עבור לתוכן

הצעה לקירור למעבד Q6600 - Quad Core

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מחפש אחר פתרונות קירור למעבד מרובע ליבות, דגם Q6600, קירורים הקיימים בארץ (או שצריכים להגיע).

אם יש כמה אפשרויות, אם אפשר לדרג כל אחד לפי יעילות וכו

עריכה: קירור אויר בלבד, אין הגבלת תקציב.

תודה.

פורסם

קירור אויר?

קירור מיים?

תקציב?

כעיקרון לא היתי מתפשר על משהו פחות מטוניק טאוור (אם עוד ניתן להשיג אחד כזה בארץ) ואם לא אז Scythe נינג'ה פלוס.

פורסם
  • מחבר

אם אפשר שמות של חנויות שמוכרות את קירורים אילו

מצאתי שתי חנויות שמוכרות את ה scythe אך לא מצאתי חנויות שמוכרות את הטוניק (מאתר חיפוש)

גם אם אפשר הערכה לטמפרטורה שהמעבד הזה יכול להגיע במאמץ (בהנחה שאני אקנה קירור אויר איכותי, לא הקירור שבא עם המעבד)

פורסם

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2915

אם אפשרי להוסיף לו עוד מאורר היתי חושב גם על זה. בהחלט היתי משקיע גם במארז מאורר כמו שצריך עם מעבד כזה.

כפי שבטח ידוע לך המעבד הזה הוא תנור רציני וממה שראיתי הטמפ' שלו עם טוניק ודומיו במאמץ יכולה גם להגיע גם ל-55-60 מעלות ללא OC !

פורסם
  • מחבר

למי שמעוניין, אני כנראה אחליט על ה Q6600 במקום ה E6850 / E6600 שייצא בעתיד, משום שאני רוצה להיות מוכן למשחקים שיינצלו יותר מ 2 ליבות

המעבד הנוכחי שלי, P4, עובד על 60 מעלות במאמץ, ואני מקווה שה Q6600 יעבוד על טמפרטורה דומה, ואני אהיה מרוצה... טמפרטורה סבירה למעבד כזה כנראה, לא גבוהה מדי להצדיק קניית Dual core במקום, לדעתי

יש מושג אם המאוורר שבא עם בטוניק איכותי, או שיש אפשרויות יוצר טובות?

עוד אפשרויות שמצאתי, ואולי מישהו יודע אם אם יותר או פחות יעילים מהטוניק, Freezer 7 Pro, Thermalright Ultra 120 Extreme. אני לא בטוח בקשר לזמינות של הראשון בארץ.

פורסם

ה-Thermalright מעולה אבל אני די בטוח שאין אותו בארץ.

המאורר של הטוניק וגם של הנינג'ה טובים סה"כ אבל כמובן שיש דברים עדיפים (ורועשים בהתאם אני מניח)

אני היתי ממליץ פשוט להוסיף עוד מאורר אולי וכך להוריד עוד כמה טמפ'

פורסם
  • מחבר

טוב כיוון שכנראה שה Thermalright וה Tuniq לא קיימים פה, וה Freezer 7 Pro הוא לא משהו בהשוואה לכל האחרים המוזכרים פה,

האפשרות היחידה היא Scythe ninja plus

או אפשרות אחרת שמצאתי - Scythe Infinity, שמבצע יותר טוב מה Ninja (בהנחה שכולם משתמשים במאווררים הכלולים עם הקירור) לפי סיקור שמצאתי

אך אשמח למישהו עם נסיון שיודע שאכן ה Infinity יותר טוב מה Ninja, או לאפשרויות יותר טובות, אם קיימות בארץ

הבעיה שה Infinity מאוד כבד, אני לא בטוח שאני אלך עליו בגלל המשקל... עם זאת האפשרות השניה, ה Ninja, לא יעיל כמו השני...

האם יש חנויות שמוכרות מאווררי 120ממ איכותיים, למשל כמו Silenx Ixtrema ?

לא מתכנן המהרה

תודה

פורסם

אתה מתכנן OC עם המעבד ?

פורסם
  • מחבר

לא

אפשרות נוספת שמצאתי היא הזלמן 9700, אך מה ההבדל בין ה LED לבין ה NT (ה NT נראה עם לד ירוק לפי התמונה באתר היצרן, וה LED בצבע כחול, ואני לא רואה שום דבר שונה)

אך האם הוא תומך מרובע ליבות? רשום במפרט רק Core 2 Duo

אני משער שכן משום שה Q6600 משתמש באותה סוג תושבת כמו ה C2D?

פורסם

הזלמן ננחות בביצועים ממה שהצעתי וגם רועש הרבה יותר עד כמה שהבנתי

פורסם

באותו הקישור שהבאת הטוניק עובד יותר טוב,אז למה לא לקחת אותו?(זה מה שכולם בפורום הזה מציעים).

פורסם
  • מחבר

רק עד לא מזמן הבנתי את כל האפשרויות הקיימות לי

אני לא מצליח למצוא את הטוניק בארץ, אך עכשיו שראיתי שהפרש הביצועים (לפחות מהסיקור האחד ההוא) בינו לבין הזלמן הוא לא כל כך גדול, אני בכל מקרה אעדיף את הזלמן

לא רק כי הוא זמין בארץ, אך גם כי אני אוהב יותר את העיצוב שלו, הוא פחות כבד והוא נראה לי אפשרות מושכת יותר

אם יש למישהו עוד קישורים לסיקורים שמשווים בין קירורים מסוימים לזלמן 9700 אשמח אם תגיבו

פורסם

הזלמן יקר משמעותית (350 ש"ח אני חושב) וגם ממש לא שקט - קח את זה בחשבון.

פורסם

אם אתה בלי OC אני חושב שהפריזר יספיק לך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים