פורסם 2007 במאי 1618 שנים שלוםאני מחפש אחר פתרונות קירור למעבד מרובע ליבות, דגם Q6600, קירורים הקיימים בארץ (או שצריכים להגיע).אם יש כמה אפשרויות, אם אפשר לדרג כל אחד לפי יעילות וכועריכה: קירור אויר בלבד, אין הגבלת תקציב.תודה.
פורסם 2007 במאי 1618 שנים קירור אויר?קירור מיים?תקציב?כעיקרון לא היתי מתפשר על משהו פחות מטוניק טאוור (אם עוד ניתן להשיג אחד כזה בארץ) ואם לא אז Scythe נינג'ה פלוס.
פורסם 2007 במאי 1618 שנים מחבר אם אפשר שמות של חנויות שמוכרות את קירורים אילומצאתי שתי חנויות שמוכרות את ה scythe אך לא מצאתי חנויות שמוכרות את הטוניק (מאתר חיפוש)גם אם אפשר הערכה לטמפרטורה שהמעבד הזה יכול להגיע במאמץ (בהנחה שאני אקנה קירור אויר איכותי, לא הקירור שבא עם המעבד)
פורסם 2007 במאי 1618 שנים http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2915אם אפשרי להוסיף לו עוד מאורר היתי חושב גם על זה. בהחלט היתי משקיע גם במארז מאורר כמו שצריך עם מעבד כזה.כפי שבטח ידוע לך המעבד הזה הוא תנור רציני וממה שראיתי הטמפ' שלו עם טוניק ודומיו במאמץ יכולה גם להגיע גם ל-55-60 מעלות ללא OC !
פורסם 2007 במאי 1618 שנים מחבר למי שמעוניין, אני כנראה אחליט על ה Q6600 במקום ה E6850 / E6600 שייצא בעתיד, משום שאני רוצה להיות מוכן למשחקים שיינצלו יותר מ 2 ליבותהמעבד הנוכחי שלי, P4, עובד על 60 מעלות במאמץ, ואני מקווה שה Q6600 יעבוד על טמפרטורה דומה, ואני אהיה מרוצה... טמפרטורה סבירה למעבד כזה כנראה, לא גבוהה מדי להצדיק קניית Dual core במקום, לדעתייש מושג אם המאוורר שבא עם בטוניק איכותי, או שיש אפשרויות יוצר טובות?עוד אפשרויות שמצאתי, ואולי מישהו יודע אם אם יותר או פחות יעילים מהטוניק, Freezer 7 Pro, Thermalright Ultra 120 Extreme. אני לא בטוח בקשר לזמינות של הראשון בארץ.
פורסם 2007 במאי 1618 שנים ה-Thermalright מעולה אבל אני די בטוח שאין אותו בארץ.המאורר של הטוניק וגם של הנינג'ה טובים סה"כ אבל כמובן שיש דברים עדיפים (ורועשים בהתאם אני מניח)אני היתי ממליץ פשוט להוסיף עוד מאורר אולי וכך להוריד עוד כמה טמפ'
פורסם 2007 במאי 1618 שנים מחבר טוב כיוון שכנראה שה Thermalright וה Tuniq לא קיימים פה, וה Freezer 7 Pro הוא לא משהו בהשוואה לכל האחרים המוזכרים פה,האפשרות היחידה היא Scythe ninja plusאו אפשרות אחרת שמצאתי - Scythe Infinity, שמבצע יותר טוב מה Ninja (בהנחה שכולם משתמשים במאווררים הכלולים עם הקירור) לפי סיקור שמצאתיאך אשמח למישהו עם נסיון שיודע שאכן ה Infinity יותר טוב מה Ninja, או לאפשרויות יותר טובות, אם קיימות בארץהבעיה שה Infinity מאוד כבד, אני לא בטוח שאני אלך עליו בגלל המשקל... עם זאת האפשרות השניה, ה Ninja, לא יעיל כמו השני...האם יש חנויות שמוכרות מאווררי 120ממ איכותיים, למשל כמו Silenx Ixtrema ?לא מתכנן המהרהתודה
פורסם 2007 במאי 1618 שנים מחבר לאאפשרות נוספת שמצאתי היא הזלמן 9700, אך מה ההבדל בין ה LED לבין ה NT (ה NT נראה עם לד ירוק לפי התמונה באתר היצרן, וה LED בצבע כחול, ואני לא רואה שום דבר שונה)אך האם הוא תומך מרובע ליבות? רשום במפרט רק Core 2 Duoאני משער שכן משום שה Q6600 משתמש באותה סוג תושבת כמו ה C2D?
פורסם 2007 במאי 1618 שנים מחבר הממ דווקא מההשוואה הזאת נראה לי שהוא האפשרות הכי טובה (ממה שקיים בארץ):http://www.anandtech.com/showdoc.aspx?i=2965&p=5
פורסם 2007 במאי 1618 שנים באותו הקישור שהבאת הטוניק עובד יותר טוב,אז למה לא לקחת אותו?(זה מה שכולם בפורום הזה מציעים).
פורסם 2007 במאי 1618 שנים מחבר רק עד לא מזמן הבנתי את כל האפשרויות הקיימות ליאני לא מצליח למצוא את הטוניק בארץ, אך עכשיו שראיתי שהפרש הביצועים (לפחות מהסיקור האחד ההוא) בינו לבין הזלמן הוא לא כל כך גדול, אני בכל מקרה אעדיף את הזלמןלא רק כי הוא זמין בארץ, אך גם כי אני אוהב יותר את העיצוב שלו, הוא פחות כבד והוא נראה לי אפשרות מושכת יותראם יש למישהו עוד קישורים לסיקורים שמשווים בין קירורים מסוימים לזלמן 9700 אשמח אם תגיבו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.