתי לעיל לא מופיע שם מופיעים רק LH-20A1H ו- LH-20A1P, אבל לא מופיע LH-20A1S.לא יודע מה איתך, אבל זה הצורב שמופיע ראשון ברשימה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.