פורסם 2007 במאי 1718 שנים המשחק הזה ממש טוב.הורדתי שיחקתי בשני השלבים על הגדרות הכי גבוהות (עם HDR על הכי גבוהה ללא AA - סדרה 7 של Nvidia).משחק כיפי ממש והMotion Blur שם ממש מדהים.בקיצור משחק פעולה מהנה כזה.משחק על 35 FPS קבוע עם המפרט שלי.
פורסם 2007 במאי 1718 שנים ^^^אני מבין שההגדרות הגבוהות כוללות HDR על הכי גבוה.כן הגדרות גבוהות כולל HDR על הכי גבוה.
פורסם 2007 במאי 1718 שנים טוב סידרתי את זה ואני משחק על גירסת הDX10 בלי תקלות כלל :]אפשר להגיד שהגראפיקה של המשחק מדהימה, אחת היפות שראיתי. האפקטים מדהימים ובכללי אפשר להגיד שהוא טוב יותר מאובליביון (מבחינה ויזואלית).הבעיה היחידה שמצאתי היא שהרזולוציה שלי לא יכולה להיות מעל 1280x760, ובגלל זה השחקן והעולם נראים צרים מדי.אגב, אני מריץ הכל על HIGH כולל AA של 8 וAF של 16 והFPS שלי על 20 בממוצע (כשהמפלצות הגדולות מתחילות להשתגע הוא נוחת ואז מתחיל הקטע המרגיז) אבל בכללי אחלה של משחק.
פורסם 2007 במאי 1718 שנים לא יודע מה איתכם חברים אבל אני משחק במשחק עם AA8 AF16 רזולוציה 1024X768 הכל על high כולל HDR ויש לי ככה 20-30 FPS שזה סבבה לגמרי אפשר לשחק ככה במשחקים מהסוג הזה זה לא בעיה הגראפיקה מעולה ברמות פשוט,ממש כאילו סרט זה בגלל האפקטים המצויינים נכון שזה סתם פורט מטונף אבל עדיין זה כיפי ויפה... הנה תמונה ששיחקתי, של פיצוץ,בין היפים שראיתי בכל המשחקים סתכלו איך הכל מסונוור ,וגם אפשר פה לשחק עם AA+HDR
פורסם 2007 במאי 1718 שנים תפסת תמונה יפה. גראפיקה מדהימה!חח אפשר להוציא עוד המון תמונות יפות,לא חסר אפקטים במשחק
פורסם 2007 במאי 1718 שנים לא יודע מה איתכם חברים אבל הנה תמונה ששיחקתי, של פיצוץ בין היפים שראיתי בכל המשחקיםאחלה תמונה, תעלה עוד כמה כאלה. ואם יש כאלה עם כרטיסי DX10 ששיחקו במשחק אנחנו נשמח לראות גם תמונות כאלה ואף יותר איכותיות...
פורסם 2007 במאי 1818 שנים אני דיי מאוכזב מהביצועים במערך של SLI 8800GTX רזולוצייה של 1920*1200 עם פילטרים הוא בקושי סוחב על 20 והרבה פחות.המשחק בקושי זז.כנראה בעייה של driver.
פורסם 2007 במאי 1818 שנים למרות שאתה בויסטה הכרטיס שלך לא תומך בDX10, לכן אתה צריך להוריד את גירסת הDX9.ד"א המשחק מזה יזחל לך, גם לי יש 7300
פורסם 2007 במאי 1818 שנים חח אפשר להוציא עוד המון תמונות יפות,לא חסר אפקטים במשחק אם לא אכפת לך ,אני בטוח שרבים ישמחו לראות הרבה תמונות ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.