עבור לתוכן

קניית מחשב נייד באתר EBAY - תקציב בסביבות $800

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מתלבט האם לקנות מחשב נייד באיביי, על פניו זה נראה יותר זול (גם בהנחה שאני מוסיף 15.5% מע"מ כזה מגיע במשלוח).

כעיקרון אני צריך את המחשב בעיקר לאופיס ובעיקר לקבצי אקסל כבדים. אני מתכוון כמובן גם להשתמש בו לאינטרנט ולהורדות (אימיול וכו') ולצפייה בסרטים.

חשבתי על זיכרון של 1G ומעבד של 1.6 ומעלה.

אני מעוניין במחשב של סוני בעיקר בגלל העיצוב (קצת קטנוני, אבל בשביל זה אני פה להתייעץ) ומצאתי משהו לדוגמא. אם אתם חושבים שאני צריך לתת דגש על עוד דברים חשובים לפני שקונים, אז אני אשמח לשמוע. כמו כן, אם לא כדאי סוני אלא משהו אחר, אז תציינו זאת.

דבר אחרון, יש לי בבית מחשב שולחני עם מעבד של AMD ואני מרוצה, עד כמה הם פחות טובים בניידים והאם זה באמת משמעותי למשתמש הממוצע. משחקים וגרפיקה פחות מעניינים אותי.

תודה וסליחה אם ההודעה מסורבלת.

מה שמצאתי באיביי, אתם חושבים שהמחיר+15.5% אטרקטיבי?

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120119342082

במחיר של $824 ללא משלוח

פורסם

האחרויות של סוני לא בינלאומית.

המוכר (כמו רוב המוכרים) לא שולח לארץ. כמו כן בד"כ משלוח לארץ כולל ביטוח עולה בקירוב 100 דולר, תלוי בחברת המשלוחים ובמוכר..

מבחינת המחשב, כן, שווה.

פורסם

האחרויות של סוני לא בינלאומית.

המוכר (כמו רוב המוכרים) לא שולח לארץ. כמו כן בד"כ משלוח לארץ כולל ביטוח עולה בקירוב 100 דולר, תלוי בחברת המשלוחים ובמוכר..

מבחינת המחשב, כן, שווה.

לא לשכוח תוספת מס יבוא מחשב.

שזה עוד איזה 20% למחיר...

עריכה:

אההה... אופס.... אני רואה שכבר לחת את ה15.5% מע"מ בחשבון, אז לא משנה ;D

תשמע, אני הייתי ממליץ לך בכלל ללכת על מסך רחב (15.4''), זה הרבה יותר נוח לעין ונותן מעט יותר מרחב עבודה במקלדת. זה די הפך לסטנדרט עכשיו.

תבדוק את הדגם הזה:

HP dv6327.

הוא נראה לי מאוד אטרקטיבי למרות שהוא חורג מעט מהתקציב שלך. (שהוא בסביבות 1000$ כולל הכל)

בארץ אפשר להשיג אותו בסביבות ה4600 ש"ח. שזה כ1100$.

פורסם

שלום ידידי אתר EBAY זה אתר אכן יותר זול רק מה שאתה צריך לקחת בחשבון זה שאם אתה מייבא מחשב כזה עם WIRELESS

אתה צריך אישורים של משרד התקשורת ,עצתי לך אל תכנס לזה בכלל זה סרט סרט

פורסם

הצלחתי איכשהו להעביר XBOX 360 חדש לארץ, אבל זה חבר שלח לי כאשר הוא בנה מגה חבילה והדביק הכל והניח בUPS CENTER.

אני לא יודע מה יקרה במקרה של מחשב נייד שנשלח לכאן, אם הוא יעשה הכרות מכאיבה עם המכס....אז המצב בקאנטים.

יש כאן מישהו שהביא מחשב מEBAY ללא בעיה? אשמח לדעת.

פורסם

יש לו גם מודם, לא רק Wireless.

כמו שאמר קודמי, אם מכון התקנים יתלבש עליך עם הנושא הזה, אתה תצטער על היום בו נולדת :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים