עבור לתוכן

עזרה בבחירה בין שני כרטיסי מסך

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט בין שני הכרטיסים הבאים:

1. Palit ATI Radeon x9550 256MB - AGPx8

2. Palit Geforce FX5500 256MB - AGPx8

תודה מראש,

אמיר

פורסם

אני מתלבט בין שני הכרטיסים הבאים:

1. Palit ATI Radeon x9550 256MB - AGPx8

2. Palit Geforce FX5500 256MB - AGPx8

תודה מראש,

אמיר

מה התקציב שלך? ולמה הכרטיסים ישמשו?

אלו כרטיסים מאוד ישנים, אני לא יודע אם בכלל משתלם לקנות אותם.

פורסם
  • מחבר

אני מחפש כרטיס כמה שיותר זול חייב להיות AGP.

המטרה היא שיהיה לי יציאת DVI, המחשב שלי ישן וקניתי מסך חדש (LCD) והבנתי שלא יראו טוב אם אני לא אחבר אותו דרך יציאה דיגיטלית

דרך אגב: באמת לא רואים כל כך טוב אני מקבל כאבי ראש מהמסך (Dell 2007FP).

פורסם

אתה הולך לשחק?

חוץ מזה אפשר לקנות(אם לא קיבלת עם המסך/כרטיס מסך כבר) אדפטר מדגיטלי לאנלוגי או ההפך.

פורסם
  • מחבר

לא אני ממש לא משתמש במחשב למשחקים רק אינטרנט PDF וסרטים.

עד אכשו היה לי GF2-GTS ולא הייתי צריך יותר מזה אבל בגלל הרזולוציה הגבוהה 1600x1200 וזה שכרגע אין לי יציאת DVI החלטתי לשדרג במקצת את הכרטיס

פורסם

אם אתה לא הולך לשחק אז זה בזבוז. קנה את האדפטר שאמרתי לך הוא זול ואפשר למצוא אותו בכל חנות מחשבים מכובדת.

פורסם
  • מחבר

המתאם הזה שקול ליציאת DVI מהכרטיס? כלומר אם אני מחבר אדפטר ליציאה האנלוגית שלי אז מבחינת התמונה אני מקבל בדיוק אותה איכות כאילו שהיית לי יציאת DVI בכרטיס?

והאם זה לא יתרום בכל זאת משהו השדרוג הזה למהירות התגובה של המחשב בכללי? בכל זאת זוהי רזולוציה גדולה והיום יש לי 64MB DDR בכרטיס לעומת 256MB בכרטיסים המיועדים?

פורסם

סוף סוף נזכרתי קוראים לזה מתאם :P

כן אותה איכות.

אל תסתכל יותר מדי על הזיכרון של הכרטיס. אם אתה לא משחק זה לא צריך להתריד אותך יותר מדי.

אם המחשב שלך עובד לאט הבעיה היא כנראהבמעבד/זיכרון/דיסק קשיח(תעשה איחוי דיסק).

פורסם
  • מחבר

דבר אחרון, אז למעשה אם עכשיו המסך קצת מהבהב וקראתי בפורום של ה LCD כי הבעיה כנראה נעוצה בחיבור האנלוגי במסך (איזה בעיה שהיא כנראה ידועה לגבי המסך הזה) והפתרון לכאורה שצריך לחבר בעזרת חיבור דיגיטלי. אז למעשה אם אני מחבר בעזרת המתאם אל החיבור הדיגיטלי במסך הבעיה אמורה להיפסק?

פורסם

אם זה גורם הבעיה אז כן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים