עבור לתוכן

הוא מעצבןןןןןןןןן

Featured Replies

פורסם

גררר....

עוד פעם הטמפיט הזה צעק לי לסגור את המיים...

ישר הלכתי ופתחתי את המיים בכיור, עד מחר בבוקר. שיצרח עד מחר, האידיוט. :AR15: :AR15: :AR15:

פורסם

חשבתי שכבר הורידו את הפרסומת הזאת...

פורסם

פרסומת מצוינת אבל מיותרת

כמה שלא יצרחו-עם ישראל לא מבין שיש בעיה חמורה של מחסור במים וכולם נוסעים לטיל בכינרת ורואים כמה שהחופים התרחבו והמים הצטמצמו. ובכל זאת, מבזבזים..

פורסם
  • מחבר

זאת פרסומת מפגרת.

אני בטוח שיש עוד הרבה מאוד אנשים שעושים לילד המפגר הזה "דווקא", והולכים לבזבז מיים.

פורסם

זאת פרסומת מפגרת.

אני בטוח שיש עוד הרבה מאוד אנשים שעושים לילד המפגר הזה "דווקא", והולכים לבזבז מיים.

פרסומת מפגרת-נכון.

ילד מפגר-נכון (כאילו דהה...).

לעשות דווקא ולבזבז מים-אני מקווה שאתה לא רציני בקשר לזה...

פורסם

שהילד הלפלף הזה היה קטן זרקו אותו באוויר פעמיים ותפסו פעם אחת שהילד הלפלף הזה היה קטן זרקו אותו באוויר פעמיים ותפסו פעם אחת שהילד הלפלף הזה היה קטן זרקו אותו באוויר פעמיים ותפסו פעם אחת שהילד הלפלף הזה היה קטן זרקו אותו באוויר פעמיים ותפסו פעם אחת שהילד הלפלף הזה היה קטן זרקו אותו באוויר פעמיים ותפסו פעם אחת שהילד הלפלף הזה היה קטן זרקו אותו באוויר פעמיים ותפסו פעם אחת שהילד הלפלף הזה היה קטן זרקו אותו באוויר פעמיים ותפסו פעם אחת שהילד הלפלף הזה היה קטן זרקו אותו באוויר פעמיים ותפסו פעם אחת

דן :lol:

פורסם

שהילד הלפלף הזה היה קטן זרקו אותו באוויר פעמיים ותפסו פעם אחת שהילד הלפלף הזה היה קטן זרקו אותו באוויר פעמיים ותפסו פעם אחת שהילד הלפלף הזה היה קטן זרקו אותו באוויר פעמיים ותפסו פעם אחת שהילד הלפלף הזה היה קטן זרקו אותו באוויר פעמיים ותפסו פעם אחת שהילד הלפלף הזה היה קטן זרקו אותו באוויר פעמיים ותפסו פעם אחת שהילד הלפלף הזה היה קטן זרקו אותו באוויר פעמיים ותפסו פעם אחת שהילד הלפלף הזה היה קטן זרקו אותו באוויר פעמיים ותפסו פעם אחת שהילד הלפלף הזה היה קטן זרקו אותו באוויר פעמיים ותפסו פעם אחת

דן :lol:

מה פשר הצבעים האלו !?

כבר קשה לכתוב הודעה נורמלית בימנו !!?

פורסם

זה צבע הקשת שהמיים נישפכים בשמש מהממטרה !!!!

פורסם

אח...

הרגע יצאתי ממקלחת של חצי שעה בזרם גבוה ;D

פורסם

פרנציפ ישנתי במקלחת עם מים פתוחים

פורסם

פרנציפ ישנתי במקלחת עם מים פתוחים

ילד נרדם במקלחת עד הבוקר :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים