פורסם 2002 בינואר 923 שנים גררר....עוד פעם הטמפיט הזה צעק לי לסגור את המיים...ישר הלכתי ופתחתי את המיים בכיור, עד מחר בבוקר. שיצרח עד מחר, האידיוט. :AR15: :AR15: :AR15:
פורסם 2002 בינואר 923 שנים פרסומת מצוינת אבל מיותרתכמה שלא יצרחו-עם ישראל לא מבין שיש בעיה חמורה של מחסור במים וכולם נוסעים לטיל בכינרת ורואים כמה שהחופים התרחבו והמים הצטמצמו. ובכל זאת, מבזבזים..
פורסם 2002 בינואר 923 שנים מחבר זאת פרסומת מפגרת.אני בטוח שיש עוד הרבה מאוד אנשים שעושים לילד המפגר הזה "דווקא", והולכים לבזבז מיים.
פורסם 2002 בינואר 923 שנים זאת פרסומת מפגרת.אני בטוח שיש עוד הרבה מאוד אנשים שעושים לילד המפגר הזה "דווקא", והולכים לבזבז מיים.פרסומת מפגרת-נכון.ילד מפגר-נכון (כאילו דהה...).לעשות דווקא ולבזבז מים-אני מקווה שאתה לא רציני בקשר לזה...
פורסם 2002 בינואר 1023 שנים שהילד הלפלף הזה היה קטן זרקו אותו באוויר פעמיים ותפסו פעם אחת שהילד הלפלף הזה היה קטן זרקו אותו באוויר פעמיים ותפסו פעם אחת שהילד הלפלף הזה היה קטן זרקו אותו באוויר פעמיים ותפסו פעם אחת שהילד הלפלף הזה היה קטן זרקו אותו באוויר פעמיים ותפסו פעם אחת שהילד הלפלף הזה היה קטן זרקו אותו באוויר פעמיים ותפסו פעם אחת שהילד הלפלף הזה היה קטן זרקו אותו באוויר פעמיים ותפסו פעם אחת שהילד הלפלף הזה היה קטן זרקו אותו באוויר פעמיים ותפסו פעם אחת שהילד הלפלף הזה היה קטן זרקו אותו באוויר פעמיים ותפסו פעם אחת דן
פורסם 2002 בינואר 1023 שנים שהילד הלפלף הזה היה קטן זרקו אותו באוויר פעמיים ותפסו פעם אחת שהילד הלפלף הזה היה קטן זרקו אותו באוויר פעמיים ותפסו פעם אחת שהילד הלפלף הזה היה קטן זרקו אותו באוויר פעמיים ותפסו פעם אחת שהילד הלפלף הזה היה קטן זרקו אותו באוויר פעמיים ותפסו פעם אחת שהילד הלפלף הזה היה קטן זרקו אותו באוויר פעמיים ותפסו פעם אחת שהילד הלפלף הזה היה קטן זרקו אותו באוויר פעמיים ותפסו פעם אחת שהילד הלפלף הזה היה קטן זרקו אותו באוויר פעמיים ותפסו פעם אחת שהילד הלפלף הזה היה קטן זרקו אותו באוויר פעמיים ותפסו פעם אחת דן מה פשר הצבעים האלו !? כבר קשה לכתוב הודעה נורמלית בימנו !!?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.