עבור לתוכן

LOST PLANET , משחק ה DX10 הראשון (דמו).

Featured Replies

פורסם

הנה עוד תמונה נחמדה שלי

וזהו מחקתי את הדמו כבר שיחקתי ב2 השלבים 999 פעם,למרות שעדיין לא נמאס,אבל אני חייב את המקום שזה תפס חח...

untitledqf8.jpg

• תגובות 175
  • צפיות 15.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

תמונה יפה

פורסם

המשחק תומך בשלט של האקס בוקס?

עריכה: השלט פועל מצוין עם המשחק ויש גם רטט מרגישים כל קפיצה פשוט תענוג.

פורסם

חברים יקרים,

רזולוציה במשחק - איפה בדיוק משנים?

פורסם

אני לא מתכוון לעבור על כל ה14 עמודים בשביל לבדוק אם מישהו שאל את אותה שאלה, אז המשחק יעבוד אצלי בסדר עם 8500GT (לא המחשב במפרט..)

פורסם

קשה לא להאמין.

8500GT זה פשוט לא כרטיס מסך למשחקים..

אני עם 8600GTS מקבל בערך 30-35 FPS במשחק על הגדרות בסיסיות ללא יותר מידי תוספות..

פורסם

מישהו יודע אם אפשר להתקין את הגירסא של ה DX9 על ויסטה וזה יעבוד על DX9 למרות שהכרטיס מסך הוא DX10?

פורסם

חברים אני צריך עזרה

כל פעם אני נכנס למשחק הכל טוב אני משחק ואחרי איזה 2 דקות הוא נתקע והמחשב קורס =\

מה לעשות?

פורסם

אם יש לך NVIDIA אתה צריך להחליף לדרייבר חדש

פורסם

הדרייבר הכי חדש שאני רואה כרגע באתר הוא 158.22 ויש לי אותו

יש דרייבר יותר מתקדם?

פורסם

מישהו יודע אם אפשר להתקין את הגירסא של ה DX9 על ויסטה וזה יעבוד על DX9 למרות שהכרטיס מסך הוא DX10?

מכיוון שאנחנו יודעים שגם ככה הויסטה פוגעת בביצועים עבור משחקי DX9, אני חושב שהשוואה יותר טובה בין הביצועים ב-DX9 ל-DX10 תהיה כאשר שתי הבדיקות יתבצעו על אותה מערכת ההפעלה שתהיה ויסטה מן הסתם.

אז אם מישהו מוכן להרים את הכפפה ולבדוק את הנושא, נשמח לשמוע פידבקים, אם מישהו הצליח ואיך הביצועים בהשוואה בין הגרסאות של ה-DX9 וה-DX10.

פורסם

בדקתי כבר את הנושא, אפשר להריץ את גרסת הDX9 על ויסטה. הוא לא נותן להעלות את רמת בצללים לHIGH בדיוק כמו בXP.

פורסם

אתה יכול לתת השוואת ביצועים בין DX9 ל-DX10 עם ההגדרות זהות בני המקרים על הויסטה?

פורסם

יש לי 8800 640MB

בXP

אני יכול להשתמש ולהוריד את הגריסה של DX10

.?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים